34 dan ciklusa. Ali ovaj ciklus je ovulacija bila kasnije, ne znam tocno kad jer mi je sluz bila 9 dana.. Al mislim da mi je danas od 8 dpo do 13 dpo haha
34 dan ciklusa. Ali ovaj ciklus je ovulacija bila kasnije, ne znam tocno kad jer mi je sluz bila 9 dana.. Al mislim da mi je danas od 8 dpo do 13 dpo haha
Aha znaci taman si ju tribala ne dobiti :))) bit ce da si najranije napravila test , zato je tako svjetloroza :) bitno da je tu
Cestitke cure od 💖
Čekalica vidim i ja 😊😊😊
Sretno ostalima 🤞🤞🤞
Ja bila na uuv imam 15 folikula sutra idem opet na uzv pa cemo vidjeti sto dalje 💖
Gerather je meni najbolji i najpouzdaniji test. Doduse na ovoj slici se ne vidi bas i nema ti potrebe draga rastavljati ga. Mozda samo jos beta nije dosta visoka. Ponovi za 2 dana.
Bazalna temp mjesti ee u ustima ili vaginalno od 1 dc bez ustajanja. Obiljezava se 2 mjeseca i onda ces skuziti kako raste i pada. Porast je na dan pucanja folikula i obicno bude za 0,5
MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link
Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram
Trebam pomoc.
Imam 38 godina i htjela bih još jedno dijete.Imam dvije cure.Inace u prve dvije trudnoće sam odmah ostala trudna.Sada je malo teže. Bila sam danas na uzv i rekla dok. Da vidi tri folikule.Pitala sam ju kada je ovulacija da nije sigurna.I da dođem u poedjeljak.Danas je 11 dan.Rekla je da radimo na bebi i to je to.Dali znate kada bi bila ovulacija?Inace menga dolazi svaki 28 dana redovno godinama a sada zadnje dvije na 26 dana.Hvala
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Čekalica ja je isto vidim, ali isto ponovi za 2 dana za svski slučaj :)
Koliko vi već pokušavate 👶?
Sortiraj odgovore
Najstariji