Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    10. Svibanj 2018. 17:09

Grizli

Gynositol je isto sto i inofolic samo od drugog proizvodjaca. Mislim da ti ne treba preporuka, barem za inofolic ne treba ja ga kupila u ljekarni bez preporuke jer inace sastavni dio je mioinozitol koji je sastavni dio stanicnih stijenki i povoljno utjece na kvalitetu jajne stanice i kasnije embrija. A naravno sprijecava i pojavu visokog secera u trudnoci. Tako da nije samo za pcos dobar.

Super onda ako ne treba preporuka, to mi ova u ljekarni tako rekla. Ti ga isto pijes, tj.taj drugi? Nadam se da opravdava cijenu .

_svjesna
    10. Svibanj 2018. 17:30

Cure ja pijem Inofolic pokazao mi se eto kao dobar :)
    Inace ja sam sutra na prvom pregledu, malo je reci da uzimam saku lijekova dnevno, upravo sam si dala prvu injekciju heparina jao cure uzas, tako pece i onaj osjecaj kad moras sam sebe da ubodes...ali sve to moramo radi veceg dobra.
    Inace sam i na depo progesteronskim injekcijama i na duphastonu, i na Glucophageu vidim isto da spominje neko da pije takodjer..i Aspirin 100. 
    Nadam se da ce ovo na dobro, pere me toliki strah i trema, ne uspijevam da se smirim i opustim.

MalaTajna222
    10. Svibanj 2018. 18:11

_svjesna

Cure ja pijem Inofolic pokazao mi se eto kao dobar :)
    Inace ja sam sutra na prvom pregledu, malo je reci da uzimam saku lijekova dnevno, upravo sam si dala prvu injekciju heparina jao cure uzas, tako pece i onaj osjecaj kad moras sam sebe da ubodes…ali sve to moramo radi veceg dobra.
    Inace sam i na depo progesteronskim injekcijama i na duphastonu, i na Glucophageu vidim isto da spominje neko da pije takodjer..i Aspirin 100.
    Nadam se da ce ovo na dobro, pere me toliki strah i trema, ne uspijevam da se smirim i opustim.

Draga sve ce biti dobro nemoj se brinit!! Ja krecem od jutra piti glucophage nadam se da me nece opet neke nuspojave.ali sto.kazes moramo sve biti jake i izdrzat sve za nase bebice 🤞🤞❤❤❤

_svjesna
    10. Svibanj 2018. 18:21

Glucophage je meni sa najmanje nuspojava, ako ga pijes prvi put u životu prvih dana budi u blizini wc skoljke 😂
    Ja sam od tih tableta izgubila 7kg a inace sam mrsavica i bila.

MalaTajna222
    10. Svibanj 2018. 18:31

_svjesna

Glucophage je meni sa najmanje nuspojava, ako ga pijes prvi put u životu prvih dana budi u blizini wc skoljke 😂
    Ja sam od tih tableta izgubila 7kg a inace sam mrsavica i bila.

Ajme , ionako sam mrsavica di cu jos kila gubit 😶😶ja 1×dnevno nakon dorucka. Je li ti taj lijek pomogao ista?

_svjesna
    10. Svibanj 2018. 19:11

Ja sam pila 2x850mg puno vecu dozu, tebi ne bi trebalo biti kao meni. Sad pijem 3x500.
    Pa znaci prije tog lijeka nikad vlastite ovulacije nisam imala, treci mjesec nakon njega sam zatrudnila. :) Lijek je super samo ga uzimaj sa dosta hrane i bez brige.

• ANYMANY
    10. Svibanj 2018. 19:19

Cure, evo i mene…doktorica mi dala duphastone, i rekla da pijem 14-21dan ciklusa, a napisala na papir 14-25 dan ciklusa, kako Vi pijete? Što očekivati od toga?

Neznam šta sad da radim, prekosutra mi je 14 dan ciklusa, ali pijem Femisan, sad neznam dali da ovaj mj.pijem Femisan pa onda duphastone, ili da prestanem odmah sa Femisanom i onda počnem 14ti dan duphastone :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    10. Svibanj 2018. 19:26

I sad čitam da se Duphastone pije iza ovulacije tek, a meni je O 26-28 dan :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Ana Donna
    10. Svibanj 2018. 20:32

ANYMANY

Cure, evo i mene…doktorica mi dala duphastone, i rekla da pijem 14-21dan ciklusa, a napisala na papir 14-25 dan ciklusa, kako Vi pijete? Što očekivati od toga?Neznam šta sad da radim, prekosutra mi je 14 dan ciklusa, ali pijem Femisan, sad neznam dali da ovaj mj.pijem Femisan pa onda duphastone, ili da prestanem odmah sa Femisanom i onda počnem 14ti dan duphastone :/

Anymany ja sam ga samo jednom pila jer taj mjesec mi kasnila M pa mi od duphastona odmah došla 3.dan...dalje ti iskreno ne znam, sigurno ce ti neka cura dat više informacija...ali znam da ne smiješ uz njega ništa drugo pit (čajeve itd), tako da sad prestsni uzimat femisan...

Ana Donna
    10. Svibanj 2018. 20:35

MalaTajna222

Ana Donna

MalaTajna222

Evo me , imam na lijevoj strani 2 folikula od 14.5 cm , danas je 11dc dr kaze da ce ovulacija za 3 dana. Zadovoljna je kako sam reagirala na klomifen i sad nastavljam 3mjeseca tako (klomifen-folikulometrija), ako ne dodje do trudnoce kroz ovih par mj. onda radim prohodnost jajovoda i AIH.
    Dala mi je Gynositol da pijem svaki dan jednu kesicu i glucophage po jednu tabletu ujutro. Eto sad sta ce bit bit ce .❤
    Ana, koliko uzimas klomifena ? Ali tebi izostaju ovulacije?

Kako si reagirala na Klomifen? Jesi imala neke nuspojave, glavobolja itd? Sta je Gynositol?

Prva dva dana mi je bilo tesko ga podnit, imala sam nalete vrucine , i znam da sam svaku noc morala ustat na wc jer mjehur bi mi bio ko da sam pojela 3 lubenice. Ostala tri dana sam ka vec bila naviknuta pa sam ga lakse podnila. Ali pritisak u glavi bio je prisutan svih 5 dana :/ nije ti dao veliku dozu , mislim da ce ti biti ok, mozda samo glava ? Ali izdrzat ces ne brini :))
    Gynositol je dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom. U kutiji je 60 kesica svaki dan jednu u casi vode. Guglala sam da je proizvod jako hvaljen, a nije niti jeftin. 335 kn. Ali eto sve moramo ucinit za 👶🏻🤞❣(meni ga je rekla da odma od danas ga pijem i iako se uzima bez recepta , moras ka imat preporuku od ginica)

Danas sam popila oko 16sata klomifen i tak su me jajnici bolili i napuhala se cijela, sad mi je bolje...možda isto počinjem uzimat taj Gynositol, vidim da vi imate dobre reakcije na to :) a probat cu pa sta bude...hvala Mala Tajna, i želim ti puno sreće ovaj mjesec da dočekas uskoro plusić 👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.