Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 08:07

Rita88,KK_29.03,Tufnica,Raštika,Mallla,Nova19,Vuky,Mika111,Breskvica123,Ivcy1306,nadam se da nisam nikoga zaboravila,ako jesam izvinjavam se,, Cure hvala vam puno svima,nisam se juce oglasavala,trebalo mi je malo da se saberem,i odmorim,ali sam citala sta pisete,,upravo cekam kod ljekara,da vidim sta ce reci,brine me sto je to dva puta za redom se desilo,ali daj Boze da je samo slucajnost i da nece vise...A vama zelim plusiceeeee,brojim sitno sa vama,i nadam se da cemo se radovati 😍😍😍🤗🤗🤗😘😘😘😘

• Breskvica123
    12. Kolovoz 2019. 09:42

Snjeguljica, hvala na podršci moramo se sve drzati zajedno, zelim ti brzi oporavak i onda u nove pobjede ❤️☺️ ja sam jako uzbudjena trebam 2 tjedna cekati da napravim test ocekujem naravno +, ili dvije crtice bitno da bude nam svima pozitivno! Tko ce to docekati 🤔🤭 moram si naci neku zanimaciju... 

Rita88
    12. Kolovoz 2019. 10:04

malina08

Rita88

malina08

Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?

nisam mjerila temp vise, odlucila sam je ovaj ciklus preskočit, mjerila sam je jedino na 26 dc iz ciste radoznalosti jer znam da tad navodno pada bazalna ako ne dodje do trudnoce a meni je bila 36.9 i to je to sto sam mjerila. Al kazem ovo je bio slabo vidljiva crtica pa se nekako još ne obazirem na to dok ne vidim da je to bas bas potamnilo! Kak si mi ti, kak je na moru, mozda ti je jos rano za piskenje, pricekaj još koji dan,jel ti mjeris temp?Mene cice bole zasad i dosta su mi teske a MM uziva 😅

Ma i slaba vidljiva je 😍😍😍 ok, pricekat cemo jos malo :) mi se kupamo i uzivamo i cekamo :) moja temp tak tak, 36,6 jutros, nemam neki osjecaj trudnoce pa mozda nista ni ovaj mjesec, al budemo vidjeli :) sretno svima koje piske testove ovaj tjedan!

sutra jos piskim ako ne dobijem danas, pa javljam sve 😊 ajde ne smijes zaostajat zamnom rekle smo da Rite dolaze u istom terminu 😃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    12. Kolovoz 2019. 10:07

sneguljica1

Rita88,KK_29.03,Tufnica,Raštika,Mallla,Nova19,Vuky,Mika111,Breskvica123,Ivcy1306,nadam se da nisam nikoga zaboravila,ako jesam izvinjavam se,,Cure hvala vam puno svima,nisam se juce oglasavala,trebalo mi je malo da se saberem,i odmorim,ali sam citala sta pisete,,upravo cekam kod ljekara,da vidim sta ce reci,brine me sto je to dva puta za redom se desilo,ali daj Boze da je samo slucajnost i da nece vise…A vama zelim plusiceeeee,brojim sitno sa vama,i nadam se da cemo se radovati 😍😍😍🤗🤗🤗😘😘😘😘

javljaj sta ti doktor kaze, ako nisi neke osnovne pretrage napravila neka ti da uputnicu pa ih napravi. Briseve, spolne hormone...! i ja sam imala dvije biokemijske tako da te razumijem, al glavu gore i u nove pobjede. Ja cekam svoju crticu da potamni, samo da ne dobijem danas 😒

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 10:16

Breskvica123

Snjeguljica, hvala na podršci moramo se sve drzati zajedno, zelim ti brzi oporavak i onda u nove pobjede ❤️☺️ ja sam jako uzbudjena trebam 2 tjedna cekati da napravim test ocekujem naravno +, ili dvije crtice bitno da bude nam svima pozitivno! Tko ce to docekati 🤔🤭 moram si naci neku zanimaciju…

Nisam kompetentna da ti kazem opusti se i ne razmisljas,cure odavde znaju zasto...ja sam bas ono bukvalno 24h mislila o tome..e sad shvatih da od toga nemam koristi..sto mora biti bice..tako daaa,nadaj se najboljem,a i mi cemo sa tobom,ali ne pretjeruj,samoj sebi jedina mozes reci da se opustis 😍😍😍🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 10:21

