Cure da li jos koja ceka plus ovih dana osim mene?? 🤞❤️🤔
Čeka se 24.8. 🙏🏼🤗
Sretno 🤞❤️🙏
Čeka se 24.8. 🙏🏼🤗
Sretno 🤞❤️🙏
Hvala takođerrr, javi novosti!! 🤞🏼🤞🏼
Jel kome pomogao maca prah u planiranju T? Pijem vrkutu, ali bih probala i macu, kažu da je bolja od vrkute 🤔
Pila sam ja macu pola godine pa nista kod mene a neke zene tvrde da im je pomogla brzo, nije lose pokusati zdrava je svakako a ne kosta te skoro nista.
Čeka se 24.8. 🙏🏼🤗
Sretno 🤞❤️🙏
Jel kome pomogao maca prah u planiranju T? Pijem vrkutu, ali bih probala i macu, kažu da je bolja od vrkute 🤔
Hocu, javi i ti!! 🤞🤞🙏🙏
Pila sam ja macu pola godine pa nista kod mene a neke zene tvrde da im je pomogla brzo, nije lose pokusati zdrava je svakako a ne kosta te skoro nista.
Valjda kombinacija vrkute i mace ne može naškoditi? Ja bi sve redom pokušala od prevelike želje 😩
Valjda kombinacija vrkute i mace ne može naškoditi? Ja bi sve redom pokušala od prevelike želje 😩
Ja sam pila macu svaki dan..vrkutu tu i tamo..mislim da ne moze naskoditi kombinacija..
Ali iskreno mislim da je meni i zarucniku puno vise pomogla maca
Ja sam pila macu svaki dan..vrkutu tu i tamo..mislim da ne moze naskoditi kombinacija..
Ali iskreno mislim da je meni i zarucniku puno vise pomogla maca
Ali gledaj da je origigi iz Perua
Čeka se 24.8. 🙏🏼🤗
Sretno 🤞❤️🙏
Ja sam pila 2 mjeseca, jedino sto sam primjetila je da mi se ciklus skratio za par dana, pa sam se uplasila i prestala piti 😂 budem opet nakon ovih vrućina kad dobijem apetita
Pila sam macu i vrkutu, u kombinaciji jako dugi ciklusi. Oskudnija M, izraženiji simptomi O, a gotovo bez PMS.
Sama vrkuta - velike grudi, oskudna i crna-smeđa M.
Sama maca - izraženija O, povećan libido, bez PMS, žarko crvena M kraćeg trajanja, ciklus trajanjem ne promjenjen.
Nakon 3 mj pijenja obavezno 1 mj pauze. Maca se pije se od kraja krvarenja do ovulacije, poželjno stati dan prije O jer može istu odgoditi. Vrkuta se pije od kraja krvarenja do otprilile 25dc jer nije poželjna u ranim stadijima T. Macu nikako piti nakon O jer je visoko abortivna, a za vrkutu nema dokaza pa se prva 3mj T izbjegava a nakon 3mj je blagotvorna za trudnoću.
Mogu vam se u početku zbrkati ciklusi ali dajte vremena čajevima\kapsulama da prodjeluju.
Oni utječu izravno na hormone tako da ih reguliraju. Jednom je grizli tu pisala pa ponavljam maca i vrkuta ne mogu znati kada ste trudni, oni i tada reguliraju hormone, a hormoni u trudnoći su znatno drugačiji nego bez trudnoće.
Sretno i nadam se da će vam pomoći!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji