Jutro cure, evo ja jutros radila test nisam izdrzala, popiškila sam kineza i vidi se slabo vidljiva crta slabo slabo,valjda je nisam umislila, e sad po aplikaciji i po lh trakici trebam dobit sutra, a po uzv kad sam isla gledat jel bila ovulacija trebam dobit tek u petak 16.08 sto mi je vise logicnije ak je crtica ful svijetla, uglavnom nisam se jos nicemu poveselila samo se zbunila, tako da cu opet piskit kineza u utorak, drzite fige da bude jaca crtica 🤞
Joj Rita odlične vijesti, nadam se da će tamniti svakim danon sve više tvoja mala mrvica 😍
A za Sneguljicu netko je pitao, koliko se sjećam beta je bila preko 70, a jučer kad je na hitnu išla je bila 62, tako da je očito nažalost počela padati, i uz to kaže da je prokrvarila…
hvala ti, nadam se da ce bit sve ok, nekako sam jos flegma, jer sam se vec dva puta razocarala tako da sam jos suzdrzana, u utorak cu bit pametnija 😅
Rita obavezno nam javi, nadam se da ce ti biti +! ❤️🤞🤞 Drzim tu fige i nama svima isto!
Breskvice žao mi je sa seku 😐 i tužne događaje.... Sada je vrijeme da vam u život ušeta nova srećica. A kad razmišljam 3 - 4 godine razlike između dječice su meni ideala. Navijamo da bude odmah ovaj ciklus.
Rita, neću čestitati dok ne potvrdiš čisto iz svog opreza, previše sam puta vidila crtu od koje je to bilo sve... Pa onda s oprezom čestitam. Vjerujem da ću ti idući tjedan čestitati i da je riječ o bebuški.
url=https://lilypie.com]
hvala vam cure na podrsci, puno mi to znaci i bas to neka cestitke padnu kad to bude sluzbeno, zelim napokon cut to srceko e onda cu bit trudna 😊 Javljam sve 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?
nisam mjerila temp vise, odlucila sam je ovaj ciklus preskočit, mjerila sam je jedino na 26 dc iz ciste radoznalosti jer znam da tad navodno pada bazalna ako ne dodje do trudnoce a meni je bila 36.9 i to je to sto sam mjerila. Al kazem ovo je bio slabo vidljiva crtica pa se nekako još ne obazirem na to dok ne vidim da je to bas bas potamnilo! Kak si mi ti, kak je na moru, mozda ti je jos rano za piskenje, pricekaj još koji dan,jel ti mjeris temp?Mene cice bole zasad i dosta su mi teske a MM uziva 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Breskvice žao mi je sa seku 😐 i tužne događaje…. Sada je vrijeme da vam u život ušeta nova srećica. A kad razmišljam 3 - 4 godine razlike između dječice su meni ideala. Navijamo da bude odmah ovaj ciklus.
Rita, neću čestitati dok ne potvrdiš čisto iz svog opreza, previše sam puta vidila crtu od koje je to bilo sve… Pa onda s oprezom čestitam. Vjerujem da ću ti idući tjedan čestitati i da je riječ o bebuški.
Hvala ti, da i ja se nadam da ce nesto biti ovaj mjesec, jedva cekam da napravim test, ne znam koliko moram cekati da napravim test 2-3 tjedna?? 🤔🤔
Drage žene... malo da pratim sve grupice...šaljem svima pozitivne misli i da ugledate puuuno plusića :)
Breskvice žao mi je sa seku 😐 i tužne događaje…. Sada je vrijeme da vam u život ušeta nova srećica. A kad razmišljam 3 - 4 godine razlike između dječice su meni ideala. Navijamo da bude odmah ovaj ciklus.
Rita, neću čestitati dok ne potvrdiš čisto iz svog opreza, previše sam puta vidila crtu od koje je to bilo sve… Pa onda s oprezom čestitam. Vjerujem da ću ti idući tjedan čestitati i da je riječ o bebuški.
Hvala ti, da i ja se nadam da ce nesto biti ovaj mjesec, jedva cekam da napravim test, ne znam koliko moram cekati da napravim test 2-3 tjedna?? 🤔🤔
Otpilike 2 tjedna od ovulacije bi rezultati testa trebali biti jasni i pouzdani. Tako sa to je sad nadolazeći tjedan zar ne?
url=https://lilypie.com]
Ovulacija mi je bila po kalendaru 5.8., odnose smo imali 6.8. I 9.8. E sad cemo vidjet mozda najbolje oko 15-tog tamo napraviti test 🤔
Vecer curke..
Snjeguljice, zao mi je.. drzi se!
Ja trebam ne dobit 20.8.pa cu tada i radit test ukoliko ne dodje taj dan. Ne vrijedi radit ranije pa samo zivcanit i razmisljat sto i kako i radit si dodatan stres.
Kako bude bit ce, sigurna sam da je sve s razlogom.
Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?
nisam mjerila temp vise, odlucila sam je ovaj ciklus preskočit, mjerila sam je jedino na 26 dc iz ciste radoznalosti jer znam da tad navodno pada bazalna ako ne dodje do trudnoce a meni je bila 36.9 i to je to sto sam mjerila. Al kazem ovo je bio slabo vidljiva crtica pa se nekako još ne obazirem na to dok ne vidim da je to bas bas potamnilo! Kak si mi ti, kak je na moru, mozda ti je jos rano za piskenje, pricekaj još koji dan,jel ti mjeris temp?Mene cice bole zasad i dosta su mi teske a MM uziva 😅
Ma i slaba vidljiva je 😍😍😍 ok, pricekat cemo jos malo :) mi se kupamo i uzivamo i cekamo :) moja temp tak tak, 36,6 jutros, nemam neki osjecaj trudnoce pa mozda nista ni ovaj mjesec, al budemo vidjeli :) sretno svima koje piske testove ovaj tjedan!
Sortiraj odgovore
Najstariji