Molim vas vi recite, više sam luda danas…em zbog posla, sve mi mutno pred očima od laptopa, muž ne vidi dobro, niti se trudi viditi haha…a nikog više ne mogu pitat…
Meni je ovo negativno, čekam M u sub/ned očekujem, iza ljeta krećem opet sa klomifenom…ne mogu više, preumorna sam sad od posla :/
Komentar za muzika 😂😂 ja isto vidim sjenu Al možda je to od onoga sto ja i sama želim plusic pa ih vidim gdje ih nema, ko sta sam i sebi vidila plus a njega nigdi, neki nevidljivi nepostojeći.
Anna ja ju vidim, ne smijem sa sigurnoscu reci ali mislim da mi se ukazala.. ponovi test ali uzmi onaj gravignost u dm, ima osjetljivost 10. Lakse je sa trakice procitat ovo je ipak kao digitalno pa ne ocita fino.
Petraaa ja sam se bas cesto pitala gdje si sjecam se da smo skupa imale cikluse sa stimulacijom, drzim ti fige, dobrodosla nazad.
Ana Donna ja odmah to vidim!!!! Odma! Daj otidji po drugi testic cim prije!!
Hvala svima na podrsci ljubim vas ❤❤❤
Misica,tebi isto treba doci sad brzo, znam da smo O imale isti dan. Bas mi je zao zbog bete, znam kako ti je , ali moramo dalje.🙄🙄 I moramo vjerovat u uspjeh. Stvarno je lakse kad se izbaci to sve iz sebe.
Ana Donna, mogla bi biti svjetlija jer jos je rano a radila si predvecer.ljube ujutro novi test 🤞🤞🤞🙏🙏🙏 btw ja iskreno vidim bliiiiiidu crticu ali vidim je!!!
Petra, sjecam te se kad si isla na folikulometriju i javljala si nam da bi mogli biti blizanci ako uspije. Ali eto, bit ce draga sada .drago mi je da si s nama opet 😘😘
Tata, ja sam znala da nista nece biti jer sam se sjetila tebe kako si govorila da temp ti ne pada i imas osjecaj.meni je temp.pala i odmah sam osjetila nista. Test isla napravit eto bzvz.valjda da se jos vise rastuzim😩
Grizli oo pa fino, znaci cekamo novosti dogadaja iz epruvete 🤞🤞🤞🤞🤞
Svjesna hvala ti..nek je bar nekom urodilo plodom, mi cemo opet na jesen na stimulaciju ali vjerojatno u kombinaciji s inseminacijom 😁
Ana Donna ja isto vidim sjenu, ne znam jesam luda vec pomalo od tih testica ali recimo kod sebe nikad ni sjenu nisam vidjela a ovdje vidim nesto, mozes uzet one iz dm-a paket od 2 za 30ak kn pa naredna 2 dana piski da vidimo hoce se pojacat sjena 🤞🤞🤞
Anna, pa ti imas plus! Sta ti bi da ga radis popodne pa da lupas glavu? Taj clearblue je diskutabilan kako sam razumela cure dosad, a ti idi u drugu apoteku i lepo popiski ujutro jos jednom. Ali to je plusic svetli. 🙏🙏🙏
url=https://lilypie.com]
Tata i drage moje cure, nadam se još malo dok god ne dodje vještica...trknula u dm i kupila onaj što dobiješ 2 testa za 30kuna, nešto se zove first sign...pa ću vidit ujutro još jednom...hvala vam svima na pozitivi, ljubim 😘
Je je to je onaj glupi test koji cesto pokaze sjenu bezveue. Drzim palceve da nam javis ujutro sretnu vijest.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji