Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    27. Svibanj 2018. 09:42

Uh bome ste natipkale....
    Anymany slazem.se sa curama i drago mi je da si odlucila ici doktoru..
    Tata dali si ti ponavljala test na kraju?
    Tajna bas mi je zao.. nemoj gubiti nadu...  a ako M i dos samo 💪💪💪 u nove pobjede...
    Trudilice sve sretno... da sto prije svi docekamo taj plus 😊😊
    A vama koje se ugledale svoj plus jos jednom od sveg srca zelim da sve prođe dobro 💖💖

• ANYMANY
    27. Svibanj 2018. 13:47

Ako sam dobro pohvatala Tata nije radila test ponovo. Znam da je na putu, a kad se vraća?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    27. Svibanj 2018. 16:05

Tata me zove zlato lijepo uziva i neka uziva bude kad se vrati nam vjerojatno podnjela izvjestaj. 
    Ja danas odradila folikulometriju i folikul vec 15mm iako je tek 7dc mi tako da sutra moram opet. 
    Ima koja cura da jos treba dobiti M ovih dana da malo navijamo.

_svjesna
    27. Svibanj 2018. 17:12

Grizli odlican folikul, ja sam na 16mm dobila stopericu 10dc. 
    Jesi na nekoj stimulaciji ovulacije ili prirodan ciklus?

Grizli
    27. Svibanj 2018. 18:19

Prirodni ciklus. A malo me brine posto je rano tako velik da je jajna stanica losa onda. Nemam pojma. Sutra moram opet na folikul. i vadit krv pa ce mi znat rec valjda vise. Nije mi nis spominjala koliki je endometrij. 

tata_me_zove_zlato
    27. Svibanj 2018. 21:14

Evo tu sam cure! Juce sam ga ujutro ponovila, za nijansu tamnije, crtica stoji 😊😍 Vracam se 6og,a 12og kod dr tek. I dalje sam bez simptoma.ja sam test ponovila samo zbog muza, ja znam da je to-to. 😊
    Mala Tajna, sacekaj dan, dva, pa ako je nema, ponavljaj. 
    Mini 🤞🤞
    Grizli, pa tebi je O i ranije znala rano biti, tako da ponovi sutra i 🤞🤞 da uhvatite. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    28. Svibanj 2018. 06:19

Tata me zove zlato daj ti uzivaj u grckoj zeno. 😀 bila mi je O rano ona 2 mjeseca dok sam na duphastonu bila. Prosli mjesec bila normalno 14. dan i sad me ovo bas iznenadilo.Vidjet cu sto dr kaze, al sumnjam da ce uspjeh "uhvatiti" pucanje folikula ovaj mjesec za punkciju i jos da stanica bude kvalitetna kad je tako rana O. Ako vec nije puknuo jer imam bas bas bolove sa te strane i jucer neki silikonski iscjedak tako da zapravo sad me vise zanima dal je to meni znak O ili pred O. Ima kod vas cure kakvih noviteta?

Monikaharmonika
    28. Svibanj 2018. 08:22

Kod mene ima nešto novog, dragi mi pokleknuo i kleknuo u subotu s prstenom. 
    Uhvatila i pozitivnu trakicu u subotu 15 DC pa ćemo vidjeti što će biti. U 6 mj me čeka i vađenje hormona a njega spermiogram.

Ana Donna
    28. Svibanj 2018. 08:30

Monikaharmonika

Kod mene ima nešto novog, dragi mi pokleknuo i kleknuo u subotu s prstenom.
    Uhvatila i pozitivnu trakicu u subotu 15 DC pa ćemo vidjeti što će biti. U 6 mj me čeka i vađenje hormona a njega spermiogram.

Ajmeee Monika, čestitam 💕 bas mi je drago zbog tebe, i naravno čvrsto se nadam da ce bit plusićaa za 2 tjedna 😊😊😊

Grizli
    28. Svibanj 2018. 08:34

Monika cestitam! Pa to je divna vijest. Predivno! Bas lijepo i nadam se da necete ni morat na te pretrage da cete preduhitrit to sa velikim + 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.