Petra, miruj. I ja vec ne znam sta bih od dosade. Kuvam iz kreveta. Posaljem cerku ili muza u market, napisem spisak i onda sve to lepo trazim u krevet sa nozem, cinijama i onda 9tako pristavim rucak, a oni ga paze ☺️nekako smo uhvatili fazon vec.
Nova sreca, mojoj su snajki tako duzi ciklusi i ponekad ima sukrvicu u sluzi za vreme O. Receno joj je da je to neuspela ili nepotpuna O i sad je na terapiji. To je eto jedino sto znam, konsultuj se sa lekarom za svaki slucaj. Da li si isla na neke pre9trage, koliko pokusavate?
A pokusavam vec dosta vrimemena prije 3 mj sam bila na podpomognutoj al nazalost biohemijska je trudnoca bila.stim da imam 4 pobacaja iza sebe.Sve sam radila pretrage .
Nova sreca nisam se nikada s time susrela, ali sigurno ce ti neko od cura znati pomoc! Jesi googlala o tome?
Jesam ali svak pise razlicito.ciklusi su mi od 25 do 28 dana traju 4 5 dana.a valjda cu otkrit
Nova sreca jel ti krv ide cijelo vrijeme dok je plodna sluz ili samo jednom si primjetila npr. 1 dan samo ili par sati.
Samo se pojavi kad se obrisem.2 puta mi bude u tome danu i to je to.neki 2 ili 3 ure.al stim da prije toga jajnicime kidaju od bolova dan prija i kad ta sluz prodje nema ni bolova vise.
Hvala vam svima😊😊😊😊Kada da odem na prvi pregled ?
Koji ti je danas dan ciklusa? Na pregled najbolje otici sada da dr potvrdi trudnocu i da je sve ok, mozda trebaju neki i nalazi, a zatim sljedeci izmedju 6 i 7 tjedana. Tako sam ja.
Cestitke Slatkica 😘😘
Misica , mjerim nadalje svako jutro i pratim sluz. Sutra sam popodne u gin.,pa ce mi ona sve rec , nekad i u nje radim lh test. Ocekujem da bi mogo biti dan D u sridu.
Malo sam se ovih dana pozabavila drugim stvarima, plivala dosta , i mogu rec da stvarno pomaze i vrijeme lakse prodje i ne razbija se glava previse. Za cure koje gube nadu, radila sam test prije 12-14 dana i bio je negativan i bilo mi je lose tih sat vremena dok to nisam probavila. Ali rekla sebi necu past nema sanse .i eto ga , nisam se okrenila , sad cekam dan O vec. Cure nikad nemojmo gubit nadu i odustajat. Probavit to i dalje.saljem puse 😘😘😘
Nazovi sestru i pitaj, netko ni ne naručuje prije 7,8 tjedna. Meni je žao što sam išla već sa 6 jer mi još nije mogla potvrditi ništa i sad moram čekati 10ak dana
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Slatkica, ja sam odmah to jutro kada sam videla plus nazvala ordinaciju i pitala. Rekla mi sestra da nastavim sa folnom, da nazovem kardiologa za konsultaciju i da dodjem u sedmoj nedelji, zakazali me na 6+2 😊
url=https://lilypie.com]
Koji ti je danas dan ciklusa? Na pregled najbolje otici sada da dr potvrdi trudnocu i da je sve ok, mozda trebaju neki i nalazi, a zatim sljedeci izmedju 6 i 7 tjedana. Tako sam ja.
30 dan. Mislila sam za vikend otici😊
Sad cu narednih dana piškit 2 puta dnevni.. Ujutro i popodne 😁 koliko bi tribala se suzdrzavat od wc-a? Par sati ili
Sortiraj odgovore
Najstariji