Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čekalica
    24. Svibanj 2018. 11:53

Ana Donna

Čekalica ja je isto vidim, ali isto ponovi za 2 dana za svski slučaj :)
    Koliko vi već pokušavate 👶?

Godinu ipo dana
    Ponovit cu naravno, zelim lipu, jasno vidljivu crticu :) 

• ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 12:07

Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..

Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 12:08

Inace samo da vidite kako trakice variraju. Sve su iste jacine i iz istog urina.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Čekalica
    24. Svibanj 2018. 12:12

ANYMANY

Inace samo da vidite kako trakice variraju. Sve su iste jacine i iz istog urina.

Prva i zadnja pokazuju ovulaciju, znaci zelene bacit u smece :) 

Babyq
    24. Svibanj 2018. 12:40

ANYMANY

Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..

Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.

Još jedno pitanje svaki dan da na bebi radimo ili svaka dva dana?😀

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 12:49

Babyq - pokrijte obavezno npr. 12 13 14 dan ciklusa, tj. dva dana prije O i jedan nakon. A inaće mislim da je preporuka svaka 2 dana, jer su spermiji kvalitetniji.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 13:20

MiniCooper26

lotus

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram

Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.

MiniCooper26
    24. Svibanj 2018. 13:39

MalaTajna222

MiniCooper26

lotus

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram

Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.

MalaTajna222

MiniCooper26

lotus

• misica35
    24. Svibanj 2018. 13:46

Cekalica cestitaaaaam!!!!
    Jeeee pa vidite sto je krenulo s plusevima!!!!
    Napokon!!! 🙌🏻

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 13:47

Mini, ma da najbolje da te ne zavlaci ta dr. Jer ono govorim ti iz osobnog iskustva. Ne bi tila da te zadrzava a mi zene znamo da nam je svaki ciklus jako duuuug. Nece ne boj se , ako i je neki odmak ili nesta sve se to moze regulirati. Ako sam skontala ti nemas policisticne jajnike?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.