Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    12. Kolovoz 2019. 15:24

sneguljica1

Raštika

Cure, drzim vam fige za plusice. 🤞🏼
    Znate sta mene zanima… jel netko ima posvojeno dijete? Znam po pricama da je to kod nas skoro pa nemoguca misija ali zanima me da li je bas bas stvarno tako tesko posvojit?

Realno,treba dosta zivaca,a i vremena,ali dobra strana,odprilike u startu se zna da li ce biti odobreno posvajanje ili ne,samo sto se posle ceka niz papirologije,ako se ispunjavaju materijalni osnovi i pomogucnosti da nije bilo krivicnog gonjenja tokom zivota,,a prije svega se moze ukljuciti u program obuke,to je dodatno plus u odluci odobrenja..imala bih ti pisati dosta o tome,ali da ne zatrpavam temu,ne znam je li dozvoljeno,pretpostavljam da ima neki njihov sajt kod vas..pa da se informises..ako je za tebe..😍😍😍 nemoj me sta krivo shvatiti..🤗

Ma sve pet. Evo guglam malo, vidim da je najlakši način posvojit dijete iz ukrajine, rumunjske nego kod nas. Baš ću se malo pozabavit tom temom, ako je istinit podatak da ti treba oko 30 tisuća eura za dijete izvana da se to skupit kroz sezonu,dvije kad bi momak i ja odradili po dva posla.
    Platiš i ne boriš se birokracijom i kod nas je to zeznuto s tiim da se majka javi jednom mjesečno prek telefona i ti ne moš dijete posvojit. Koji smo mi debili to nema nigdje.
    Ako ne upali ništa i to mi je opcija, zašto ne. A do tad se molim svetoj Riti.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    12. Kolovoz 2019. 15:24

Mallla

Kk jesi počela piti Inofoloc? Kakvi su ti dojmovi?

Hej, ja sam ovaj mj zbog žiganja u jajnicima bila na antibiotiku tako da iskreno pojma nemam jeli išta napravio Inofolic, ne znam bili trebala osjećat ikalvu promjenu odmah, jer sam ga pila a uz to i antibiotik, takp da sam bila skoncentrirana na tu upalu i ništa drugo. Evo nisam gledala ni kada je O, ni ništa, sad kad si pitala išla vidit na kalendar za praćenje, navodno je jučer bila. A ne znam jeli Inofolic zaslužan za ikakve promjene, ali evo od ima 3- 4 dana (znači od prije navodne O) me grudi rasturaju, tvrde su i ogromne, a bole me i kada šetam, spasim se kada grudnjak skinem, sad možda je sve to neka hormonalna reakcija, nemam pojma, nisam bila na ništa fokusirana nego na antibiotike i evo ovo šta ne mogu ne osjetit da me grudi ubijaju jer ih i ne ispipavam kao uvijek da osjetim potencijalni simptom, ali toliko rasturaju da ne mogu ne primjetit

Raštika
    12. Kolovoz 2019. 15:29

Raštika

sneguljica1

Raštika

Znate sta mene zanima… jel netko ima posvojeno dijete? Znam po pricama da je to kod nas skoro pa nemoguca misija ali zanima me da li je bas bas stvarno tako tesko posvojit?

Realno,treba dosta zivaca,a i vremena,ali dobra strana,odprilike u startu se zna da li ce biti odobreno posvajanje ili ne,samo sto se posle ceka niz papirologije,ako se ispunjavaju materijalni osnovi i pomogucnosti da nije bilo krivicnog gonjenja tokom zivota,,a prije svega se moze ukljuciti u program obuke,to je dodatno plus u odluci odobrenja..imala bih ti pisati dosta o tome,ali da ne zatrpavam temu,ne znam je li dozvoljeno,pretpostavljam da ima neki njihov sajt kod vas..pa da se informises..ako je za tebe..😍😍😍 nemoj me sta krivo shvatiti..🤗

Ma sve pet. Evo guglam malo, vidim da je najlakši način posvojit dijete iz ukrajine, rumunjske nego kod nas. Baš ću se malo pozabavit tom temom, ako je istinit podatak da ti treba oko 30 tisuća eura za dijete izvana da se to skupit kroz sezonu,dvije kad bi momak i ja odradili po dva posla.
    Platiš i ne boriš se birokracijom i kod nas je to zeznuto s tiim da se majka javi jednom mjesečno prek telefona i ti ne moš dijete posvojit. Koji smo mi debili to nema nigdje.

Staaaani malo Raštika, sad sam ja preračunala eure u kune...treba tu malo više od dvije sezone za zaradit te pare. Ja i matematika.....

