Tata me zove zlato i Petrisa cestitke od 💞 i da budete imale bezbriznu trudnocu
Grizli - ja zbog posla sam po cijele dane u autu, znaci to da bi bilo preporucljivo pit andol? Koju dozu?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Tata čestitam od srca, bas sam imala dobar feeling za tebe 💕💕
Petrisa, crtica je isto tu, čestitam 😘
Anymany, ovo je pozitivna jeeej 😊 sad u akciju, danas, sutra i prekosutra. Meni pozitivna bila 16dc a O bila 17dc po bolovima.
Ali ovaj mjesec ništa, nije bilo akcije, muž i ja suprotne smjene, on dođe kasno sa posla,krepan...tj pokušali smo čak 2puta ali on nije mogao :( jednostavno stres, blokada u glavi, meni i njemu i ne ide i neće...on je bio baš nervozan i tužan nakon svega, tako da smo pričali poslje o tome...i dogovorili se, ako ne uspije ovo ljeto, na jesen idemo na inseminaciju...jer ovo ljeto će nam biti jako stresno i gužva na poslovima, tak da ne računam na + ovo ljeto...bit ce kak bude, trakice necu vise kupovat, slusat cu svoje tijelo, i ovak osjetim sad O
Svim trudilicama i dalje drzim 🤞 puno snage u daljnjoj borbi...
Ana Donna, hvala ti puno. Naravno da se trebate dogovoriti, ako ga previse opterecuje, malo mu popusti, skreni temu. Ja sam isto donekle odbacivala plus ovog meseca jer sam u euforiji zbog putovanja, trcim na sve strane, posao... Sve dok nisu izostali simptomi pmsa i temp ostala. Samo hrabro, bice, koliko vi pokusavate?
Mini Cooper, hvala draga, nadamo se najboljem. Srecno danas i javi sta kazu.
Lotus, hvala najlepse. Kako si ti?
url=https://lilypie.com]
Tata , koliko imaju tvoja djecica? Nisam znala da je ovo trece 👶🏼.predivno!!
Tata me zove zlato nece nista stetiti andol 100 ili aspirin protect 100 - ako imas manje od 60 kg, onda uzmes isto to samo do 75 mg. Ja sam to nasla istrazivanja pitala gin na humanoj, svoju gin, opce prakse dr i hematologa 2 svi su potvrdili da ne steti i da zaista u prvom dijelu trudnoce koristi jako. Ne smije se samo uzimati nakon 32 tt jer razrijedjuje krv pa moze na porodu biti jacih krvarenja.Inace i za zdravlja jajnih stanica preporucaju ga kao i za bolju implatacijsku i prokrvljenost posteljice.Naravno ne smije se uzet veca doza od toga.U nekim zemljama ga obavezno prepisuju zenama u postupcima MPO, sa spontanim pobacajima i onima sa trombofilijama -ako ne moraju uzimat heparin.Ja ga pijem ujutro iza dorucka vec godinu dana i mogu rec da mi je cirkulacija puno bolja, prenatale pijem vec 2 godine uz pauze od mjesec dana 4 puta u tom periodu. Pocetkom trudnoce zeni treba najmanje 800 mg folne kiseline najbolje u aktivnom obliku folacinu, a vecina prenatala ima je oko 400 mg.Tako da ja sad uzimam tih 400, a cim imam pozitivni test pojacam na 800.Isto dr na humanoj mi potvrdila da je to u redu i ispravno.
Tata me - ja sam dobro, taman mi zavrsava m i 12.dan idem na folikulometriju pa u nove pobjede :)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Grizli, puno hvala, sigurno cu uzeti. Da, folna koju ja pijem je isto od 400,znaci ne skodi da pojacam na duplo.
Mala Tajna, da, trece, ali ovom muzu je prvo. Moja deca su 10 i 7 godina ❤️
Lotus, akcija sad 😊
url=https://lilypie.com]
Ana Donna, hvala ti puno. Naravno da se trebate dogovoriti, ako ga previse opterecuje, malo mu popusti, skreni temu. Ja sam isto donekle odbacivala plus ovog meseca jer sam u euforiji zbog putovanja, trcim na sve strane, posao… Sve dok nisu izostali simptomi pmsa i temp ostala. Samo hrabro, bice, koliko vi pokusavate?
Mini Cooper, hvala draga, nadamo se najboljem. Srecno danas i javi sta kazu.
Lotus, hvala najlepse. Kako si ti?
Pokušavamo godinu dana...da malo smo se previše opteretili, sad ćemo malo više radit i uzivat u nama koliko to bude moguće...jedva cekam da mi sestra dodje, pomogne mi oko posla pa ce bit malo lakse...tata lijepo se provedi u Grčkoj 😊😊 i uzivajte
Cureee evo ja sa pregleda.. Dala mi je uputnicu za spolne hormone vadit od 2.do5.dana ciklusa i gynositol tablete za reguliranje ciklusa pa mi je rekla da pokusam sa tim a imaju u sebi i folnu kiselinu.. Ima li ko iskustva sa tim tabletama .. Ultrazvuk mi je super.. I naravno kaze mi da se skuliram i pokusam opustit
I zaboravila san jos napisat kazr da ni tribala smrdavit 4 kila bar.. Kaze da nisam debela nego eto kao to mi je mozda poremetilo ciklise jer sam se udebljala
Sortiraj odgovore
Najstariji