Mene isto zanima kako se koriste lh trakice, kupila sam jedan paket a ne znam kad ih treba koristiti. Koliko sam shvatila , crtica se najvise vidi 24-36 sati prije ovulacije, znaci trebala bi ih koristiti 2-3 dana prije očekivane ovulacije ? I to u popodnevne sate?
Cure ja sam trakice koristila 3 meseca i zahvaljujuci njima ubrzala zacece. Dakle, ja sam pocela koristi 8i dc jer su moji ciklusi znali biti kraci nekad. Koristila sam ih jednom dnevno uvek u isto vreme, u 18h.Kad vidim da crtica tamni, ja sam ubacila i drugo dnevno testiranje kako bih uhvatila pik. Onda sam u 11h i u 18h neka tri dana. Kazu da je tako, 12do36sati od poz trakice bude O. Kod mene je bilo da sam pik uhvatila tad u 18h i vec me je jajnik bboleo. Odnos smo imali u 20h bolan vrlo i znala sam da ovuliram tad. Digla noge i lezala tako pola sata. U toku noci, negde oko 2h smo spontano jos jednom i tad sam eto uspela 😁❤️
url=https://lilypie.com]
Cure stigli nalazi.. .nekako mi se cini da nije dobro... Pokisavala san dobit 2 doktorice ali nisam uspjela 😫 poslat cu vam slike pa mi kazite ako se ko od vas razumije. Hvala ❤️
Cure stigli nalazi.. .nekako mi se cini da nije dobro… Pokisavala san dobit 2 doktorice ali nisam uspjela 😫 poslat cu vam slike pa mi kazite ako se ko od vas razumije. Hvala ❤️
Slike su male pa slabo vidim, ali koliko sam vidjela TSH uredan a FT4 I FT3 iznad granice? To nebi bio ok nalaz, ovo dole uopće ne vidim. Ima ti na fb grupa To nisam ja to je moja štitnjača, stavi si tamo nalaze, ima tamo i doktora i ljudi koji se kuže, i dobit ćeš odgovore odmah.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anna Dona žao mi je zbog testa, ali već sam pisala da tih testovima ne treba vjerovati uopće. Jer ja sam imala "crticu" i sva hepi se naručila na trudnički pregled, a kad sam došla tamo trudnoći ni traga.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure pa šta je ovo danas, samo neke ružne vijesti...
AnaDonna nekako sam u tvoj plusić baš bila uvjerena 😯
Grizli baš mi je žao..možda da probaš s b6 vitaminom zasebno+b complex ili jednostavnije s Neurobion forte ako ti ga u ljekarni hoće dati bez recepta pa da malo pomakneš ovulaciju kasnije sad do 9 mjeseca dok budete pokušavali u kućnoj radinosti..
Mini ovako ko laiku mi to vuče na policistične jajnike s obzirom na odnos LH-FSH a koliko vidim i prolaktin je podivljao i TSH malo viši za trudnoću je dealan do 2, ostalo ne vidim pročitat, valjda sam i ovo dobro vidjela
Mini i ja koliko vidim Tsh nije idealan jer je za terapiju. Do 2,max.2,5 se tolerise mislim. Za ostalo nista ne znam
url=https://lilypie.com]
Minicooper, omjer LH i FSH nije dobar, imas li problema sa policisticnim jajnicima?
Prolaktin ti je jako visok, u visokim vrijednostima on nekada zna da sprijeci ovulaciju pa mozda zato imas problema i da zatrudnis, TSH ti nije ok. Moj ti je savjet da se javis nekom dobrom endokrinologu ili ginekologu koji je specijaliziran za te stvari sa zacecem da ti ovo dovede u red. Ne brini sve se ovo da srediti terapijom.
Sortiraj odgovore
Najstariji