Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 10:57

Mala tajna ja ti nisam ziher, ali ako je O bila 14ti dan, onda bi ciklus trebao biti jel 28, max.30 dana? Ja mislim da i ti možeš piškiti test već.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    25. Svibanj 2018. 11:09

Tata, Anymany, drage,napravit cu u ned jutro test ako se nista ne promijeni u medjuvremenu.sad ste me uvjerile da je bolje mozda napraviti ga a rekla sam si necu ga kupovat da se ne razocaram opet😐😆
    Hm po ovom sta kaze anymany u ned mi je 28dc znaci mogla bi se ona pojavit u ned/pon...

MiniCooper26
    25. Svibanj 2018. 11:36

ANYMANY

E da, zvala sam neki dan privatno da vadim hormone, i doktor iz poliklinike mi je rekao kao "ako sam vadila TSH i FT4 i oni su uredni da onda nema potrebe vaditi ništa drugo, jer kao da neki drugi hormon nije ok, onda nebi ni TSH I FT4 bio ok". ALI kao ako ja baš želim vaditi spolne hormone, prvo kao moram provjeriti sve štitne hormone.

Ajde super da je sve ok. Ja pocela danas pit gynositol. Bolucka me dole na desnoj strani . Sjecam se tako je bilo i prosli mjesec kad sam cekala m.. Sad jeli to od toga neman pojma 😑 i meni su ciklusi skroz ludi..

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 13:34

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 13:37

Kod mene danas neki gust bijeli iscjedak.  Čitam da je taj iscjedak normalan nakon O, pa se tješim. Što se tiče odnosa koma smo, ne vjerujem da će biti išta. Imali smo odnos na dan poz.trakice i to je to. Ja sam htjela jučer još za svaki slučaj, ali nemožeš uz klince nema šanse. Ova manja stalno ide za nama, traži gdje smo. Uvečer ko za vraga baš kad mi bi, oni nikako zaspat, na kraju zaspim ili ja ili suprug prije nego oni. Ma kako nam bude. 

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    25. Svibanj 2018. 13:43

Anymany nije tocno ako je stitnjaca ok da su i spolni. Ko god ti to rekao nije bas ocito upucen. Ja na tvom mjestu bi ipak provjerila spolne hormone u periodu od  2-5dc. Prolaktin, fsh,lh, estradiol i testosteron. Za prolaktin moras biti smirena, vaditi ga mqx 4 sata nakon budenja i prije vadjenja krvi mirovat 30 minuta. Mogu tebi svi hormoni biti u granicama normale al ti je recimo fsh i lh omjer nepovoljan. Koliki ti je tsh?
    Mala tajna 🤞🤞🤞 za testic u nedjelju da bude +! 

• ANYMANY
    25. Svibanj 2018. 13:48

Grizli TSH mi je bio prije 3 mj. 3,6
    Prije 2 godine 4,2

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    25. Svibanj 2018. 15:15

Anymany, pa pijes li ista za taj tsh onda? MalaTajna bice plusic, stignem u Grcku, raspakujem se i vidim tvoj plus,jedva cekam.
    Ja ujutro ponavljam test, da vidim jace li je sad. Jos uvek se sasvim dobro i normalno osecam. Pritisak mi je visi bio, zvala sam kardiologa, povecao mi dozu i rekao da tako i nastavim piti i da dodjem za dva meseca kod njega. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    25. Svibanj 2018. 16:02

Anymany ti bi trebala snizit taj tsh, sve iznad 2 je kod planiranja trudnoce za terapiju. Al sad sam se sjetila ne znam dal sam s tobom vec o tome ili nekom drugom curom. Svakako bi ti preporucila posjet endokrinologu i. Da odradis spolne hormone.
    Tata me zove zlato sretan put, uzivaj.

Ana Donna
    25. Svibanj 2018. 16:03

Mala tajna navijamo svi za tebe 🤞 nadam se da ce but još jedan plusic do kraja mjeseca...oprosti, ako te mogu pitat, koje dane ste vi pokrili? Isto tata, koje dane? 
    Mi smo jednom, mislim u 2.ili 3.mjesecu (ugl ove zime) imali odnose svaki drugi dan oko O, a na dan O čak 2 put, noge drzala gore i nije se uhvatilo....baš treba bit tajming kad se sretnu...
    Anymany ja isto mislim ko Grizli da bi trebala ić vadit spolne hormone..ma samo se naruči u polikliniku neku, nemoj im puno objašnjavati preko telefona kako i zasto, kad dodju nalazi onda pitaj Dr.sve :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.