Rita88

sneguljica1

Rita88,KK_29.03,Tufnica,Raštika,Mallla,Nova19,Vuky,Mika111,Breskvica123,Ivcy1306,nadam se da nisam nikoga zaboravila,ako jesam izvinjavam se,,Cure hvala vam puno svima,nisam se juce oglasavala,trebalo mi je malo da se saberem,i odmorim,ali sam citala sta pisete,,upravo cekam kod ljekara,da vidim sta ce reci,brine me sto je to dva puta za redom se desilo,ali daj Boze da je samo slucajnost i da nece vise…A vama zelim plusiceeeee,brojim sitno sa vama,i nadam se da cemo se radovati 😍😍😍🤗🤗🤗😘😘😘😘

javljaj sta ti doktor kaze, ako nisi neke osnovne pretrage napravila neka ti da uputnicu pa ih napravi. Briseve, spolne hormone…! i ja sam imala dvije biokemijske tako da te razumijem, al glavu gore i u nove pobjede. Ja cekam svoju crticu da potamni, samo da ne dobijem danas 😒

Njegovo misljenje je da pravi problem to sto mi je kasno O,pa menstruacija ne dozvoli plodu da se implantira u matericu,dao mi je da odradim briseve i polne h,iako sam ih radila prije nekih 3-4 mjeseca...i ponovicu papu,,sve cu to da odradim pa cemo vidjeti..totalno sam se opustila..nema svrhe da se nerviram..hvala Rita...molim se za sve vas..i znam i osjecam da ce crtica biti tamnaaaa tamnaaaaa...🤞🤞🤞🤞🤞💖💖💖💖💖

• Breskvica123
    12. Kolovoz 2019. 10:22

sneguljica1

Breskvica123

Snjeguljica, hvala na podršci moramo se sve drzati zajedno, zelim ti brzi oporavak i onda u nove pobjede ❤️☺️ ja sam jako uzbudjena trebam 2 tjedna cekati da napravim test ocekujem naravno +, ili dvije crtice bitno da bude nam svima pozitivno! Tko ce to docekati 🤔🤭 moram si naci neku zanimaciju…

Nisam kompetentna da ti kazem opusti se i ne razmisljas,cure odavde znaju zasto…ja sam bas ono bukvalno 24h mislila o tome..e sad shvatih da od toga nemam koristi..sto mora biti bice..tako daaa,nadaj se najboljem,a i mi cemo sa tobom,ali ne pretjeruj,samoj sebi jedina mozes reci da se opustis 😍😍😍🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Da, naravno razumijem te, moram si pod hitno naci neku zanimaciju, ne razmisljati o tome i nadat se najboljem ❤️☺️

KK_29.03
    12. Kolovoz 2019. 10:23

Sneguljice drži mi se, i da kako kažu, napravi ponovo ako već jesi sve pretrage, možda postoji razlog zašto baš zaredom je išlo, znam da je bilo dosta žena koje su nakon biokemijske odmah uspile idući ciklus, a ako se ponavlja zaredom mislim da treba tražiti uzrok. Ali znaš kako kažu, sve što nije dobro bolje da ode odmah nego kasnije, ili da nešto ne bude okej, tako da glavu gore i pičimo dalje, svi skupa ❤️

• milica1991
    12. Kolovoz 2019. 10:24

Zdravo svima. Da li je neko imao parcijalnu molu? ( molarnu trudnocu) i koliko nakon nje je imao sledecu? Hvala

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 10:37

KK_29.03

Sneguljice drži mi se, i da kako kažu, napravi ponovo ako već jesi sve pretrage, možda postoji razlog zašto baš zaredom je išlo, znam da je bilo dosta žena koje su nakon biokemijske odmah uspile idući ciklus, a ako se ponavlja zaredom mislim da treba tražiti uzrok. Ali znaš kako kažu, sve što nije dobro bolje da ode odmah nego kasnije, ili da nešto ne bude okej, tako da glavu gore i pičimo dalje, svi skupa ❤️

E tacno,i to mi je rekao,da je organizam prepoznao sam da plod nije u redu,i da je uspio da se implantira sada,vjerovatno bi kasnije bio neki problem..odradicu sve sto je do mene..a najbitnije je dozvolicu sebi da se opustim i da uzivam,q ne da radim na biznis planu da dobijem bebi..vidim ja KK da cemo.ja i ti zajedno...😁😁😁😉😉😉😉 I ovo mi je rekao,cim od4adim pretrage ako bude sve kao na proslim,odnosno da je sve ok,samo da nastavim dalje "akciju" 😄😄😄😄😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.