A sve ce ti vec gin vjerojatno reci kad vidi nalaz, jer koliko sam skuzila nije jos. Sretno na folik. Ti uzimas klomifen? Ako da da odmah drzimo vise figa 😉
Jesam jesam, od 3-7dc 2x1 tableta.prvi ciklus s tim tabletama. Ona je odmah krenula sa stimulacijom ovulacije jer nemam ju svaki mjesec.
Tnx draga , ja to sve idem opusteno bez stresa, tako sam si slozila u glavi jer najvaznije je da nema stresa i panike.❤
Tko nam ono danas ide na pregled??
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Mala Tajna, sretno i javi nam šta ti je rekla...ja od danas počinjem sa klomifenom pa ćemo viditi :)
Evo me , imam na lijevoj strani 2 folikula od 14.5 cm , danas je 11dc dr kaze da ce ovulacija za 3 dana. Zadovoljna je kako sam reagirala na klomifen i sad nastavljam 3mjeseca tako (klomifen-folikulometrija), ako ne dodje do trudnoce kroz ovih par mj. onda radim prohodnost jajovoda i AIH.
Dala mi je Gynositol da pijem svaki dan jednu kesicu i glucophage po jednu tabletu ujutro. Eto sad sta ce bit bit ce .❤
Ana, koliko uzimas klomifena ? Ali tebi izostaju ovulacije?
Curke sretno svima sa folikumetrijom, pretragama i svime ostalim.. da sto prije bude veliki ++
Ja nemogu docekati da prođu ova dva tj da napokon krenem s pikanjem 🤣🤣🤣 prvi put se veselim M i zelim da dode sto prije 😂😂😂😂kaze mi muz da sam luda.. i ja mislim da je tako ali ne mogu si pomoci 💖💖💖
Evo me , imam na lijevoj strani 2 folikula od 14.5 cm , danas je 11dc dr kaze da ce ovulacija za 3 dana. Zadovoljna je kako sam reagirala na klomifen i sad nastavljam 3mjeseca tako (klomifen-folikulometrija), ako ne dodje do trudnoce kroz ovih par mj. onda radim prohodnost jajovoda i AIH.
Dala mi je Gynositol da pijem svaki dan jednu kesicu i glucophage po jednu tabletu ujutro. Eto sad sta ce bit bit ce .❤
Uzimam 1× na dan, od 5.-9. dc, imam redovite ovulacije, ali pošto već godinu dana pokušavamo, onda mi je Ginek prepisao da malo 'pojača' Ovulacije...sad cu vidit kako ce ici ova 3mjeseca, ako nista ne bude onda cu nakon ljeta ici na propuhivanje...
Kako si reagirala na Klomifen? Jesi imala neke nuspojave, glavobolja itd? Sta je Gynositol?
Kako si reagirala na Klomifen? Jesi imala neke nuspojave, glavobolja itd? Sta je Gynositol?
Prva dva dana mi je bilo tesko ga podnit, imala sam nalete vrucine , i znam da sam svaku noc morala ustat na wc jer mjehur bi mi bio ko da sam pojela 3 lubenice. Ostala tri dana sam ka vec bila naviknuta pa sam ga lakse podnila. Ali pritisak u glavi bio je prisutan svih 5 dana :/ nije ti dao veliku dozu , mislim da ce ti biti ok, mozda samo glava ? Ali izdrzat ces ne brini :))
Gynositol je dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom. U kutiji je 60 kesica svaki dan jednu u casi vode. Guglala sam da je proizvod jako hvaljen, a nije niti jeftin. 335 kn. Ali eto sve moramo ucinit za 👶🏻🤞❣(meni ga je rekla da odma od danas ga pijem i iako se uzima bez recepta , moras ka imat preporuku od ginica)
Gynositol je isto sto i inofolic samo od drugog proizvodjaca. Mislim da ti ne treba preporuka, barem za inofolic ne treba ja ga kupila u ljekarni bez preporuke jer inace sastavni dio je mioinozitol koji je sastavni dio stanicnih stijenki i povoljno utjece na kvalitetu jajne stanice i kasnije embrija. A naravno sprijecava i pojavu visokog secera u trudnoci. Tako da nije samo za pcos dobar.
Sortiraj odgovore
Najstariji