Jos nista ne moze potvrditi,nesto se tek nazire u maternici ali jos ne moze definirati kao gestacijsku,vadila sam betu,sutra Ce bit nalaz a prekosutra ponovo pregled..nismo optimisticni
Bitno je da se nazire u materici..sto znaci da ide dobrim putem....kao sto sam ti ranije napisala,a i druge cure..sve se kasnije odigralo tako da ce se kasnije i vidjeti na UZ...srecnoo...
Hope89 srecnoo na biopsiji,i bravo za optimizam..drzimo fige da sve bude u redu..
Rita88 i vama takodje srecno sa nalazima 🤞🤞🤞🤞
cure stigao je nalaz od spermiograma, nalaz je asthenozoospermia, znaci da nije dobro, al ne znam kolko je to lose, jel zato dolazilo do spontanih? hocu moc uopce prirodno ostat trudna, sto pitanja u glavi!! Narucila sam Fertile up da pije za poboljsanje spermica i mora kontrolirat ponovo za 3 mjeseca, mora napraviti i urinokulturu i analizu ejakulata. Grizli kakav je bio spermiogram kod tvog muza, jel mi imas sta pametno za rec jer ovo sad ko da me netko kamenom pogodio 🤦♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jos nista ne moze potvrditi,nesto se tek nazire u maternici ali jos ne moze definirati kao gestacijsku,vadila sam betu,sutra Ce bit nalaz a prekosutra ponovo pregled..nismo optimisticni
Samo pozitiva!
Cure da li jos koja ceka plus ovih dana osim mene?? 🤞❤️🤔
Ja nisam gledala plodne/ ne plodne dane pa cekam ili + ili M.
30.8 trebam dobiti M.
It’s a baby boy💙
Ja nisam gledala plodne/ ne plodne dane pa cekam ili + ili M.
30.8 trebam dobiti M.
Tako je i kod mene ja bi danas trebala dobiti ili isto cekam + sretno 🤞😊
Takodje iscekujem ili + ili gospodjicu mengu..Treba (ne) doci za 4-5 dana.
Sretno curee 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ooo Rita, daj tocnije brojke tu na forum. Gdje ste radili spermiogram? Ja sam muzu kupila vec taj fertil up, dvije bocice pa cemo vidjeti... nista nije izgubljeno,sve se moze, ne brini!
Ja nista ne znam,test je bio pozitivan 29.dan ciklusa a danas 40.dan se jos ne moze potvrditi na uzv..oooo Boze
Sortiraj odgovore
Najstariji