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    12. Kolovoz 2019. 15:36

Ja sam imala rodicu koja je umrla od predoziranja, dugogodišnji je narkoman bila i bilo je pitanje vremena, i ona i muž,bili su i prije braka i upoznali se u komuni, izašli i nastavili.
    Ona je prije braka s njim napravila dijete s ko zna kim, i ostavila ga u domu. To dijete je bilo prekrasno i pametno dijete da su se svi borili za njega. Ali, kod nas je pravilo tek ako 6 mj majka ne nazove u dom da onda može u drugu obitelj. S tim da ga ona nije posjećivala nikad, već bi dan prije isteka tih 6 mj nazvala i to je to, 100 obitelji je bilo spremno i čekalo ga, ali ona bi sve sjebala dan prije roka. I jednom se valjda urokala i nije nazvala u 6 mj, i mali je otišao u drugu obitelj, u Zg kod nekih divnih ljudi, oboje poznati doktori, imućni, tako da dijete se spasilo. I naravno, ona je izad toga s tim mužem još 2 djece napravila! Eto to boli čuti ono kad pričamo zašto nekome se uhvati a nekome ne ko jako želi. Sad kad je umrla ta dva dečkića su pripala pod skrbništvo njenog brata koji je divan čovjek, njena totalna suprotnost , a taj muž je opet u komuni iz koje je opet pobjegao, a ona je pod pločom, predozirala se i moždani dobila, bila dugo na aparatima i ništa.
    Tako da eto, toliko o tom posvajanju kod nas. 
    Ja i mm smo pričali o tome ali smo odlučili da ne bi, ali ovdje u mjestu ima toliko priča, socijalna valjda stalno kuca na vrata, djecu uče da ih nesmiš pogledat odmah zovu centar, ljudi su se godinama mučili i posvojili dijete, da bi sad dečkić stalno zvao centar jer kaže da su ga vikali a on njoj kaže- nisi mi ti mama! 
    I sad im centar svaki tj dolazi na vrata da vide situaciju, a ljudi su divni, ne znam čemu takva procedura, kao da žele da djeca pate u domovima, tko bi se odlučio na posvajanje pod takvim uvjetima da ti vise za vratom, a realno i boli te to, znaš da ne možeš, odlučiš se na humani čin i onda te zaj.... 

Reni
    12. Kolovoz 2019. 15:42

Snjeguljica 😐 zao mi je,tek sam pročitala tvoje postove..
    Evo ja na pregledu danas bila,4tj i 5 dana od zadnje vjestice,ali nista se u maternici ne vidi osim da je zadebljana..jel zaista rano ili je vanmaternicna? Gin je rekao samo da dodjem prekosutra ponovo. 😐😐

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 15:53

Raštika

Raštika

sneguljica1

Raštika

Staaaani malo Raštika, sad sam ja preračunala eure u kune…treba tu malo više od dvije sezone za zaradit te pare. Ja i matematika…..

Hahahahahhahaha,bas si me slatko nasmijala...euri euri...velika je cifra u pitanju..jesi li isla na vantjelesnu?? Ja znam da svi hvale kliniku u Prag..moja sestra je dva puta bila,oba puta je uspjelo iz prve..

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 15:57

Reni

Evo ja na pregledu danas bila,4tj i 5 dana od zadnje vjestice,ali nista se u maternici ne vidi osim da je zadebljana..jel zaista rano ili je vanmaternicna? Gin je rekao samo da dodjem prekosutra ponovo. 😐😐

Hvala Reni...i da rano je,sad i ne moze nista vidjet sem to da je zadebljana..tek kroz koji dan ce vidjeti mjehuric..odnosno tačkicu 😁😁😁 i daa,daa,vidjece se..srećnooooo...uz vase plusiće se mnogo bolje osjecam,zbog svega sto sam prosla..nekako mi se srce ispuni srecom,i sve neki zmarci..za sve nas ima prilika,samo dok dodjemo do nje....🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

tufnica1602
    12. Kolovoz 2019. 16:09

Rita88, hvala puno na objasnjenju idem sutra kupiti ih menga je stala danas pa da ih imam na vrijeme. 🙂✌️

Reni
    12. Kolovoz 2019. 16:15

sneguljica1

Reni

Hvala Reni…i da rano je,sad i ne moze nista vidjet sem to da je zadebljana..tek kroz koji dan ce vidjeti mjehuric..odnosno tačkicu 😁😁😁 i daa,daa,vidjece se..srećnooooo…uz vase plusiće se mnogo bolje osjecam,zbog svega sto sam prosla..nekako mi se srce ispuni srecom,i sve neki zmarci..za sve nas ima prilika,samo dok dodjemo do nje….🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ma pesimistična sam..a vidjet cemo.
    Rastika jesu gotovi nalazi?

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 16:38

Reni

sneguljica1

Reni

Hvala Reni…i da rano je,sad i ne moze nista vidjet sem to da je zadebljana..tek kroz koji dan ce vidjeti mjehuric..odnosno tačkicu 😁😁😁 i daa,daa,vidjece se..srećnooooo…uz vase plusiće se mnogo bolje osjecam,zbog svega sto sam prosla..nekako mi se srce ispuni srecom,i sve neki zmarci..za sve nas ima prilika,samo dok dodjemo do nje….🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ma pesimistična sam..a vidjet cemo.
    Rastikajesu gotovi nalazi?

Nema potrebe da budes pesimist,,drzim fige,a obavezno javi preksjutra sta kaze..jesi li radila betu..mozda ne bi bilo lose pred odlazak preksjutra da je odradis..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.