Mini, ne znam je li dobro bas da imas takav uzurban tempo a postoji mogucnost da si trudna. Jos vani vrucina. Kako se osjecas?
Dobro sam.. Malo umor i vruce ali nista strasno
O Minni eto i tebe, ajde ajde pazi na sebe. Neovisno o testu, sad su vrućine, i sav taj tempo je malo too much. Pazi na sebe. I javi rezultate.
PITANJE: Danas mi je 4ti dan ciklusa. 15ti dan trebam početi piti Duphastone, i pijem ih do 26tog dana. Onda bi trebala dobiti M u roku 7-10 dana nakon zadnje tablete jel?
Do sada sam piškila trakice od 12tog dana jer nisam znala dali će mi ciklus biti 30 ili 40 dana, pa bi imala trakicu poz tamo 26-28 dan. A šta sada? Kad bi onda sada trebala imati O ako pijem te tablete?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Aurora - ja sam čitala o toj bazalnoj i piše se svašta. Neki pišu da je jedini ispravan način mjeriti oralno, neki vaginalno.Npr. pišu da pod rukom nije pravilno uopće jer kao ako si npr.bio pokriven pokaže veću temp. i sl. Ja sam prošli mj. mjerila pod rukom, cijeli mj. Mjerila sam kad se probudim, nekad je to bilo 7h, a nekad kasnije, Kod mene se zbilja na dan O dogodio skok u temp.
Ovaj mj. mjerim u ustima pa ćemo vidjeti šta će biti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
O Minni eto i tebe, ajde ajde pazi na sebe. Neovisno o testu, sad su vrućine, i sav taj tempo je malo too much. Pazi na sebe. I javi rezultate.
PITANJE: Danas mi je 4ti dan ciklusa. 15ti dan trebam početi piti Duphastone, i pijem ih do 26tog dana. Onda bi trebala dobiti M u roku 7-10 dana nakon zadnje tablete jel?
Do sada sam piškila trakice od 12tog dana jer nisam znala dali će mi ciklus biti 30 ili 40 dana, pa bi imala trakicu poz tamo 26-28 dan. A šta sada? Kad bi onda sada trebala imati O ako pijem te tablete?
Duphaston nakon sto prestanes piti M mozes dobiti izmedju 2-10 dana draga. Pocinjes 15 dan jer se racuna da bi ti O trebala biti 14 dan. ovaj ciklus neces mozda uloviti pik jer ti ni ne znas kad ce zi biti O, al zato ce ti onda slijedeci ciklus O sigurno doc prije 15dc. Ako bas zelis ovaj mjesec prati od 6 dana po mojem iskustvu, jer imam cikluse tako 28 dana.
A jel moguće da uz Duphastone imam O npr. nakon 2 dana pijenja? Jer npr. nema šanse da mi O bude tako rano kad su mi ciklusi inaće dugi
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
U pravilu nije da ti ako njega uzimas neces imat o .nego ce ti regulirat ciklus i od slijedećeg ce ti biti "pravilniji".
Kužim Grizli, hvala ti puno.
Mini draga - ja mislim da se kod tebe poremetilo nešto kao kod mene, i da jednostavno možda je ciklus promijenjen i sad će biti takav kakav je bio prošli mjesec. Žao mi je, jer znam kako ti je jer sam to prošla i sama. Prvi mj. kada je došla kasno, mislila sam ajde to je ovaj mjesec. Pa sam naivno čekala opet za 30 dana, a ono nije došlo, i tako se nastavilo sve do danas nažalost.
Koji ti je sad dan ciklusa?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
A jel moguće da uz Duphastone imam O npr. nakon 2 dana pijenja? Jer npr. nema šanse da mi O bude tako rano kad su mi ciklusi inaće dugi
Sorry sto ovako upadam,ali zasto ti je prepisan duphaston,radi dugih ciklusa?gledaj on ti je samo za dobivanje menstruacije ili za podrsku zutom tijelu poslije ovulacije,sto znaci ako ga ti pocnes piti prije ovulacije on je moze blokirati,a on ti nece pomoc da ti imas ovulaciju ranije,znaci on je progesteron koji se inace luci u tijelu poslije ovulacije,nadam se da kuzis sta ti ocu rec,jer ja sam na tim tabletama imala gubljenje vremena,a to sto su ti dugi ciklusi nema veze,bitno da ti lovis svoju ovulaciju trakicama, znaci da su ti ciklusi ovulacijski sto je najbitnije bez obzira sto su dugi,a duphastonom ces ih blokirati i imati samo redovne menstruacije,nista drugo
Uh cure to bas frustrira, to pracenje ovulacije..
Mi ovdje sve dugo pokusavamo i dugo se druzimo, evo vidim neke idu na stimulaciju ovulacije i to je veliki korak jer su sanse znatno uvecane jer vrlo vjerovatno ce ovulaciie biti i odnos ce biti dobro utempiran.
Anymany, Mini, jeste vi razmišljale da se konsultujete s doktorom da jedan mjesec idete na folikulometriju i na ciljani odnos ili na stimulaciju, jer ovo vise frustrira i samo se na psihu odrazava..
Sortiraj odgovore
Najstariji