Grizli, mozda je i rano. Koji 9,10i dan danas? Javim sve i brojim minute do 17h.I trema me drma strasno
url=https://lilypie.com]
10 dan od transfera je. Mislim da nije prerano, a i radila sam geratherm koji je bas osjetljiv tako da ne vjerujem da ce se situacija promjeniti stogod. A nema veze necu se sad bedirat, to cu pustiti za dan kad dobim M. 😁 sretno vam curke
Grizli prerano je.. nemoj otpisati nista dok ne vidis betu molim te.
Kada ju vadis?
Grizli, mozda je i rano. Koji 9,10i dan danas? Javim sve i brojim minute do 17h.I trema me drma strasno
Razumijem te totalno. Ja sam na prvom pregledu bila poluluda, u cekaonici mi se hiljadu misli motalo po glavi, sta ako sad opet kaze ne kuca srce, sta ako ovo, sta ako ono... ludnica!!!
Kad je rekla da je sve ok i da se sve fino vidi tako sam ju blijedo gledala kao da ne vjerujem i sve u fazonu ma hajde dosta sad zezancije hajte mi istinu recite 😂😂
Ja sam od sveg straha prije pregleda prozivjela sve scenarije.
Tako da opusti se sve ce biti ok, zamisljaj samo pozitivan ishod.
Grizli, nemoj biti tuzna , mozda je stvarno prerano. Daj Boze da je 🤞🤞, uz tebe smo
Svjesna , srceko kuca sve je super ❤ ako sam skontala ti si imala spontani u prvoj trudnoci? Koliko ste radili sada opet, kakav je muzev nalaz??
Sorry na puno pitanja 😄
Tata , sretno danas , ja oko 18 h ukljucujem ovo da vidim da je sve super 👶🏻🤞🤞❤❤
Grizli, nemoj biti tuzna , mozda je stvarno prerano. Daj Boze da je 🤞🤞, uz tebe smo
Svjesna , srceko kuca sve je super ❤ ako sam skontala ti si imala spontani u prvoj trudnoci? Koliko ste radili sada opet, kakav je muzev nalaz??
Sorry na puno pitanja 😄
Da mila, imala sam missed ab, srce nikad nisam cula nazalost nakon par dana krenula sam krvariti i imala kiretazu. Taj put smo uspjeli prirodno bez stimulacije ali ocito moje ovulacije nisu bile bas ok, a ja imam jos dijagnoza zbog kojih mi je i oca trudnoca visokog rizika, inzulinska rezistencija, trombofilija, policisticni jajnici...
Muza nikad nismo testirali jer sam prvi put ostala trudna nakon par pokusaja tako da je tu sve štimalo.
Cekala sam 5 mjeseci nakon spontanog i odmah zahtijevala stimulaciju ovulacije i nadziranu trudnocu od same ovulacije i eto prva stimulacija ovulacije uspjeli. U biti nisam imala problema zatrudniti nego odrzat trudnocu.
Kada ju vadis?
Sumnjam da je prerano jer je danas 13 dana od oplodnje. A cure na ivf obicno vec 10dana iza oplodne imaju plusice. Tako da se ne nadam previse. Mislim da cu u cetvrtak ici vaditi krv da mi nalaz stigne u petak jer moram znat dal u subotu nastavljam sa novom turom progesterona ili ocekujem M. Drago mi je da je kod tebe sve super! Samo nek kucka malo srceko.
Kada ju vadis?
Sumnjam da je prerano jer je danas 13 dana od oplodnje. A cure na ivf obicno vec 10dana iza oplodne imaju plusice. Tako da se ne nadam previse. Mislim da cu u cetvrtak ici vaditi krv da mi nalaz stigne u petak jer moram znat dal u subotu nastavljam sa novom turom progesterona ili ocekujem M. Drago mi je da je kod tebe sve super! Samo nek kucka malo srceko.
Cure moje ne stignem se ni popiškit da Oprosite. Radim ko konj i kad dođem kuci samo sanjam krevet 😉 poslije posla odma sjednem u auto i bjezim kuci. Pokusat cu danas kupit test.. Nije mi na ruku pa zaboravim... I onda kad dođem kuci bude mi zao i sve kao sutra cu sutra cu
Mini, ne znam je li dobro bas da imas takav uzurban tempo a postoji mogucnost da si trudna. Jos vani vrucina. Kako se osjecas?
Sortiraj odgovore
Najstariji