Uh bome ste natipkale....
Anymany slazem.se sa curama i drago mi je da si odlucila ici doktoru..
Tata dali si ti ponavljala test na kraju?
Tajna bas mi je zao.. nemoj gubiti nadu... a ako M i dos samo 💪💪💪 u nove pobjede...
Trudilice sve sretno... da sto prije svi docekamo taj plus 😊😊
A vama koje se ugledale svoj plus jos jednom od sveg srca zelim da sve prođe dobro 💖💖
Ako sam dobro pohvatala Tata nije radila test ponovo. Znam da je na putu, a kad se vraća?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tata me zove zlato lijepo uziva i neka uziva bude kad se vrati nam vjerojatno podnjela izvjestaj.
Ja danas odradila folikulometriju i folikul vec 15mm iako je tek 7dc mi tako da sutra moram opet.
Ima koja cura da jos treba dobiti M ovih dana da malo navijamo.
Grizli odlican folikul, ja sam na 16mm dobila stopericu 10dc.
Jesi na nekoj stimulaciji ovulacije ili prirodan ciklus?
Prirodni ciklus. A malo me brine posto je rano tako velik da je jajna stanica losa onda. Nemam pojma. Sutra moram opet na folikul. i vadit krv pa ce mi znat rec valjda vise. Nije mi nis spominjala koliki je endometrij.
Evo tu sam cure! Juce sam ga ujutro ponovila, za nijansu tamnije, crtica stoji 😊😍 Vracam se 6og,a 12og kod dr tek. I dalje sam bez simptoma.ja sam test ponovila samo zbog muza, ja znam da je to-to. 😊
Mala Tajna, sacekaj dan, dva, pa ako je nema, ponavljaj.
Mini 🤞🤞
Grizli, pa tebi je O i ranije znala rano biti, tako da ponovi sutra i 🤞🤞 da uhvatite.
url=https://lilypie.com]
Tata me zove zlato daj ti uzivaj u grckoj zeno. 😀 bila mi je O rano ona 2 mjeseca dok sam na duphastonu bila. Prosli mjesec bila normalno 14. dan i sad me ovo bas iznenadilo.Vidjet cu sto dr kaze, al sumnjam da ce uspjeh "uhvatiti" pucanje folikula ovaj mjesec za punkciju i jos da stanica bude kvalitetna kad je tako rana O. Ako vec nije puknuo jer imam bas bas bolove sa te strane i jucer neki silikonski iscjedak tako da zapravo sad me vise zanima dal je to meni znak O ili pred O. Ima kod vas cure kakvih noviteta?
Kod mene ima nešto novog, dragi mi pokleknuo i kleknuo u subotu s prstenom.
Uhvatila i pozitivnu trakicu u subotu 15 DC pa ćemo vidjeti što će biti. U 6 mj me čeka i vađenje hormona a njega spermiogram.
Kod mene ima nešto novog, dragi mi pokleknuo i kleknuo u subotu s prstenom.
Uhvatila i pozitivnu trakicu u subotu 15 DC pa ćemo vidjeti što će biti. U 6 mj me čeka i vađenje hormona a njega spermiogram.
Ajmeee Monika, čestitam 💕 bas mi je drago zbog tebe, i naravno čvrsto se nadam da ce bit plusićaa za 2 tjedna 😊😊😊
Monika cestitam! Pa to je divna vijest. Predivno! Bas lijepo i nadam se da necete ni morat na te pretrage da cete preduhitrit to sa velikim + 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji