Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čekalica
    24. Svibanj 2018. 10:02
    Ne mogu slikat da se lipo vidi, al nadam se da cete je vidjeti. Ja je stvarnoo vidim!!!!
    Ne mogu slikat da se lipo vidi, al nadam se da cete je vidjeti. Ja je stvarnoo vidim!!!!
  • ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 10:04

Vidimmm

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 10:06

Cekalica , ja je isto vidim 🤗🤗🤗
    Koji ti je danas dc?

• Čekalica
    24. Svibanj 2018. 10:09

34 dan ciklusa. Ali ovaj ciklus je ovulacija bila kasnije, ne znam tocno kad jer mi je sluz bila 9 dana..  Al mislim da mi je danas od 8 dpo do 13 dpo haha

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 10:12

Čekalica

34 dan ciklusa. Ali ovaj ciklus je ovulacija bila kasnije, ne znam tocno kad jer mi je sluz bila 9 dana.. Al mislim da mi je danas od 8 dpo do 13 dpo haha

Aha znaci taman si ju tribala ne dobiti :))) bit ce da si najranije napravila test , zato je tako svjetloroza :) bitno da je tu 

• Babylove
    24. Svibanj 2018. 10:27

Cestitke cure od 💖
    Čekalica vidim i ja 😊😊😊 
    Sretno ostalima 🤞🤞🤞
    Ja bila na uuv imam 15 folikula sutra idem opet na uzv pa cemo vidjeti sto dalje 💖

Grizli
    24. Svibanj 2018. 10:48

Gerather je meni najbolji i najpouzdaniji test. Doduse na ovoj slici se ne vidi bas i nema ti potrebe draga rastavljati ga. Mozda samo jos beta nije dosta visoka. Ponovi za 2 dana. 
    Bazalna temp mjesti ee u ustima ili vaginalno od 1 dc bez ustajanja. Obiljezava se 2 mjeseca i onda ces skuziti kako raste i pada. Porast je na dan pucanja folikula i obicno bude za 0,5 

MiniCooper26
    24. Svibanj 2018. 11:06

lotus

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

Hvala draga 😘 dala mi je taj gynositol da uzmem u ljekarno pa cemp vidjet . A trakice cu narucit i pokusat se opustit 😂dala mi uputnicu za hormone vadit pa vidit sta dalje.. Rekla mi je ako do kraja godine ne bude nista da ce onda muz vadit spremiogram

Babyq
    24. Svibanj 2018. 11:16

Trebam pomoc.
    Imam 38 godina i htjela bih još jedno dijete.Imam dvije cure.Inace u prve dvije trudnoće sam odmah ostala trudna.Sada je malo teže. Bila sam danas na uzv i rekla dok. Da vidi tri folikule.Pitala sam ju kada je ovulacija da nije sigurna.I da dođem u poedjeljak.Danas je 11 dan.Rekla je da radimo na bebi i to je to.Dali znate kada bi bila ovulacija?Inace menga dolazi svaki 28 dana redovno godinama a sada zadnje dvije na 26 dana.Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Ana Donna
    24. Svibanj 2018. 11:49

Čekalica ja je isto vidim, ali isto ponovi za 2 dana za svski slučaj :)
    Koliko vi već pokušavate 👶? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.