Jutros temp skocila na 36
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Znaci da ti je folikul puknuo ako je skocila. Sad 🤞🤞🤞 da za 7 dana i ostane takva ili jos malo veca. Al za svaki slucaj nemojte prekociti danas druzenje 😉. Dok sam intenzivno mjerila bazalnu i ravnali se po tome moj muz bi me zezao da odnos nakon sto mi je temp porasla mu je kao psu keksic za nagradu jer je bio poslusan i odradio svoje.
MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Audrey, hvala puno i tebi isto cestitke! ❤️ Ja i dalje gledam u svoju drugu crticu i hocu jos jedan ujutro da uradim jer me muz samo pita:A je l' postoji mogucnost sad da je to nesto lazno i da nema trudnoce u stvari? Strah ga da se raduje i prepusti skroz. Pa da ga umirim pre puta, a u Grckoj cu videti da izvadim betu.
url=https://lilypie.com]
Da, i danas mi je 9. dan ciklusa a u prosjeku mi ciklus traje 29., 30. dana
I mene to malo buni , jer sam citala da neki doktori govore da je jedino pravo mjerenje, oralno, ispod jezika. I to odmah ujutro jos dok se ne ustane iz kreveta. Medjutim prema tome je meni 37, 0-37,3 jer je oralnim mjerenjem temp.naravno veca.jesi mjerila od 1dc?
Audrey, hvala puno i tebi isto cestitke! ❤️ Ja i dalje gledam u svoju drugu crticu i hocu jos jedan ujutro da uradim jer me muz samo pita:A je l' postoji mogucnost sad da je to nesto lazno i da nema trudnoce u stvari? Strah ga da se raduje i prepusti skroz. Pa da ga umirim pre puta, a u Grckoj cu videti da izvadim betu.
Draga mjeris li i dalje temperaturu? Koliko je tebi bila prije ovulacije i onda nakon ? Ono ka neki prosjek..
Cure koje ste mi preporučile Geratherm.. Kakvo je vase iskustvo s njima? Meni se u roku 10 minuta pojavila sjena, sad svjetlo je pa ne mogu procjenit je li siva. Kakva ste vi iskustva imale? Opet lazna nada ili pocetak neceg :)
Sad sam ga otvorila. Ipak je roza.. Aaaaaaaa
Slabo vidljiva al je tu
Sad sam ga otvorila. Ipak je roza.. Aaaaaaaa
Slabo vidljiva al je tu
Ljube imas slicicu??
g Valjda je to to...jutros je ova zadnja i vec je svjetlija malo. A ja...ja sam koma...jutros proljev i mucnina neka
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji