Komplicirano je sve to jer moja doktorica i ginekologica smatraju da je moj TSH u granici normale, i za njega ne treba terapija. A ako dođe do trudnoće npr. onda će se uvest valjda terapija.
Tako da, tableta nemam, ne mogu si ih dat sama, niti ići kod endokrinologa bez uputnice koju mi ne želi dat doktorica jer je TSH u granici normale.
S druge strane, zvala sam dve privatne ordinacije:
1. Ordinacija me odbila za vađenje hormona, jer oni smatraju da ja trebam doći k njima na pregled, papa test, bris, uzv, i onda vaditi hormone ako oni smatraju da za time ima potrebe. Sve to naravno treba platiti posebno, a ja to ne želim jer je meni uzv, papa, bris - uredan!
2.Ordinacija me odbila jer oni smatraju da ja moram znati točno koje hormone vadim, a prije toga traže da ja izvadim štitne hormone, pa kao onda ako oni nisu u redu - spolne.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sada sam promjenila doktora opće prakse, ali kako da ga uvjerim da ja trebam endokrinologu?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ana, pokrili smo 3 dana prije ovulacije (tj taj dan skroz uvece) , a onda 2 dana pred ovulaciju je rekla dr da nemamo odnose , da budu njegovi kvalitetniji, onda smo na dan O , dan iza O i dva nakon O.na dan O me bolilo dole , ali ok smo sve uspili. Kako je kod tebe, kad ti trebas ne dobiti?
Anymany, imas negdje blizu kakvu privatnu polikliniku? Pa makar da odes jednu stvar vidit koja ti je najhitnija. Ja sam jednom vadila hormone u privatnika jer nisam imala zivaca cekati dok se moja gin .smisli sta kako , sve je super bilo samo je skupo :/
Tata , hvala ti od ❤na lijepim zeljama.ako i ne bude.nista ovaj mj.bit ce iduci 😊😊😊 lipo se provedi i pazi na se ❣
Curke javljam da me i dalje boluckaju jajnici, ili sta vec, s obje stran, skroz nisko... Svako malo zaboli.
Danas 17.dan ciklusa... Pokrili smo sve dane, od nedjelje otkada je bio pik do danas... Ne ocekujemo je krajem slij tjedna. 🙌🏻
Sretno svima!!!
ANYMANY znam da je grozno to, ali probudi muža, ili on tebe... Nekako, morate... 😊💪🏻
Hvala cure, nadam se lepom vremenu i odmoruuu! 😊
Ana, 5i dc prestala krvariti. Pokrili 6,7,9,11 dva puta i 13i(dan ovulacije, uhvacen pik) u 17h pokrili iz momenta jer smo neke goste posle cekali.Digao me na zid odmah sa nogama uvis, dao mi naocare i knjigu i ostavio me tako 20 min. Kad sam ustala rekla sam nikada duze dve nedelje necu imati jer slutim da su se sreli.... I eto, posle 12 dana rezultata 😁
Anymany, bas bezveze situacija. Meni kada je tsh navodno bio 3,6,prvo mi je dr opste prakse dao upute za endokrinologa i kardiologa jer mi je i pritisak bio visok.
Kod ginekologa nikada ne idem drzavno, ovde su totalno od nepoverenja i kolp i papa uvek privatno uradim, jeste trosak,ali...sad mi nije zao. I za spermogram ovde daju uput posle postenog natezanja, i uopste za pretrage.Uzas!!!Bori se tamo, zahtevaj, mislim da uvek imas pravo traziti uput i misljenje specijaliste. Kad kaze u granicama normale, zamoli ga da to cujes i od specijaliste. Najljubaznije, ali ostro! Uf, bas me bacilo u rebus to tvoje sad. Toliko se trudis, pratis tim trakicama, dvoje dece pazis i oni nece da ti daju da proveris nesto sto je ocigledno diskutabilno. Uf!
url=https://lilypie.com]
Ana, zab sam napisati da me je zaista bolelo u toku dobitnog odnosa, ali kad smo zavrsili, meni je kliknulo, uspelo je! 😊
Ana, zab sam napisati da me je zaista bolelo u toku dobitnog odnosa, ali kad smo zavrsili, meni je kliknulo, uspelo je! 😊
Ja sam na dan ovulacije drzala gotovo sat vremena noge uza zid 😀a sta cemo sve za i puno vise od toga za👶🏼
Tata je li osjecas sad grudi ista?
Mala Tajna bas tako. Ne, ne osecam nista grudi. Jedino povremeno osetim dole pritisak i neprijatnu blagu bol, kao talas, ne konstantno. Suva mi usta jako. Ali to je sve zanemarljivo. U sustini, jos nista ne osecam. Ti?
Mala Tajna bas tako. Ne, ne osecam nista grudi. Jedino povremeno osetim dole pritisak i neprijatnu blagu bol, kao talas, ne konstantno. Suva mi usta jako. Ali to je sve zanemarljivo. U sustini, jos nista ne osecam. Ti?
Rano je jos, doci ce simptomi pomalo. Za grudi san te pitala jer sam citala da vecinu ranih trudnica grudi jako bole, toliko da na trbuhu nemogu ni spavat.a neke ne bole uopce.
U mene nista novo 😐😊
Sortiraj odgovore
Najstariji