Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    10. Svibanj 2018. 20:39

_svjesna

Cure ja pijem Inofolic pokazao mi se eto kao dobar :)
    Inace ja sam sutra na prvom pregledu, malo je reci da uzimam saku lijekova dnevno, upravo sam si dala prvu injekciju heparina jao cure uzas, tako pece i onaj osjecaj kad moras sam sebe da ubodes…ali sve to moramo radi veceg dobra.
    Inace sam i na depo progesteronskim injekcijama i na duphastonu, i na Glucophageu vidim isto da spominje neko da pije takodjer..i Aspirin 100.
    Nadam se da ce ovo na dobro, pere me toliki strah i trema, ne uspijevam da se smirim i opustim.

Svjesna nemoj se puno brinuti bit ce to sve super 👍 pokušaj se opustit, pogledaj neki film večeras da ti malo misli odlutaju drugdje...sretno sutra bit ce sve ok 😘😘

MalaTajna222
    10. Svibanj 2018. 20:56

Tnx Ana , takodjer ❤❤
    Pokusaj , to je dodatak prehrani nemoze svakako naskoditi, a dosta ga hvale po netu. Imas ga za 2 miseca.
    Klomifen nije bas tableta koju ne osjetis, nadam se da tebe nece glava bolit. Mene je od prve do zadnje tablete mislila sam da cu poludit.Ipak je sok za organizam kad prvi put tako nesta se uzima.al ja sam 2x1 ti imas manju dozu. 

MalaTajna222
    10. Svibanj 2018. 20:59

_svjesna

Ja sam pila 2x850mg puno vecu dozu, tebi ne bi trebalo biti kao meni. Sad pijem 3x500.
    Pa znaci prije tog lijeka nikad vlastite ovulacije nisam imala, treci mjesec nakon njega sam zatrudnila. :) Lijek je super samo ga uzimaj sa dosta hrane i bez brige.

Super , ocu svakako nakon dorucka cu. Sritno ti sutra 😘

Grizli
    11. Svibanj 2018. 09:48

Anymany vjerojatno ti je dr dala duphaston da ti ciklus regulira odnosno da ti O dodje drugi mjesec ranije sto bi bilo pravilnije. Jer nije dobra stanica  najcesce kad je O tako kasno. Ciklus ce ti se skratiti na 28-30 dana onda vjerojatno. Samo ti kreni piti kako ti je napisala.i vec slijedeci mj ces vidit ucinak. Obicno mislim da se pije 10 dana za regulaciju ciklusa. Bitno da ga svaki mjesec krenes isti dan ciklusa piti. Femisan mislim da mozes sa svime time jer moze sa vecinom lijekova, al ako vidis kroz par dana da ti ne pase to izbaci femisan. 
    Sve cure koje uzimet vise lijekova i suplemenata lijepo si to rasporedite kroz dan, najbolje bi bilo 2-3 h razmaka medju tim svi tabletama i vitamini isto kako bi nuspojave bile sto manje. Popijte sa jako puno tekucine, a hormonske terapije odvojite od kave i ostalih napitaka sa kofeinom barem 3 sata jer i od toga mogu biti glavobolje. 

tata_me_zove_zlato
    11. Svibanj 2018. 11:50
    Skroz desno 8i da, pa redom do danas, danas je 13i i imam bolove. Radicu i popodne danas jos jedan, ali mislim da je danas. Zadnja dva ciklusa i ovaj ovuliram 13og dana, a ciklus traje 27,to znaci da se produzio za 2,3 dana. Posto ce danas biti ovulacija izgleda, ja cu dobiti M 26og-bas na dan kada putujem za Grcku!
    Skroz desno 8i da, pa redom do danas, danas je 13i i imam bolove. Radicu i popodne danas jos jedan, ali mislim da je danas. Zadnja dva ciklusa i ovaj ovuliram 13og dana, a ciklus traje 27,to znaci da se produzio za 2,3 dana. Posto ce danas biti ovulacija izgleda, ja cu dobiti M 26og-bas na dan kada putujem za Grcku!

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    11. Svibanj 2018. 13:05

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    11. Svibanj 2018. 13:06

Odlucila sam da necu ovaj ciklus piti Duphastone. Nastavit cu Femisan A samo. Imam ga za par dana jos. I onda cu vidit kako ce ovaj ciklus biti. Ako se ne promjeni nista onda cu iduci pocet pit Duphastone.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    11. Svibanj 2018. 13:08

Tata me zove zlato jel se meni cini ili ti je jucer bila tamnija nego  danas?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    11. Svibanj 2018. 13:14

Ova od danas deluje svetlije jer je bila sveze odradjena. I radjena jeu 11,a prethodne sve u 17.ponovicu jos jednom popodne. Ako je juce bila, ne verujem da smo pokrili... U sredu uvece poslednji put... 

tata_me_zove_zlato
    11. Svibanj 2018. 13:16

Kako bude, bas se ne opterecujem vise....Anymany,ti znas sta je najbolje naravno. Kreni onda od sl ciklusa, probaj i to. I ti cekas O? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.