Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cloud
    29. Lipanj 2018. 09:34

Tena92, i ja se pridružujem čestitkama. Sretnica si! 

Meni je danas 11. dc, bila sam na folikulometriji 2/3. Endometrij je sad na 9mm, ali mi prvo nije mogla vidjeti vodeći folikul na lijevom jajniku od prekjučer (bio je 1,43 cm), a onda je rekla da ne vidi njegov porast. Jučer sam radila test sa LH trakicama (zbog sluzi o kojoj sam pisala) i bio je pozitivan. Napravila sam još jedan opreza radi, pa je i taj pokazivao porast LH. Sad mi više ništa nije jasno. Rekla je da i sutra napravim test LH i javim joj pa će vidjeti u pon na 14. dc što se događa. Kao opciju vidi pomicanje Duphastona već na 9. dan ciklusa (trenutno ga pijem od 11.-25.).

Što mislite? Ima netko iskustva? Što se dogodilo mom lijepom folikuliću?  Što biste vi dalje? 

Tena92
    29. Lipanj 2018. 09:46

Pina hvala na savjetu...mama mi jeisto preporucila dr. Lončar pa ću ići njemu.
    Hvala svima na čestitkama.... ja još nemogu shvatiti da sam trudna s obzirom na moju anamnezu.
    Cure svima želim da što prije ostvarite san 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Ana Donna
    29. Lipanj 2018. 10:11

MalaTajna222

Ana Donna

Cure samo da javim test je negativan :/ ništa…idemo dalje

Joj Ane bas mi je zao , bas sam imala osjecaj 😢😢 definitivno treba izbjegavat clearbue test , jer daje lazne nade :(
    Je li ostajes sad u Poljaka? Ostajes li na klomifenu i ovaj mj?

E draga, ma sve je ok, jučer kad me počele grudi bolit znala sam ništa od testa...napravit ću pauzu ovo ljeto, posvetit se poslu, kupanju, manje mob. više knjiga, treba mi baš pauza od svega malo, da ohladim glavu :) i dalje ću vas čitat, jer ste mi sve prirasli srcu 💕 svima želim puno puno snage i sreće, da ovo ljeto što više plusića ugledamo 😊 Mini, sretno u ovom ciklusu, da ti ovaj bude dobitan 😘

Ana Donna
    29. Lipanj 2018. 10:14

Cloud

Tena92, i ja se pridružujem čestitkama. Sretnica si!

Meni je danas 11. dc, bila sam na folikulometriji 2/3. Endometrij je sad na 9mm, ali mi prvo nije mogla vidjeti vodeći folikul na lijevom jajniku od prekjučer (bio je 1,43 cm), a onda je rekla da ne vidi njegov porast. Jučer sam radila test sa LH trakicama (zbog sluzi o kojoj sam pisala) i bio je pozitivan. Napravila sam još jedan opreza radi, pa je i taj pokazivao porast LH. Sad mi više ništa nije jasno. Rekla je da i sutra napravim test LH i javim joj pa će vidjeti u pon na 14. dc što se događa. Kao opciju vidi pomicanje Duphastona već na 9. dan ciklusa (trenutno ga pijem od 11.-25.).

Što mislite? Ima netko iskustva? Što se dogodilo mom lijepom folikuliću?Što biste vi dalje?

Cloud, ja bi se na tvom mjestu ovaj vikend bacila na posao sa mužićem 😉 onda ćeš vidit u ponedjeljak šta ce ti rec jel bila O ili tek dolazi...jer ako ti je pozitivna traka danas može ti O biti u sljedećih 24-48 sati...

Ana Donna
    29. Lipanj 2018. 10:16

Ana Donna

MalaTajna222

Ana Donna

Joj Ane bas mi je zao , bas sam imala osjecaj 😢😢 definitivno treba izbjegavat clearbue test , jer daje lazne nade :(

E draga, ma sve je ok, jučer kad me počele grudi bolit znala sam ništa od testa…napravit ću pauzu ovo ljeto, posvetit se poslu, kupanju, manje mob. više knjiga, treba mi baš pauza od svega malo, da ohladim glavu :) i dalje ću vas čitat, jer ste mi sve prirasli srcu 💕 svima želim puno puno snage i sreće, da ovo ljeto što više plusića ugledamo 😊 Mini, sretno u ovom ciklusu, da ti ovaj bude dobitan 😘

Htjela sam napisati Malatajna sretno u ovom ciklusu ali naravno i sretno Mini, i misici...sve ste mi na slovo M pa brkam 😁

Grizli
    29. Lipanj 2018. 10:20

Ej zene samo da javim nista od ET ovaj puta. Nazalost js nije bila zrela i nije se oplodila, tako da sad na pauzi do 9 mj jer koriste godisnje. Moj dr mislila me staviti na kontracepciju, al dr koji je danas bio reko da bolje da ne. I tako sad pojma nemam nista, al bez obzira na sve ja ne odustajem od intenzivnog druzenja sa muzicem. 
    Cloud bas cudno da folikul ne napreduje. Podruzi se ti sa muzem za svaki slucaj. 😉

tata_me_zove_zlato
    29. Lipanj 2018. 10:51

Grizli, nece pa nece. Strasno vise. Smete da pokusavate prirodno zbog istorije? 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    29. Lipanj 2018. 11:07

Pa ovaj dr je reko nek pokusavamo, mislim po njima meni je isti postotak mogucnosti spontanog i sa i bez ivf jer uzrok neznaju, al kao sa ivf barem osiguraju da dobar spermij oplodi stanicu. Mogu rec da me ovo danas uopce nije iznenadilo, al bas sam isfrustrirana vec.

MiniCooper26
    29. Lipanj 2018. 11:11

Ana Donna

MalaTajna222

Ana Donna

E draga, ma sve je ok, jučer kad me počele grudi bolit znala sam ništa od testa…napravit ću pauzu ovo ljeto, posvetit se poslu, kupanju, manje mob. više knjiga, treba mi baš pauza od svega malo, da ohladim glavu :) i dalje ću vas čitat, jer ste mi sve prirasli srcu 💕 svima želim puno puno snage i sreće, da ovo ljeto što više plusića ugledamo 😊 Mini, sretno u ovom ciklusu, da ti ovaj bude dobitan 😘

Draga hvala ti i tebi također ❤️😘. Jutros bila vadit nalaze pa cemo vidit sta ce bit

tockica1
    29. Lipanj 2018. 12:06

Joooj cure bas mi je zao Sto su vam minusici ovaj mjesec. 

Sto se tiče clearblue testova ne valjaju ništa evo da i ja to potvrdim. Kupila sam ih sigurno jedno 5 kom ovaj mjesec jer mi je jedan dao neku sitnu crtu ja sam bila u uvjerenju da je to nešto kad oko ništa. Na kraju stvarno vjerujem sto ste mi govorile uzmi onaj iz Mullera. 

Može li mi neko objasniti praćenje O sa trakicama, s obzirom da sam totalno u ovo sve ne upućena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.