Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    23. Svibanj 2018. 15:49

MiniCooper26

Cureee evo ja sa pregleda.. Dala mi je uputnicu za spolne hormone vadit od 2.do5.dana ciklusa i gynositol tablete za reguliranje ciklusa pa mi je rekla da pokusam sa tim a imaju u sebi i folnu kiselinu.. Ima li ko iskustva sa tim tabletama .. Ultrazvuk mi je super.. I naravno kaze mi da se skuliram i pokusam opustit

Ja ga pijem svaki dan , to su kesice u kojima je prasak  , najlakse ga je otopit u casi vode i tako popit. Samo to ne ide na recept, ali ima u svakoj boljoj ljekarni...

Grizli
    23. Svibanj 2018. 16:13

Mini preporucam vaditi hormone 3.dc ako te posalje slucajno na humanu reprodukciju onda bas traze da su 3dc vadjeni. A prasak je isto sto i inofolic inace za regulaciju pcos, al pomaze opcenito kvalitetu js. Pazi ti dr da smrsavis 4 kg???!!! Ako su tebi 4 kg viska problem stvarno si onda specifican slucaj. Obicno pretilost utjecaj na to al onda cure imaju po 20 kg viska. Smjesna je

• Petrisa
    23. Svibanj 2018. 16:16

Hvala vam cure. Cula sam se danas s ginekologicom i na kontrolu idem za tjedan dana a do onda cu dobit nekakve tablete za cuvanje trudnoce ( jer sam u 12 mjesecu imala biokemisku ) pa cisto preventive radi. 

MiniCooper26
    23. Svibanj 2018. 16:22

Grizli

Mini preporucam vaditi hormone 3.dc ako te posalje slucajno na humanu reprodukciju onda bas traze da su 3dc vadjeni. A prasak je isto sto i inofolic inace za regulaciju pcos, al pomaze opcenito kvalitetu js. Pazi ti dr da smrsavis 4 kg???!!! Ako su tebi 4 kg viska problem stvarno si onda specifican slucaj. Obicno pretilost utjecaj na to al onda cure imaju po 20 kg viska. Smjesna je

I rekla mi je da kupim lh trakice.. Nisam ih nikad korisitila. . I kaze da je najbolje narucit na e bayu.. A viidla sam da i vi pisete da ih narucujete tamo...ima li neki posebni seller ili je svejedno... I kaze da mi nije sad vidjeka ovulacija ili da je prosla ili da je mozda nije ni bilo

• Profa1988
    23. Svibanj 2018. 16:34

Bok curke, prvo čestitke svima koje su ugledale + 😃. Ja sam se malo maknula s teme (čitam koliko mogu) jer mi je počelo stvarat presing svo to mjerenje. Uglavnom imam pitanje za ove iskusne trudilice. Danas mi je O (osjetim je), a odnos smo imali prekjučer popodne, danas ne stignemo pa me zanima ima li šanse ovaj mjesec da se nadam ili :/. 

• ANYMANY
    23. Svibanj 2018. 16:56

Profa koliko sam citala bit nije da imas odnos na dan O. Preporuka je imati odnos dan nakon i dva tri dana prije. Jer kazu da spermij moze prezivjeti i do 4 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    23. Svibanj 2018. 16:57

Trakica od jutra i od sada...meni se cini da se sprema nesto ali da ipak.nije to jos to

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• misica35
    23. Svibanj 2018. 18:11

ANYMANY, kako nije to to, pa testna ti je jača dod kontrolne!!!
    Trk u akciju, ostavi se trakica sad. 😂

• Petrisa
    23. Svibanj 2018. 18:19

Ja isto mislim da ti je to to 😉

• misica35
    23. Svibanj 2018. 18:40

Cure molim savjet!
    Danas mi je 15.dan ciklusa, lh pik je bio u nedjelju (12.dan ciklusa). Danas me jako boli nisko deska strana stomaka... Jeli to tek sada onda ovulacija? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.