Cure dosta je bilo losih vijesti zadnjih dana, ali nemojte odustajat ili odgadjat. Nikad ne znamo kad ce doci pravi cas.❤❤❤❤ Evo ja prije 2 dana isplakala se , bas me slomilo sve skupa, danas 2dc ja se vec veselim folikulometriji i novim pokusajima 🙏
Saljem svima veliki zagrljaj za iduci mj🤞🤞
Poliklinika Obad; mislis ona na Poljickoj? Ako mislim na ispravnu polikliniku, o njima sam citala da su super. Da probas u Poljaka odnit sve te nalaze da vidis s njime?
Poljaku mozes i samo na mail poslat nalaze i zamoliti savjet. Ne naplati nista i zaista je strucan.
Ee tako je , mos i maiom.ono preporucam svakako po drugo misljenje otici.
Grizli divna si djevojka, hvala ti na tolikim savjetima koje objerucke dijelis i iskreno mi je zao da nije uspjelo s ovom jajnom stanicom, no sada trebas odmoriti, napuniti baterije i zelim ti svu srecu u 9. mjesecu 💓💓
Mini dobro je da sada znas da su ciklusi s razlogom zbrkani i nadam se da ces hormone sto prije dovesti u red 🤗
Kod mene zasad iscekivanje, jos jedan dan pijem letrozol i uskoro krecem na folikulometriju i prvu inseminaciju...a s obzirom da je prva ne mogu vam opisati koliko me veseli prvi ultrazvuk da vidim kako mi napreduje jajna stanica (ili dvije ☺️)..
Svim ostalim trudilicama zelim pozitivne lh trakice koje ce uroditi plodom ovaj ciklus 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv sretno na folikulometriji i da bude uspjesno.
Ko sto sam obecala nasla ja neke pripravke... Odmah se ispricavam ako se ovo smatra reklamom, meni ni u dzep ni iz njega... Postoji gotovo idealan pripravak nekih ima nesto vise ili manje stastojala, al nisam ga uspjela nac kod nas na trzistu zove se Stress Remedy. Uz to mana za mene je to sto je ulje nocurka unutra, a osobno nocurak ne bi uzimala iza O. Ili alternativa kod nas na trzistu neki od oblika ulja nocurka za pol ciklusa + b kompleks pyrus, neke stvari ima manje neke vise, al u naravi ima sve sto treba. Kakva su vasa iskustva sa uljem nocurka?
Bome si dala si truda Grizli 😁 ja sam uzimala 3000mg ulja nocurka od Natural Wealth-a u kapsula kao da bih dobila plodne sluzi ali nula bodova, apsolutno nikakvu promjenu nisam vidjela a i mama moja ga je uzimala zbog menopauze u tekućem obliku i isto nista nije primjetila...sto se mog iskustva tiče, apsolutna ništa nije učinilo 🤔
Poliklinika Obad; mislis ona na Poljickoj? Ako mislim na ispravnu polikliniku, o njima sam citala da su super. Da probas u Poljaka odnit sve te nalaze da vidis s njime?
Valjda je to ta klinika. A za tog poljaka san isto cula Mogu probat ga kontaktirati. Hvala ❤️😘
Valjda je to ta klinika. A za tog poljaka san isto cula Mogu probat ga kontaktirati. Hvala ❤️😘
Mini, Dr. Poljak ti je u poliklinici Cito (tamo di je Kalajdžić). Doktor je stvarno vrhunski stručnjak i jako je ugodan.
Mini mail mu je dr.poljak@cito.hr. Jel je radio tvoj dragi kakve pretrage? Ne bi bilo lose ako nije da odradi spermiogram. Ako je sve nalaze sto imas posalji jer dr humane voli sagledat kompletnu sliku probleme. Meni je bas on rekao ako se nadje problem kod jednog ne znaci da kod drugog je sve u redu.
Petraa hahaha nije ti to nista, to ti je kod mene normalno kad ne mogu raditi a na bolovanju sam do ponedjeljka onda bas neka korist od mene da je. Ihvala za info o nocurku, o tome si budem malo razmislila jos. Isto citam da je dobar za plodnu sluz, a meni otkad sam bila na duphastonima nemam ju opce, zapravo bas sugoca, a tako mi je bilo i davno kad sam pilule uzimala. Vidjet cu jos. Ako jos koja ima iskustva???
Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)
Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)
Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji