Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    25. Svibanj 2018. 07:30

Cekalica, cestitke!! Kad je bila zadnja m?
    Gricko, hvala draga 😍
    Mala Tajna, ne merim vise. Od poz testa nisam merila. Ugl, rasla je. Od dana ovulacije(35,2pazuh)  samo je na gore isla. Nije vise padala ispod 36.Dan pre testa, 11 dc 36,7 pazuh... Kako si ti, sta se desava, nadam se nema simptoma pmsa? 

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 08:25

Jutro, ja sam zbunjena:/ jučer mi je temp bila 36, dan prije toga 35.7, danas opet 35.8 ?

I sad čitam da se treba spavati više sati u komadu prije mjerenja temp, ali kod mene toga nema. Ja ustajem noću, malena mi se budi.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    25. Svibanj 2018. 09:14

tata_me_zove_zlato

Cekalica, cestitke!! Kad je bila zadnja m?
    Gricko, hvala draga 😍
    Mala Tajna, ne merim vise. Od poz testa nisam merila. Ugl, rasla je. Od dana ovulacije(35,2pazuh) samo je na gore isla. Nije vise padala ispod 36.Dan pre testa, 11 dc 36,7 pazuh… Kako si ti, sta se desava, nadam se nema simptoma pmsa?

E ne znam sta bi ti rekla...nemam simptome nikakve..grudi jos uvik ne osjecam , lice mi je cak bolje sada nego u pocetku ciklusa kad mi se sve procisti(inace sklona sam aknama) , temp .je vise manje svaki dan ista i dalje (e sad ovo je 1.ciklus da je pratim pa ne mogu znat , mozda ja i inace imam toliku ).bila me neki dan jednodnevna prehlada ulovila i to proslo. Nista ne mislim i nicemu se ne nadam. Ti si vidis imala osjecaj , a to mnogo zena ima. 

MalaTajna222
    25. Svibanj 2018. 09:18

Btw 26dc danas a grudi nista..

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 09:35

Eto ga..što se tiće ovog mj. i ciklusa, sada ide odmor do očekivane M za koju se nadamo da neće stići-
    Za neke nove trudilice, za neke buduće nam članove, za neke koje će možda poput mene googlati o ciklusima koji su 40/42 dana, stavila sam sliku trakica od ovog mjeseca. Pošto je danas na 27mi dan ciklusa trakica opet svjetla, znači O je bila 25ti dan.
    Što se tiće vrkute, stolisnika, Femisan A kapi - kod mene ništa nije pomoglo. Ovo je treći mj. kako sve to koristim, i ništa se nije promjenilo.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    25. Svibanj 2018. 10:04

ANYMANY

Eto ga..što se tiće ovog mj. i ciklusa, sada ide odmor do očekivane M za koju se nadamo da neće stići-
    Za neke nove trudilice, za neke buduće nam članove, za neke koje će možda poput mene googlati o ciklusima koji su 40/42 dana, stavila sam sliku trakica od ovog mjeseca. Pošto je danas na 27mi dan ciklusa trakica opet svjetla, znači O je bila 25ti dan.
    Što se tiće vrkute, stolisnika, Femisan A kapi - kod mene ništa nije pomoglo. Ovo je treći mj. kako sve to koristim, i ništa se nije promjenilo.

Draga a jesi ti vadila hormone? 

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 10:18

Samo TSH i FT4 - oni su bili uredni. S obzirom da je kod mene sve ok. Jajnici su uredni, imam svaki mj. folikule, svi nalazi su mi ok, doktorica smatra da ne trebam vaditi ništa više.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 10:22

E da, zvala sam neki dan privatno da vadim hormone, i doktor iz poliklinike mi je rekao kao "ako sam vadila TSH i FT4 i oni su uredni da onda nema potrebe vaditi ništa drugo, jer kao da neki drugi hormon nije ok, onda nebi ni TSH I FT4 bio ok". ALI kao ako ja baš želim vaditi spolne hormone, prvo kao moram provjeriti sve štitne hormone.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    25. Svibanj 2018. 10:28

Cure, ja ne znam kad da ju ne ocekujem?inace su mi ciklusi 32 dana , jer  ovulacije kada imam , kasnije su, i one su  18.i ili 19 dan u ciklusu ili pak poneki mj.  kad izostane ovulacija,onda dodje M i koji dan kasnije. ovaj sam mj.na stimulaciji i imala sam ovulaciju 14-i dan ciklusa(ko vi sta imate 28 dc)
    Zanima me vi koje ste uzimale stimulaciju, kad ste ju dobile, ranije kasnije ili uobicajeno?

tata_me_zove_zlato
    25. Svibanj 2018. 10:53

Mala Tajna, manje-vise osecaj, nego treci mesec pracenja ovulacije trakicama detaljno, a za ovo sam vreme pokusavanja jako dobro upoznala svoje telo. Kad je bol u grudima izostala, a temp ostala, skoro sam bila sigurna. Tebi je danas 12i dan, zasto ne uradis i ti test? Kad vec i kod tebe nema simptoma...  😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.