Čekalica ja je isto vidim, ali isto ponovi za 2 dana za svski slučaj :)
Koliko vi već pokušavate 👶?
Godinu ipo dana
Ponovit cu naravno, zelim lipu, jasno vidljivu crticu :)
Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..
Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Inace samo da vidite kako trakice variraju. Sve su iste jacine i iz istog urina.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Inace samo da vidite kako trakice variraju. Sve su iste jacine i iz istog urina.
Prva i zadnja pokazuju ovulaciju, znaci zelene bacit u smece :)
Baby ako Vam je ciklus 26 28 dana O bi trebala biti 13 14 dan..
Cure meni je od nekuda doslo jos trakica ako kome treba recite.
Još jedno pitanje svaki dan da na bebi radimo ili svaka dva dana?😀
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Babyq - pokrijte obavezno npr. 12 13 14 dan ciklusa, tj. dva dana prije O i jedan nakon. A inaće mislim da je preporuka svaka 2 dana, jer su spermiji kvalitetniji.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link
Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram
Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.
MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link
Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram
Mini, ne razumim zasto da muz tek ide radit spermiogram krajem godine. To je dugih pola godine. Nama je gin rekla da odma napravimo to tako da ako je njegov nalaz dobar, da njega otpisemo jer on onda nije problem. Mozda ako ste ikako u mogucnosti da odete napraviti to privatno. Jer ovi soc ginekolozi oni samo nesta odugovlace, barem moja. Po njoj ne bi jos ni sa mista se makla. Njoj je samo opusti se. Sta znaci opusti se ako triba lijeciti nesta, a s druge strane vrime prolazi.
Cekalica cestitaaaaam!!!!
Jeeee pa vidite sto je krenulo s plusevima!!!!
Napokon!!! 🙌🏻
Mini, ma da najbolje da te ne zavlaci ta dr. Jer ono govorim ti iz osobnog iskustva. Ne bi tila da te zadrzava a mi zene znamo da nam je svaki ciklus jako duuuug. Nece ne boj se , ako i je neki odmak ili nesta sve se to moze regulirati. Ako sam skontala ti nemas policisticne jajnike?
Sortiraj odgovore
Najstariji