Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    09. Svibanj 2018. 09:00

Grizli

S obzirom da ti je labos stavio ref.vrijednost do 95 poml/l to bi bio kao uredan nalaz. Mozda koriste drugu metodu odredivanja pa je zato i razlicita referentna vrijednost. Ili mozda nemaju tako detaljan opis kao kod Ane. Medutim koliko sam upoznata do 48,5 pmol je kao idealan ahm, a iznad vrijednost imaju cure koje imaju pcos i to se tumaci kao blagi poremecaj plodnosti. Al nemoj me uzet 100% za rijec jer kazem ti mozda samo labos ima drugaciju metodu odredjivanja pa je zapravo to u redu. Kakav ti je nalaz fsh i estradiola? Amh je u korelaciji sa fsh zato je vazno imat obe vrijednosti za utvrdjivanje rezerve jajnika.

E draga to sam i ja citala sta kazes , sad eto nezz dok ne vidi gin. 
    Estradiol 215(fol.faza 99-448)
    FSH 5.4(fol.faza3.85-8.78)
    Sta ti se cini?

Ana Donna
    09. Svibanj 2018. 09:25

Grizli i Mala Tajna 
    Meni je lh 5.71 IU/L 
    A Fsh 8.10 

Ana Donna
    09. Svibanj 2018. 09:26

Evo čekamo nalaze spermiograma ...

MalaTajna222
    09. Svibanj 2018. 09:31

Ana Donna

Grizli i Mala Tajna
    Meni je lh 5.71 IU/L
    A Fsh 8.10

To je uredno jer lh mora biti nizi od fsh,kad pokusavas trudnocu.meni je lh blago povisen u odnosu na fsh ( mozda blazi oblik pcosa)

MalaTajna222
    09. Svibanj 2018. 09:40

Ana Donna

Evo čekamo nalaze spermiograma …

To ste isli u privatnika ? Mojem muzu je 68%pokretnih od kojih je 55%brzih.. dijagnoza je oligozoospermia ali napomenuto je da nema problema da dodje do spontane trudnoce jer iako je smanjena koncentracija spermija , svi ostali parametri spermiograma su uredni.Ukoliko se pacijent odluci za MPO,predlaze se AIH.

Ana Donna
    09. Svibanj 2018. 09:41

MalaTajna222

Ana Donna

To ste isli u privatnika ? Mojem muzu je 68%pokretnih od kojih je 55%brzih.. dijagnoza je oligozoospermia ali napomenuto je da nema problema da dodje do spontane trudnoce jer iako je smanjena koncentracija spermija , svi ostali parametri spermiograma su uredni.Ukoliko se pacijent odluci za MPO,predlaze se AIH.

Da privatnik, sad ce uskoro bit gotovo...

Monikaharmonika
    09. Svibanj 2018. 12:11

Ja dobila, pojavilo se lagano krvarenje i cike totalno popustile. E sad mogu plakat do 3 a onda se smiriti jer moram odraditi smjenu od 16 sati😢

Ana Donna
    09. Svibanj 2018. 13:18

Ana Donna

MalaTajna222

Ana Donna

Da privatnik, sad ce uskoro bit gotovo…

E došli nalazi spermiograma,bila nam neka super Dr.i sve detaljno objasnila...ugl dijagnoza je oligozoospermia, zato sto je volumen spermija mali (volumen uzorka)
    onda joj je moj muž objasnio da nije baš mogao obaviti kako treba, nije puno izaslo od nervoze i nelagode u toj sobici...apstinencija je bila 2 nepuna dana...pokretni su 79% od toga 46% brzi. Morfologija je 15,09% a min.piše u intervalu je 4%, tako da je Dr.rekla da je zadovoljna sa nalazom, mi smo isto happy, pao nam kamen sa srca :)

Ana Donna
    09. Svibanj 2018. 13:20

Monikaharmonika

Ja dobila, pojavilo se lagano krvarenje i cike totalno popustile. E sad mogu plakat do 3 a onda se smiriti jer moram odraditi smjenu od 16 sati😢

Monika, jako mi je zao :( imamo slične simptome, meni se grudi isto ispuhale i taj dan došla vjestica...najbolje ti se isplakat, to mi bar pomogne onda se osjećam lakše...i glavu gore, idemo dalje 💪💪

MalaTajna222
    09. Svibanj 2018. 13:24

Ana Donna

Ana Donna

MalaTajna222

Ana Donna

Da privatnik, sad ce uskoro bit gotovo…

E došli nalazi spermiograma,bila nam neka super Dr.i sve detaljno objasnila…ugl dijagnoza je oligozoospermia, zato sto je volumen spermija mali (volumen uzorka)
    onda joj je moj muž objasnio da nije baš mogao obaviti kako treba, nije puno izaslo od nervoze i nelagode u toj sobici…apstinencija je bila 2 nepuna dana…pokretni su 79% od toga 46% brzi. Morfologija je 15,09% a min.piše u intervalu je 4%, tako da je Dr.rekla da je zadovoljna sa nalazom, mi smo isto happy, pao nam kamen sa srca :)

Jako je slican nalaz ko i mom muzu i isto je ima problem u toj sobici jer nije tamo lako opustit se , nervoza itd. 😊Javit cu ti sutra sta ce rec moja gin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.