Uh cure to bas frustrira, to pracenje ovulacije..
Mi ovdje sve dugo pokusavamo i dugo se druzimo, evo vidim neke idu na stimulaciju ovulacije i to je veliki korak jer su sanse znatno uvecane jer vrlo vjerovatno ce ovulaciie biti i odnos ce biti dobro utempiran.
Anymany, Mini, jeste vi razmišljale da se konsultujete s doktorom da jedan mjesec idete na folikulometriju i na ciljani odnos ili na stimulaciju, jer ovo vise frustrira i samo se na psihu odrazava..
Evo cure da javim…bila kod Poljaka, jako ugodan doktor, sve mu opet objasnila, vidio nalaze, čak mi rekao da bi mi AMH mogao biti bolji (onaj Anti Muller hormon)…2 vodeća folikula jedan 15mm, danas je 9 dc.
Sutra navečer štoperica, i inseminacija je u petak (12dc). Svjesnamolim te podsjeti me samo, ti si imala ciljane na 12 dc? I koliki su tebi bili folikuli, koliko si ih imala?
Anymany, preporučujem ti isto praćenje uz folikulumetriju, i neku stimulaciju, jer isto dugo već pokušavaš a ne znaš kako će ti sad duphastoni djelovat. Ja sam ih jednom samo pila jer taj mjesec nisam dobila M uopće i vjerojatno taj mjesec nisam imala O. Pokušaj, ja svom Ginek dosađujem, pilam ga za uputnice, ne bi me on poslao ni na briseve da nisam bila dosadnaaa.. i boli me briga, nek misli šta oće…ovo je moje tijelo i oću bit sigurna da je sve uredu…i ako ti znaš da nešto nije uredu, upri Ginek da ti da uputnice za spolne hormone…ti si vadila za sad za štitnjaču jel tako?
Ja sam 10dc primila stopericu, na velicinu folikula od 16mm. Jedan vodeći je bio. Ostali su bili zanemarivi jer su bili manji.
Idealna ti je situacija!! Drzim fige.
Ane ,i ti sutra primas stopericu 😊evo ja je sinoc primila, u trbuh. Sutra dan D. Sta ti je reko za dalje ?
Draga, kako u trbuh?
Ja sam ju primila intramuskulatorno, dakle u guzu jer se one daju u misic. Heparin recimo sebi dajem u trbuh i to je subkutano u masno tkivo.
Ja sam primila Choriomon 5000 jedinica.
Koja je tvoja stoperica bila? Meni su dali ovitrelle. Vecinom ide u trbuh. Malo je pecnulo ali nista strasno.
Ane ,i ti sutra primas stopericu 😊evo ja je sinoc primila, u trbuh. Sutra dan D. Sta ti je reko za dalje ?
Draga, kako u trbuh?
Ja sam ju primila intramuskulatorno, dakle u guzu jer se one daju u misic. Heparin recimo sebi dajem u trbuh i to je subkutano u masno tkivo.
Ja sam primila Choriomon 5000 jedinica.
Koja je tvoja stoperica bila? Meni su dali ovitrelle. Vecinom ide u trbuh. Malo je pecnulo ali nista strasno.
Injekcija se zvala Choriomon pisala sam ti ranije. Moguce da su dvije razlicite injekcije koje rade istu stvar. Bitno da si ju primila, sutra akcija! 🤗
Ajmeee vidim sad da si napisala 😉sorry danas ne vidim ispred sebe a kamo sta drugo.tako je, ima vise tih stoperica.
Ovaj se ciklus bolje osjecam jer se krenulo sa necime.pa kako god bilo , ocu da se nesta novo desava. Cure moje, svakako se savjetovat za stimulaciju i ostalo.vi koje imate duge cikluse, anovulacijske i sl. Ja imam pcos i cim smo strogo donili odluku da idemo na bebu odma sam osla u gin.,jer znam da cu teze uspit nego neko ko ima sve 5. Mozda pokusat i kod drugog gin, ako se vas ne pokrece .ja sam davno odustala od svoje socijalne gin, jer je njoj u zivotu sve -pomalo , a moja nestrpljiva narav to ne podnosi. Samo mi daje uputnice
Btw, Svjesna, nezz je li i tebi tako bilo, osjecam se ko da se nesta jako sprema dole, pritisak tezina..grudnjak mi je neizdrziv na tijelu.
Btw, Svjesna, nezz je li i tebi tako bilo, osjecam se ko da se nesta jako sprema dole, pritisak tezina..grudnjak mi je neizdrziv na tijelu.
Ja sam veliku nelagodu imala u dijelu jajnika na kojem je folikul za neizdrzati... grudi nista nisam osjećala dok M nije zakasnila 😁
Ja sam veliku nelagodu imala u dijelu jajnika na kojem je folikul za neizdrzati… grudi nista nisam osjećala dok M nije zakasnila 😁
E bas to , tocno na toj strani boli.i jos ta tezina , doslovno mi je i hodat tesko.inace sam slabe gradje, ne osjecam bas tako neke stvari inace
Obavila UZV štitnjače, pa ako se ko razumije može mi reći što znači. Uglavnom koliko sam shvatila doktora, ima problem sa njom.
Sonografski desni režanj dimenzija 17x15x39mm, lijeci 17x15x34mm. Istmus širine 3mm. Parehim grublji blago hipoehogen sitni zrnat sa karakteristikama difuzne lezije. Solidne patološke tvorbe nisu primjećene.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Negativan 😫 opet znaci prica ko i prosli mjesec..
Mini baš mi žao :/ jel ides uskoro možda na neki pregled? Koji ti je danas dc?bila
Bila san na pregledu nedavno i rekla mi je da necemo nista pokusavat dok ne izvadil hormone.. A za to tribam stvari dobit.. Danas 44.dan ciklusa.. .prosli mjesec dobila na 47.dan ciklusa
Ajme baš su ti dugi ciklusi 🤔 bolje izvadi hormone onda ces znat na čemu si
Sortiraj odgovore
Najstariji