Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    15. Svibanj 2018. 14:33

Nije jos. Vidit cu sta  ce mi sad reci na pregledu pa cemo onda dalje vidit sta cemo

mina04
    15. Svibanj 2018. 15:09

mala_mrvica

Drage dame… prvi put se javljam na ovu temu, prosle sedmice sam u 14tt po doktorovoj preporuci jer je beba imala rijetku i tesku anomaliju anencefalija, zbog nedostatka folne kiseline u organizmu u prvim sedmicama trudnoce. Tako da sam morala na izazvani porodjaj i na kiretazu, fizicka bol je prosla a psihicka manje vise iako me samo drzi to da se sto prije oporavim i da pocnemo da radimo na novoj bebici. Prvu trudnocu nismo planirali mada nismo ni bjezali od nje, tek sada smo shvatili da je tih 14tt u nasem zivotu bilo jako posebno i da zelimo novog bebaca cim prije. Zanima me vase misljenje sta mislite kada bi trebali ponovo pokusati? Da li vjerujete u price da je lakse zatrudniti odmah poslije kiretaze/spontanog?

Evo ja uskacem malo s druge teme..citam vas i dalje. Zao mi je sto si to prosla, zelim ti da cim prije ides u nove pobjede 🤗 Meni su nakon kiretaze rekli da pricekam dva ciklusa, ali ako se dogodi nakon i prvog nema veze sve ce biti u redu. 3 doktora u bolnici su mi rekli da bi bilo bolje unutar 6 mjesecu jer je manji postotak od pobacaja ili komplikacija. To je neko novo istrazivanje, vise nije ono nakon 6mj nego unutar 6 mj. Al najbolje da se posavjetujes sa svojom doktoricom. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

• ANYMANY
    15. Svibanj 2018. 16:34

Opet kreće podebljavanje, sad ćemo vidjeti do kuda će.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    15. Svibanj 2018. 16:37

MiniCoper – aplikacija je da izvineš sra** . U mom slučaju nije pokazala uopće dobro, jer džabe svi njeni izračuni ako npr. Menstruacija dođe samo jedan ili dva dana ranije ili kasnije. Ja sam prošli mj. Koristila trakice i O mi nije bila po aplikaciji uopće. Ako te boli jajnik i misliš da je to to, pišni trakicu jednu oko 11, drugu oko 17 i vidi.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Tina1510
    15. Svibanj 2018. 21:21

Večer cure. Ima li koja iskustva sa gynositol prahom? Naime, dobila sam te tablete (tj.prah) u petak kod ginekologa zbog pcos, pijem svaki dan jednu. Danas su me uzasno poceli boljeti jajnici,u toj mjeri da me znoj oblijeva. Jel to normalno ili ne? I još da usput pitam, ima li koja iskustva sa pregradenom maternicom? Samo mi je to rekao da imam i da se to mora operirati a i necije iskustvo bi mi dobro doslo s obzirom da na internetu ima jako malo o tome.

_svjesna
    15. Svibanj 2018. 21:31

Tina uzimam ja Inofolic, istog je sastava kao i Gynositol ja nisam imala nikakve nuspojave takodjer imam pcos.

Tina1510
    15. Svibanj 2018. 21:35

_svjesna

Tina uzimam ja Inofolic, istog je sastava kao i Gynositol ja nisam imala nikakve nuspojave takodjer imam pcos.

A uzimanjem tih tableta se čiste jajnici i potice menstruacija jel?
    Jer meni moj gin. Nije nista rekao o tabletama osim da su s njima zatrudnile i cure koje su imale gore jajnike od mene..

MalaTajna222
    15. Svibanj 2018. 21:42

Tina1510

Večer cure. Ima li koja iskustva sa gynositol prahom? Naime, dobila sam te tablete (tj.prah) u petak kod ginekologa zbog pcos, pijem svaki dan jednu. Danas su me uzasno poceli boljeti jajnici,u toj mjeri da me znoj oblijeva. Jel to normalno ili ne? I još da usput pitam, ima li koja iskustva sa pregradenom maternicom? Samo mi je to rekao da imam i da se to mora operirati a i necije iskustvo bi mi dobro doslo s obzirom da na internetu ima jako malo o tome.

Ja ga pijem svaki dan jednu kesicu , iza rucka. Nisam od njega primjetila nista lose(nadam se da cini samo dobro).A ujutro uzimam glucophage. I malo ko da mi je smanjio tek , primjetila sam da zadnji dana manje pojedem . Nadam se da necu gubit kg od njega.
    Je li ti je gin jos dao sta ili samo taj prah, za pcos?

Tina1510
    15. Svibanj 2018. 21:57

MalaTajna222

Tina1510

Ja ga pijem svaki dan jednu kesicu , iza rucka. Nisam od njega primjetila nista lose(nadam se da cini samo dobro).A ujutro uzimam glucophage. I malo ko da mi je smanjio tek , primjetila sam da zadnji dana manje pojedem . Nadam se da necu gubit kg od njega.
    Je li ti je gin jos dao sta ili samo taj prah, za pcos?

Dao mi je samo gynositol i uputnice za pretrage hormona i mužu spermiogram. I rekao je da imam pregradenu maternicu ii jajnike pune cisti i da dodem kod njega s nalazima. I to je to. Dao mi je 6 paketica tog praha ali sam ja sebi narucila to pa cekam da dode da procitam upute i to. 

MalaTajna222
    15. Svibanj 2018. 22:11

Ja sam uzela u ljekarni ali jako je skup (preko 300kn).posto ne ide preko uputnice.di si ti to narucila, po kojoj cijeni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.