Sad sam se probudila..kao da sam na nekim drogama..ni sama ne znam kako se osjecam..svjesna sam da nije kraj svijeta,prozive zene i mnogo teze trenutke,mozda sam se samo previse ponadala..posle godinu i vise osjetila da je to TO..ali ewo nije..i sada,shvaceno u mojoj glavi,sve sto nas snadje sve ce i da prodje..tako da moja nada ne umire,samo cu dozvoliti sebi da se opustim,necu da se ponasam kao da mi je otisao zadnji voz,,bice vozova dok ima šina...Ljubim vas sve,mnogo vam hvala na lijepim rijecima,i koja god da dodje u CG na ljetovanje,ocekujem da se javi,da pijemo kafu i da se druzimo...😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘
Snjeguljica žao mi je da si sve to morala proživjeti... ali vjerujem da će te sreća brzo naći i da će biti to ro kada ćeš se najmanje nadati 🥰💋
Snjeguljice, zašto misliš da je i t prekinuta? Koliko sam shvatila, tebi još ne kasni M, možda nije premala Beta ? Ili?
U svakom slučaju, kako god, drži se, biti će sve ok...
Pozdrav drage sve mame i buduce mame, ovako imam pitanje ja i muz smo imali odnos danas i 6.8., zadnja menstruacija mi je bila 22.07. Danas sam primijetila prilikom odlaska na wc na papiru kao roskasto sa malo krvi e sad zanima me da li je to implantacijsko krvarenje, malo sam uplašena, radimo na bebi pa se nadam da cu uskoro vidjeti + sto vi kazete? I kad bi mogla napraviti test jako sam nestrpljiva i uzbudjena nadam se da ce biti pozitivan test, hvala svima na savjetu i pozdrav svima ❤️☺️
Breskvice koliko ti ciklusi traju?
Može biti implatacija, može biti posljedica grublje akcije, a može biti i ovulacija, sve ovisi koliko ti ciklus trajrće, znaš li kada je bila Ovulacija i tako slično.
Navijamo da je implatacija.
url=https://lilypie.com]
Uhhh kroz kakve navale emocija prolazim, od potpune srece do potupne tuge, depresije. Jos sam se i razbolila, dobila temp, kasljem, slomljena sam 😣😣 zaboli me stomak na trenutke bas jako, kao da cu dobiti i prestane, sinoc me zabolilo jednom i jutros jednom. Da li je to normalno? Brinem se puno i samo razmisljam da li ce sve biti dobro do sljedece bete, nadam se da ce biti veca. Jooooj 😢😢😢
Pozdrav i tebi ovako imala sam kiretazu 8.3 😪nije bilo ploda samo posteljica bila sam tad 12 plus 2 grozno sam se osjecala iako su mi rekli da nemam za cim zalit kad niceg nije ni bilo, a to mi je vjerojatno bilo i od stresa, naime sestra mi je umrla 3.4 uzas i koma sam bila imala je samo 12 godina odnosno, sad joj je bio rodjendan 7.8, nego da se vratim na temu instalirala sam si aplikaciju moj kalendar po njemu je bila ovulacija 5.8. Mi smo imali odnose dan poslije, i jucer e sad nadam se da cu ugledati plusic jako sam nervozna i uzbudjena, curica mi ima 3 i pol godine, uspjela nam je isprve, mislim ne planirano ali je uspjela ☺️ i ona zeli bracu ili seku sad daj boze da joj se ostvari zelja kao i meni ☺️
Jutro cure, evo ja jutros radila test nisam izdrzala, popiškila sam kineza i vidi se slabo vidljiva crta slabo slabo,valjda je nisam umislila, e sad po aplikaciji i po lh trakici trebam dobit sutra, a po uzv kad sam isla gledat jel bila ovulacija trebam dobit tek u petak 16.08 sto mi je vise logicnije ak je crtica ful svijetla, uglavnom nisam se jos nicemu poveselila samo se zbunila, tako da cu opet piskit kineza u utorak, drzite fige da bude jaca crtica 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro cure, evo ja jutros radila test nisam izdrzala, popiškila sam kineza i vidi se slabo vidljiva crta slabo slabo,valjda je nisam umislila, e sad po aplikaciji i po lh trakici trebam dobit sutra, a po uzv kad sam isla gledat jel bila ovulacija trebam dobit tek u petak 16.08 sto mi je vise logicnije ak je crtica ful svijetla, uglavnom nisam se jos nicemu poveselila samo se zbunila, tako da cu opet piskit kineza u utorak, drzite fige da bude jaca crtica 🤞
Rita zelim ti puno srece da se vidi + ☺️ mene evo poceo bolit dolje trbuh i ledja kao pred mengu nadam se da je necu dobiti, trebala bi je dobiti 19.7. Ali i ja se nadam da cu vidjeti +, svima zelim puno pluseva i bebica i da sve bude dobro ❤️
Rita zelim ti puno srece da se vidi + ☺️ mene evo poceo bolit dolje trbuh i ledja kao pred mengu nadam se da je necu dobiti, trebala bi je dobiti 19.7. Ali i ja se nadam da cu vidjeti +, svima zelim puno pluseva i bebica i da sve bude dobro ❤️
hvala 😊 i ja tebi zelim srecu i nadam se da se skupa veselimo ovaj mjesec 😃😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji