Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    14. Kolovoz 2019. 16:17

Lavica27

Reni a gdje živiš? U Suncu ako vadis betu rezultat ti je na mailu za sat, sat i pol!

Meni su kratki ciklusi (24-25dana) s 4+5 se vidjela gestacijska s 5+6 (sve po ZM) srcana akcija…a tvoji su duzi ciklusi za 5 dana. Znaci za 5 dana bi se trebala vidjeti gestacijska i za još 5 recimo srcana akcija…

Ja neznam ni sama koliki su mi ciklusi,upisivam sve u aplikaciju,zadnjih nekoliko unazad je bilo 41,33,31,40,28,30,34 . .aj budi pametan pa odredi koliko traju.aplikacija daje neki prosjek od 35 dana..

tufnica1602
    14. Kolovoz 2019. 16:41

Reni misli dobro pa ce dobro biti ❤️
    Stvarno zene pazite ovo, menstruacija mi je stala ajmo  reci prije dva dana mene danas grudi bole, ja vise ne znam jel izmisljam i jel se to psiha toliko moze poigrati s nama da same sebi stvorimo simptome kojih zapravo i nema. Najbolje ne gledati ni u kalendar ni u plodne dane ni u testove. Ja kad sam ostala trudna mi smo se prasili svaki dan da nisam ni pojma imala da sam trudna dok nisam posla povracat( tad sam bila neiskusnija oko svega ovoga i ni na pamet mi nije palo da sam trudna) ja sad kad imam odnos s muzem prva pomisao je dal je se primilo...ajme majko. Ne zelim vise tako 😁
    Snjeguljice kako je kod tebe sad stanje?

• Ma08
    14. Kolovoz 2019. 16:50

Evo mene opet!!! Vidim da se na veliko odbrojava!!!
    A ja čekam sutra!!!! Uf, uf tko će dočekati, i ja sam prošla danas pokraj ljekarne i sve se mislim da ga kupim, al na kraju kažem sama sebi ma čekat ću do prekosutra.... Ako sutra ne dobijem, odmah ga ujutro u petak radim😍💖

• Ma08
    14. Kolovoz 2019. 16:52

I još me zanima jedna stvar!! Dali je temp. u trudnoći povišena i preko dana? 

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 17:47

stefanii0402

C1M4

stefanii0402

C1M4

Mislim, jos kazes da imas i neredovite cikluse tako da je vjerojatno to, kasnija ovulacija😁 svakako drzim fige i nadam se da ces se javiti sa novim vijestima😁

Sad si me malo zbunila i zbedirala sa tim 9 tjedana,to bi trebalo onda vec biti lijepo vidjet..to bi znacilo da 4 tjedna kasni trudnoca..hmm..ne znam..idem dalje sa svojom pozitivom :) :)

Da jer se trudnoca gleda od prvog dana zadnje menstruacije, ali sve ces vidjeti kod gin ili eventualno da odes prije vaditi betu 😊

Evo me dosla od privatnog ginekologa..malo se kasnije dogodila ovulacija i sve skupa..ali danas sam vidjela svoje malo zrno sa pravilnom srčanom akcijom..sreća do neba :) :) :) :)

Bas sam dosla vidjeti ima li novosti s tobom i procitam ovo i bas me razveselilo😁😁 cestitam ti i sad samo polako, cuvaj sebe i bebicu🥰🥰😍

stefanii0402
    14. Kolovoz 2019. 17:50

C1M4

stefanii0402

C1M4

stefanii0402

C1M4

Mislim, jos kazes da imas i neredovite cikluse tako da je vjerojatno to, kasnija ovulacija😁 svakako drzim fige i nadam se da ces se javiti sa novim vijestima😁

Sad si me malo zbunila i zbedirala sa tim 9 tjedana,to bi trebalo onda vec biti lijepo vidjet..to bi znacilo da 4 tjedna kasni trudnoca..hmm..ne znam..idem dalje sa svojom pozitivom :) :)

Da jer se trudnoca gleda od prvog dana zadnje menstruacije, ali sve ces vidjeti kod gin ili eventualno da odes prije vaditi betu 😊

Evo me dosla od privatnog ginekologa..malo se kasnije dogodila ovulacija i sve skupa..ali danas sam vidjela svoje malo zrno sa pravilnom srčanom akcijom..sreća do neba :) :) :) :)

Bas sam dosla vidjeti ima li novosti s tobom i procitam ovo i bas me razveselilo😁😁 cestitam ti i sad samo polako, cuvaj sebe i bebicu🥰🥰😍

Hvalaa 

Rita88
    14. Kolovoz 2019. 19:42

Cure koje iscekujete plus ovih dana zelim svu srecu, nadam se da ce biti puno plusica 🤗🤗
    Reni ako su ti tako nepravilni ciklusi moguce da je još rano, tesko je izracunati ako se ne zna kad je ovulacija bila. Zelim ti svu srecu u ponedjeljak da ugledas svoju mrvicu i da se veselimo skupa s tobom 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    14. Kolovoz 2019. 19:43

tufnica1602

Reni misli dobro pa ce dobro biti ❤️
    Stvarno zene pazite ovo, menstruacija mi je stala ajmo reci prije dva dana mene danas grudi bole, ja vise ne znam jel izmisljam i jel se to psiha toliko moze poigrati s nama da same sebi stvorimo simptome kojih zapravo i nema. Najbolje ne gledati ni u kalendar ni u plodne dane ni u testove. Ja kad sam ostala trudna mi smo se prasili svaki dan da nisam ni pojma imala da sam trudna dok nisam posla povracat( tad sam bila neiskusnija oko svega ovoga i ni na pamet mi nije palo da sam trudna) ja sad kad imam odnos s muzem prva pomisao je dal je se primilo…ajme majko. Ne zelim vise tako 😁
    Snjeguljice kako je kod tebe sad stanje?

Heejj..kod mene nerealno,vrlo oskudno krvarenje,odnosno samo tokom mokrenja,grudi jos uvijek otecene ali nisu bolne,vise ono naduvane,cak od juce do jutros sam imala mucnine,ja se mislim ostalo jos hormona od T,ali u petak sam kod dr,pa cemo vidjeti je li se sve iscistilo i kakva je situacija..cak mi je temp 36.9 🤔🤔🤔🤔🤔sad trenutno,a jutros u krevetu 36.7,ludilo...mozda da odradis test ili betu,jer mozda ti nije bila prava menstruacija

stefanii0402
    14. Kolovoz 2019. 20:34

Reni

Lavica27

Reni a gdje živiš? U Suncu ako vadis betu rezultat ti je na mailu za sat, sat i pol!

Meni su kratki ciklusi (24-25dana) s 4+5 se vidjela gestacijska s 5+6 (sve po ZM) srcana akcija…a tvoji su duzi ciklusi za 5 dana. Znaci za 5 dana bi se trebala vidjeti gestacijska i za još 5 recimo srcana akcija…

Ja neznam ni sama koliki su mi ciklusi,upisivam sve u aplikaciju,zadnjih nekoliko unazad je bilo 41,33,31,40,28,30,34 . .aj budi pametan pa odredi koliko traju.aplikacija daje neki prosjek od 35 dana..

I meni su nepravilni, pa se bas zbog toga dogodilo to malo kašnjenje..ali kao sta sam rekla,ne treba se ni drzat racunica i duljine ciklusa..kad sam prestala pratit,onda sam i zatrudnila, i nakon prvobitnog šoka koji mi je priredila moja ginekologica, eto danas je na kraju ispalo sve vise nego odlicno :) :) tako da samo pozitiva i odmarati koliko se moze..a i na kraju niti ne treba citat previse o tome,ja sam u jednom trenutku krenula citat simptome pobacaja,pa sam si rekla,zasto si to raditi, da ti da negativno razmisljanje pobijedi..samo polako,slusat sebe i svoje tijelo,i mazit trbusice 

Reni
    14. Kolovoz 2019. 21:00

Ma meni ovo nit smrdi nit mirise..do ponedjeljka cu poludit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.