Mala Tajna, pa gde si sa novostima ti??? Ne mogu u bus dok ne vidim ishod testa! Javi nam, vec je poslepodne...
url=https://lilypie.com]
Bas je nekako lijepo kad su krenuli ovi plusići 😍😍😍 neki je optimizam u grupi i to mi je super. Dat ce Bog pa da ih bude jos više 😊
Mala Tajna, pa gde si sa novostima ti??? Ne mogu u bus dok ne vidim ishod testa! Javi nam, vec je poslepodne…
Cure nisam ga jos radila, planiram sutra ako ne dobijem prije... ali nekako ne vjerujem da ce nesta biti,ono nadam se u srcu ali znate i same kako i vama bilo puno puta , sta bude bit ce .dosta imam iscjetka pa nezz cega je znak, da dolazi M ili sta..
Bas je nekako lijepo kad su krenuli ovi plusići 😍😍😍 neki je optimizam u grupi i to mi je super. Dat ce Bog pa da ih bude jos više 😊
Slazem se draga ja sam vec motivirana zbog toga za nove borbe iduci mj ako ovaj ne bude nista ❣
Mala Tajna, pa gde si sa novostima ti??? Ne mogu u bus dok ne vidim ishod testa! Javi nam, vec je poslepodne…
Cure nisam ga jos radila, planiram sutra ako ne dobijem prije… ali nekako ne vjerujem da ce nesta biti,ono nadam se u srcu ali znate i same kako i vama bilo puno puta , sta bude bit ce .dosta imam iscjetka pa nezz cega je znak, da dolazi M ili sta..
U ja sam danas imala dosta iscjetka sluzavog.. Oa sad ne znam jeli dokazi M ili ne
Cure nisam ga jos radila, planiram sutra ako ne dobijem prije… ali nekako ne vjerujem da ce nesta biti,ono nadam se u srcu ali znate i same kako i vama bilo puno puta , sta bude bit ce .dosta imam iscjetka pa nezz cega je znak, da dolazi M ili sta..
U ja sam danas imala dosta iscjetka sluzavog.. Oa sad ne znam jeli dokazi M ili ne
Mini a koji ti je dan cik? Kad trebas ne dobit?
Mini a koji ti je dan cik? Kad trebas ne dobit?
Danas 26.dan ciklusa.. A kad cu dobit ko zna... Kod mene se nikad ne zna 😶
Cure , sinoc sam osjetila grudi i recem sebi necu raditi test.ujutro se probudim , izmjerim 37, 0.obicno je oko 36,8 , zbunilo me to , i aj odem ga ja napraviti.ocekivano, negativan. Sad jedino ako nije rano jer taj sta sam radila se radi tek od izostanka M.meni nije jos ni dan da kasni tek mi je 28dc. Mislim da nije rano, ma vec sam spremna na novi mjesec nove borbe.uopce nisam pala jer se nisam niti previse nadala.vidit cemo oce li 2.tura sa klomifenima biti bolja 🤞
MalaTajna - ne treba gubiti nadu. Bilo bi super da ne dođe, možda je zbilja prerano još <3
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji