Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • slatkica89
    08. Srpanj 2018. 16:57

Hvala vam svima😊😊😊😊Kada da odem na prvi pregled ?

4 sreća
    08. Srpanj 2018. 17:01

tata_me_zove_zlato

Petra, miruj. I ja vec ne znam sta bih od dosade. Kuvam iz kreveta. Posaljem cerku ili muza u market, napisem spisak i onda sve to lepo trazim u krevet sa nozem, cinijama i onda 9tako pristavim rucak, a oni ga paze ☺️nekako smo uhvatili fazon vec.
    Nova sreca, mojoj su snajki tako duzi ciklusi i ponekad ima sukrvicu u sluzi za vreme O. Receno joj je da je to neuspela ili nepotpuna O i sad je na terapiji. To je eto jedino sto znam, konsultuj se sa lekarom za svaki slucaj. Da li si isla na neke pre9trage, koliko pokusavate?

A pokusavam vec dosta vrimemena prije 3 mj sam bila na podpomognutoj al nazalost biohemijska je trudnoca bila.stim da imam 4 pobacaja iza sebe.Sve sam radila pretrage .

4 sreća
    08. Srpanj 2018. 17:04

misica35

Nova sreca nisam se nikada s time susrela, ali sigurno ce ti neko od cura znati pomoc! Jesi googlala o tome?

Jesam ali svak pise razlicito.ciklusi su mi od 25 do 28 dana traju 4 5 dana.a valjda cu otkrit 

4 sreća
    08. Srpanj 2018. 17:08

Grizli

Nova sreca jel ti krv ide cijelo vrijeme dok je plodna sluz ili samo jednom si primjetila npr. 1 dan samo ili par sati.

Samo se pojavi kad se obrisem.2 puta mi bude u tome danu i to je to.neki 2 ili 3 ure.al stim da prije toga jajnicime kidaju od bolova dan prija i kad ta sluz prodje nema ni bolova vise.

_svjesna
    08. Srpanj 2018. 17:48

slatkica89

Koji ti je danas dan ciklusa? Na pregled najbolje otici sada da dr potvrdi trudnocu i da je sve ok, mozda trebaju neki i nalazi,  a zatim sljedeci izmedju 6 i 7 tjedana. Tako sam ja.

MalaTajna222
    08. Srpanj 2018. 18:14

Cestitke Slatkica 😘😘
    Misica , mjerim nadalje svako jutro i pratim sluz. Sutra sam popodne u gin.,pa ce mi ona sve rec , nekad i u nje radim lh test. Ocekujem da bi mogo biti dan D u sridu.
    Malo sam se ovih dana pozabavila drugim stvarima, plivala dosta , i mogu rec da stvarno pomaze i vrijeme lakse prodje i ne razbija se glava previse. Za cure koje gube nadu, radila sam test prije 12-14 dana i bio je negativan i bilo mi je lose tih sat vremena dok to nisam probavila. Ali rekla sebi necu past nema sanse .i eto ga  , nisam se okrenila , sad cekam dan O vec. Cure nikad nemojmo gubit nadu i odustajat. Probavit to i dalje.saljem puse 😘😘😘

Lemon
    08. Srpanj 2018. 19:14

Nazovi sestru i pitaj, netko ni ne naručuje prije 7,8 tjedna. Meni je žao što sam išla već sa 6 jer mi još nije mogla potvrditi ništa i sad moram čekati 10ak dana 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

tata_me_zove_zlato
    08. Srpanj 2018. 21:32

Slatkica, ja sam odmah to jutro kada sam videla plus nazvala ordinaciju i pitala. Rekla mi sestra da nastavim sa folnom, da nazovem kardiologa za konsultaciju i da dodjem u sedmoj nedelji, zakazali me na 6+2 😊

url=https://lilypie.com]

• slatkica89
    08. Srpanj 2018. 21:49

_svjesna

slatkica89

Koji ti je danas dan ciklusa? Na pregled najbolje otici sada da dr potvrdi trudnocu i da je sve ok, mozda trebaju neki i nalazi, a zatim sljedeci izmedju 6 i 7 tjedana. Tako sam ja.

30 dan. Mislila sam za vikend otici😊

MiniCooper26
    08. Srpanj 2018. 23:53

slatkica89

Sad cu narednih dana piškit 2 puta dnevni.. Ujutro i popodne 😁 koliko bi tribala se suzdrzavat od wc-a? Par sati ili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.