Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    09. Srpanj 2018. 00:00

Ja sam u obje trudnoce bila prvi put sa 6+3 i to je bilo optimalno vrijeme... 
    MiniCooper, kažu da ne valja prvi jutarnji urin, vec kasnije tijekom dana... I cca 3 sata prije ne mokriti i unositi sto manje tekucine 🤗

Babyq
    09. Srpanj 2018. 08:30

Ovaj mjesec sam počela s treninzima,malo cu se odmaknuti od svega.Posvetiti max sebi i svojoj obitelji.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

tata_me_zove_zlato
    09. Srpanj 2018. 08:58

Misica, da li imas dvoje dece? 😊Nadam se da su to bile uspesne trudnoce

url=https://lilypie.com]

yoyo102
    09. Srpanj 2018. 09:31

Curke, nova sam s postom, ali vas dugo pratim :) 
    Imam samo pitanje za trakice za ovulaciju; znači važno je da je druga crtica tamnije od kontrolne ili? :D 

Hvala vam :)

MalaTajna222
    09. Srpanj 2018. 09:50

deica

Curke, nova sam s postom, ali vas dugo pratim :)
    Imam samo pitanje za trakice za ovulaciju; znači važno je da je druga crtica tamnije od kontrolne ili? :D

Hvala vam :)

Pozz, tako je , suprotno od testa za trudnocu. Lh trakica mora biti iskljucivo ili iste boje ko kontrolna ili jos tamnija od kontrolne. Ako je svjetlija, to je negativan test. Koji ti je dc ? Ako hvatas O , nemoj jutarnji urin i piti puno tekucine 2 ure prije. Najbolje tipa testiras se u 11h pa u 18 h(kad bas hvatas ) .sritnoo 😘

yoyo102
    09. Srpanj 2018. 10:00

Hvala tii <3
    Full sam nova sa tom metodom. Pokušavamo sad skoro godinu dana :/
    11. mi je dan, pa ju baš lovim :D

• misica35
    09. Srpanj 2018. 14:51

Deica Malatajna ti je sve napisala, sretno!!!
    Tata da, zapravo 3 trudnoce, prva spontani, pa dvije uredne i sad cekamo... 😀
    Grizli jeli poceo g.o.? 🙃

• baby
    09. Srpanj 2018. 15:34

Moja M došla, odlučila sam kupiti trakice za ovulaciju pa pratiti ovaj ciklus :)

tata_me_zove_zlato
    09. Srpanj 2018. 15:39

Misica, bas kao i kod mene 😊

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    09. Srpanj 2018. 17:54

Evo bila u gin, imam na jednoj strani dva folikula od 21 i 23 mm, a na drugoj jedan od 21mm. Veceras primam stopericu. Zadnji klomifenski ciklus. Danas 12 dc. Ne znam sta bi mislila je li dobro ili lose ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.