Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 07:20

Jutros temp skocila na 36

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    24. Svibanj 2018. 07:53

Znaci da ti je folikul puknuo ako je skocila. Sad 🤞🤞🤞 da za 7 dana i ostane takva ili jos malo veca. Al za svaki slucaj nemojte prekociti danas druzenje 😉. Dok sam intenzivno mjerila bazalnu i ravnali se po tome moj muz bi me zezao da odnos nakon sto mi je temp porasla mu je kao psu keksic za nagradu jer je bio poslusan i odradio svoje. 

Tinchy_07
    24. Svibanj 2018. 08:03

MiniCooper - ja sam u vise navrata narucivala od sellera klackstar. Nedjelju sam narucila i jutros vec stigle. Evo slike jer ne mogu nac link

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

tata_me_zove_zlato
    24. Svibanj 2018. 08:49

Audrey, hvala puno i tebi isto cestitke! ❤️ Ja i dalje gledam u svoju drugu crticu i hocu jos jedan ujutro da uradim jer me muz samo pita:A je l' postoji mogucnost sad da je to nesto lazno i da nema trudnoce u stvari? Strah ga da se raduje i prepusti skroz. Pa da ga umirim pre puta, a u Grckoj cu videti da izvadim betu. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 09:31

Aurora87

Da, i danas mi je 9. dan ciklusa a u prosjeku mi ciklus traje 29., 30. dana

I mene to malo buni , jer sam citala da neki doktori govore da je jedino pravo mjerenje, oralno, ispod jezika. I to odmah ujutro jos dok se ne ustane iz kreveta. Medjutim prema tome je meni  37, 0-37,3 jer je oralnim mjerenjem temp.naravno veca.jesi mjerila od 1dc?

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 09:34

tata_me_zove_zlato

Audrey, hvala puno i tebi isto cestitke! ❤️ Ja i dalje gledam u svoju drugu crticu i hocu jos jedan ujutro da uradim jer me muz samo pita:A je l' postoji mogucnost sad da je to nesto lazno i da nema trudnoce u stvari? Strah ga da se raduje i prepusti skroz. Pa da ga umirim pre puta, a u Grckoj cu videti da izvadim betu.

Draga mjeris li i dalje temperaturu? Koliko je tebi bila prije ovulacije i onda nakon ? Ono ka neki prosjek..

• Čekalica
    24. Svibanj 2018. 09:48

Cure koje ste mi preporučile Geratherm.. Kakvo je vase iskustvo s njima? Meni se u roku 10 minuta pojavila sjena, sad svjetlo je pa ne mogu procjenit je li siva. Kakva ste vi iskustva imale? Opet lazna nada ili pocetak neceg :)

• Čekalica
    24. Svibanj 2018. 09:52

Sad sam ga otvorila. Ipak je roza.. Aaaaaaaa
    Slabo vidljiva al je tu

MalaTajna222
    24. Svibanj 2018. 09:54

Čekalica

Sad sam ga otvorila. Ipak je roza.. Aaaaaaaa
    Slabo vidljiva al je tu

Ljube imas slicicu?? 

• ANYMANY
    24. Svibanj 2018. 09:58

g Valjda je to to...jutros je ova zadnja i vec je svjetlija malo. A ja...ja sam koma...jutros proljev i mucnina neka

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.