Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala_mrvica
    14. Svibanj 2018. 20:12

Babylove

AnyMany drzim 🤞🤞🤞 da ste uspjeli.. ali probaj i koristiti trakice da ne bude kao prosli mj..
    Mrvice dobro nam dosla i jako mi je zao sto ti se dogodilo.. zelim ti puno snage da prebrodis to i da sto prije krenes po svoje srceko 💖
    Zenske to je uskoro ne ocekuje 😊😊
    Ja ju s nestrpljenjem ocekujem za 4 dana da krenem sa pikanjem i da se pocne opet nesto desavati 💖💖

Hvala 

Grizli
    15. Svibanj 2018. 07:51

Mala mrvice zao mi je sto si to dozivjela. Moj prijedlog ti je da pricekas barem toliko koliko si bila trudna jer prije novog pokusaja. Sad samo nastavi piti folnu, jos bolje tablete koje ju imaju u aktivnom obliku folacin. To ne skodi a i sama vidis kako je nazalost to bitno. Ja pijem folnu vec 2 godine i uz mozda pauzu 2-3 puta po mjesec dana.Tijelo ti treba doc natrag na svoje.Ja sam isto nakon spontanog prvog mislila da sam odmah spremna al tek nakon mjesec dana sam se slomila i shvatila da ja trebam vremena iako smo mogli odmah pokusat opet. Sretno ti

mala_mrvica
    15. Svibanj 2018. 09:47

Grizli

Mala mrvice zao mi je sto si to dozivjela. Moj prijedlog ti je da pricekas barem toliko koliko si bila trudna jer prije novog pokusaja. Sad samo nastavi piti folnu, jos bolje tablete koje ju imaju u aktivnom obliku folacin. To ne skodi a i sama vidis kako je nazalost to bitno. Ja pijem folnu vec 2 godine i uz mozda pauzu 2-3 puta po mjesec dana.Tijelo ti treba doc natrag na svoje.Ja sam isto nakon spontanog prvog mislila da sam odmah spremna al tek nakon mjesec dana sam se slomila i shvatila da ja trebam vremena iako smo mogli odmah pokusat opet. Sretno ti

Draga stvarno mi je zao sto si prosla kroz to i suosjecam se sa svakom zenom koja prolazi kroz iste i slicne stvari... Mi smo zene lavice ii svakoj od nas zelim puno plusica i zdravih i pametnih bebica 

MiniCooper26
    15. Svibanj 2018. 12:11

Mala mrvice zelim ti snagu da sve prebrodis i ostanes jaka unatoc svemu ❤️ znam da je tesko i da je lako govoriti.. Ti sama znas kako ti je i da nije lako.  I sama znam kako je željeti dijete vise od icega na ovom svijetu. A nekako vjerujem da ce doci i red i na nas. Moramo vjerovati sa hoce. Jedva cekam kad ce ova grupa zajedno iscekivati mala čuda ❤️

MiniCooper26
    15. Svibanj 2018. 12:16

Btw moze li me netko savjetovati u vezi ovih trakica ovulacijskih.. Meni je danas 15.dan ciklusa.,po aplikaciji menstrualni kalendar je meni izracunao po prosjeku da mi ciklus traje 33 dana. I da mi je najplodniji dan 19.dan ciklusa. Koliko vas se pouzdava u ovakve aplikacije? Mene inace zna boliti desni jajnik i po tome onda pretpostavim  da mi je ovulacija.Jucer smo imali odnos.. Pa ne znam jeli pametno opet danas ili sutra

Grizli
    15. Svibanj 2018. 12:56

Mini ja koristim aplikaciju i recimo 50% puta je tocno taj dan kad tamo pise. Tako da ja to nikad ne smatram 100% sigurno. Mi prakticiramo nakon 6.dc kad mi zavrsi M imamo odmose skoro svaki drugi dna.nekad svaki 3. Al onda ako mi aplikacija pokaze 14.dc da ce biti O onda mi pokrijemo i 10,12 i 14 i 15 dc, a ako nas ponese i 16. Najbolje je svaki drugi dan unaprijed. Ako imas odnos samo na dan O sansa je puno manja jer mozes zakasniti sat dva i gotovo ovako uvijek postoji sansa da je od dan prije neki zivahni aktivan jos. 😉 ma sad se samo opusti i uzivaj sto cesce to bolje nemozes fulat

MiniCooper26
    15. Svibanj 2018. 13:04

Grizli

Mini ja koristim aplikaciju i recimo 50% puta je tocno taj dan kad tamo pise. Tako da ja to nikad ne smatram 100% sigurno. Mi prakticiramo nakon 6.dc kad mi zavrsi M imamo odmose skoro svaki drugi dna.nekad svaki 3. Al onda ako mi aplikacija pokaze 14.dc da ce biti O onda mi pokrijemo i 10,12 i 14 i 15 dc, a ako nas ponese i 16. Najbolje je svaki drugi dan unaprijed. Ako imas odnos samo na dan O sansa je puno manja jer mozes zakasniti sat dva i gotovo ovako uvijek postoji sansa da je od dan prije neki zivahni aktivan jos. 😉 ma sad se samo opusti i uzivaj sto cesce to bolje nemozes fulat

Aha tako smo i mi poceli svako 2. Ili 3.dan 😂

MalaTajna222
    15. Svibanj 2018. 13:26

MiniCooper26

Grizli

Ako imas slucajno neki oblik pcos onda trakice mogu pokazati krivo.tako je meni rekla socijalna gin.
    Meni je dr kod koje ovo sve vodim rekla da dva dana prije ovulacije nemamo odnos, zbog njegovog inace ne loseg spermiograma,ali kao da bolje tako.ali to je tempirani odnos bio.i tocno kako je izracunala, tad mi je i bila ovulacija.mi smo svakako pokrili i taj dan i dan iza.

MiniCooper26
    15. Svibanj 2018. 13:46

MalaTajna222

MiniCooper26

Grizli

Ako imas slucajno neki oblik pcos onda trakice mogu pokazati krivo.tako je meni rekla socijalna gin.
    Meni je dr kod koje ovo sve vodim rekla da dva dana prije ovulacije nemamo odnos, zbog njegovog inace ne loseg spermiograma,ali kao da bolje tako.ali to je tempirani odnos bio.i tocno kako je izracunala, tad mi je i bila ovulacija.mi smo svakako pokrili i taj dan i dan iza.

Ja idem kod svoje ginekologice 23.5..zadnji put samm bila u 11.mjesecu sve mi je bilo ok, i papa test sam tad radila. Cak mi je vidjela da je bila ovulacija jer je bilo prisutno zuto tijelo

MalaTajna222
    15. Svibanj 2018. 14:22

Mini, super. Je li muz radio spermiogram?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.