Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čekalica
    24. Svibanj 2018. 13:56

MiniCooper26

MalaTajna222

MiniCooper26

lotus

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram

Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.

MalaTajna222

MiniCooper26

lotus

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram

Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.

Ma ne razumin ni ja vise nista. . 🙄Muz je rekao da on to moze odma odradit ako ja hocu da buden mirnija. Vise me sad panika hvata sto moram sve te hormone izvadit i da mozda otkrit(ne daj Bože) da nesto mozda nije uredu😑

Hormone je jos najlakše dovest u red, mozda se radi o tome da ti je neki mali problem koji se lako rijesi.  Štitnjaca ti je ok? 

Grizli
    24. Svibanj 2018. 13:59

Mini uputnicu tvom muzu ako si u RH mora dati lijecnik opce prakse. Nek ode tamo kaze da radite na bebi 9 ili vise mjeseci i da su preporucili da ide odraditi spermiogram. Mora mu dati i to je to. Tako je moj isao i dala mu dr bez beda i poslije se ustanovilo da je u njemu problem. Bezveze cekat tako dugo. 
    Babyq dobrodosla i nadam se brzo uspjela s T. Najbolje je odnose imat svaki 2 dan, obavezno na dan O. Ona varira u ciklusu od 10-16 dana kod ciklusa od 28 dana ja imam tako i to je kao normalno sve. Prati temp ako mozes noc provest spavajuci neprekinuto barem 5h, prati plodnu sluz i trakice lh ako mozes. Pa ces skuziti. Ne bi bilo lose da cisto preventive izvadis spolne hormone od 2-5 dc cisto da vidis da nije se sto poremetilo s obzirom na prosle trudnoce i sad si ipak starija nego prva dva puta a to se normalno s godinama mjenja. Sretno i puno uspjeha.

MiniCooper26
    24. Svibanj 2018. 14:30

Mala Tajna neman policisticne jajnike tako bar ova moja govori 🙄
    Čekalica stitnjaca je 4.220 ona kaze da je blago povisena... Iako sam citala da je ovo ipak puno jer radim na djetetu.. A kao tribalo bi bit od 1 do 2

Monikaharmonika
    24. Svibanj 2018. 16:10

ANYMANY

Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..

Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.

ANYMANY

Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..

Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.

Anymany kako doći do tebe i trakica?

Tinchy_07
    24. Svibanj 2018. 17:00

Cekalica cestitke od 💞 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Arsancres
    24. Svibanj 2018. 17:00

cure ja sam ostala trudna prošli ciklus, a ostalo mi je hrpa lh trakica od pokušavanja  u  Zg sam, kome treba vičite

Gricko3
    24. Svibanj 2018. 19:27

Cestitam svima na plusicima od ❤ 
    Ostalim curama sretno da i vi sto prije ugledate plusic.
    Ja dobila neki dan prvu menst. Nakon spontanog. Sad jos dvije i bacamo se na posao. Nemogu docekat. 
    Mislila sam da necu o tome vise ni razmisljat al ja samo cekam 15.7 da produ te stvari da mogu opet planirat bebicu. 
    Malo sam se makla s klokanice da ne mislim o T, al nije mi puno pomoglo. 😂

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mika111
    24. Svibanj 2018. 19:48

Gricko, jesi radila kakvu obradu nakon spontanog? Ja sam u 2.mj imala spontani i doktorica mi je dala uputnice da napravim urin na CUM i TORCH, kao zasad to pa kad dođu nalazi cemi se dalje dogovarati iako imam osjećaj da ni nece biti za nista vise od obrade.

• ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 20:19

MONIKA neznam jel se ovdje mogu slat privatne poruke, ako ne javi mi svoje podatke na mail onda kisica@gmail.com
    Gricko - neka tebe ovdje sa nama.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    24. Svibanj 2018. 21:22

Zenske nasla nekoliko zanimljivih podataka u radovima danas pa malo se sad zabaljala s time i istrazila jos eto mozda kojoj pomogne/zatreba. Ako koristite dijetetske pripravke npr.natren sladilo, sokove sa umjetnim sladilima, vocne jogurte isl.sve sto sadrzi aspartam ili E951 dnevno 5 g dnevno anovulacijski ciklusi se javljaju u 78% slucajeva. Izbjegavanje mlijecnih masnoca povecava neobjasnjivu neplodnost za 85%. Soja (zato sto gotovo 100% soje u razvijenim zemljama svijeta je GMO) moze smanjiti plodnost oba spola i to ozbiljno. Crni cohosh (biljka koriati se korijen, a kod nas na trzistu vidim da postoji za kupiti u kapsulama) povecava stopu trudnoce za 170% kod korisnica ako se uzima izmedju 1 i 12dc, povoljno utjece i na lh ako je povisen. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.