Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IVANAAAAA
    12. Kolovoz 2019. 13:35

Mallla

Ja se imam načekati još, a najradje bi odmah sad "znala" jel je il nije…. Ma tko bi mi ugodio…. Ugl. Imam još dobra 2 tjedna čekanja.

Držim fige.. A ja cu probat izdrzat tih 5 dana i neumisljat simptome 🙏🙏

12. Kolovoz 2019. 13:39

Rita88

malina08

Rita88

malina08

Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?

nisam mjerila temp vise, odlucila sam je ovaj ciklus preskočit, mjerila sam je jedino na 26 dc iz ciste radoznalosti jer znam da tad navodno pada bazalna ako ne dodje do trudnoce a meni je bila 36.9 i to je to sto sam mjerila. Al kazem ovo je bio slabo vidljiva crtica pa se nekako još ne obazirem na to dok ne vidim da je to bas bas potamnilo! Kak si mi ti, kak je na moru, mozda ti je jos rano za piskenje, pricekaj još koji dan,jel ti mjeris temp?Mene cice bole zasad i dosta su mi teske a MM uziva 😅

Ma i slaba vidljiva je 😍😍😍 ok, pricekat cemo jos malo :) mi se kupamo i uzivamo i cekamo :) moja temp tak tak, 36,6 jutros, nemam neki osjecaj trudnoce pa mozda nista ni ovaj mjesec, al budemo vidjeli :) sretno svima koje piske testove ovaj tjedan!

sutra jos piskim ako ne dobijem danas, pa javljam sve 😊 ajde ne smijes zaostajat zamnom rekle smo da Rite dolaze u istom terminu 😃

Rita,nista od mene, vrazica stigla na 28.dan! Kakvo je stanje kod tebe?

tufnica1602
    12. Kolovoz 2019. 13:52

Uh svasta vi napricaste ovde, neko je dobio vjesticu, neko ocekuje, neko nalaze radi..pratim sve ko CSI i zelim svima puno srece.  
    Uglavnom htjela sam pitati jer ne znam kako funkcionira to sa LH trakicama, ako neko zna da mi pojasni kakve linije trebaju biti, moraju li biti iste boje i jel to znaci da je ovulacija vec nastupila ili da ce tek nastupiti, kaze moj muz de pitaj one svoje zene sa interneta 😂

Ivcy1306
    12. Kolovoz 2019. 13:55

Breskvica123

Cure moje, treba nam svima malo strpljenja i bit ce + ☺️ meni pise da mi treba menstruacija doci 19.8. Nadam se da nece doci svima zelim puno srece

Nas dvije odbrojavamo zajedno! 20.8.radim test ako ne dodje. 😉 
    Sretno!!

• Breskvica123
    12. Kolovoz 2019. 14:22

Ivcy1306

Nas dvije odbrojavamo zajedno! 20.8.radim test ako ne dodje. 😉
    Sretno!!

Hvala i tebi sretno valjda ce biti +!! 

• Breskvica123
    12. Kolovoz 2019. 14:23

Mallla

Ja se imam načekati još, a najradje bi odmah sad "znala" jel je il nije…. Ma tko bi mi ugodio…. Ugl. Imam još dobra 2 tjedna čekanja.

I ja bih isto najradije odmah znala sta je ali sve moramo cekati ☺️🤞🤞

Raštika
    12. Kolovoz 2019. 14:33

Cure, drzim vam fige za plusice. 🤞🏼
    Znate sta mene zanima... jel netko ima posvojeno dijete? Znam po pricama da je to kod nas skoro pa nemoguca misija ali zanima me da li je bas bas stvarno tako tesko posvojit?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    12. Kolovoz 2019. 14:48

Raštika

Cure, drzim vam fige za plusice. 🤞🏼
    Znate sta mene zanima… jel netko ima posvojeno dijete? Znam po pricama da je to kod nas skoro pa nemoguca misija ali zanima me da li je bas bas stvarno tako tesko posvojit?

Realno,treba dosta zivaca,a i vremena,ali dobra strana,odprilike u startu se zna da li ce biti odobreno posvajanje ili ne,samo sto se posle ceka niz papirologije,ako se ispunjavaju materijalni osnovi i pomogucnosti da nije bilo krivicnog gonjenja tokom zivota,,a prije svega se moze ukljuciti u program obuke,to je dodatno plus u odluci odobrenja..imala bih ti pisati dosta o tome,ali da ne zatrpavam temu,ne znam je li dozvoljeno,pretpostavljam da ima neki njihov sajt kod vas..pa da se informises..ako je za tebe..😍😍😍 nemoj me sta krivo shvatiti..🤗

Rita88
    12. Kolovoz 2019. 15:04

malina08

Rita88

malina08

Rita88

malina08

Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?

nisam mjerila temp vise, odlucila sam je ovaj ciklus preskočit, mjerila sam je jedino na 26 dc iz ciste radoznalosti jer znam da tad navodno pada bazalna ako ne dodje do trudnoce a meni je bila 36.9 i to je to sto sam mjerila. Al kazem ovo je bio slabo vidljiva crtica pa se nekako još ne obazirem na to dok ne vidim da je to bas bas potamnilo! Kak si mi ti, kak je na moru, mozda ti je jos rano za piskenje, pricekaj još koji dan,jel ti mjeris temp?Mene cice bole zasad i dosta su mi teske a MM uziva 😅

Ma i slaba vidljiva je 😍😍😍 ok, pricekat cemo jos malo :) mi se kupamo i uzivamo i cekamo :) moja temp tak tak, 36,6 jutros, nemam neki osjecaj trudnoce pa mozda nista ni ovaj mjesec, al budemo vidjeli :) sretno svima koje piske testove ovaj tjedan!

sutra jos piskim ako ne dobijem danas, pa javljam sve 😊 ajde ne smijes zaostajat zamnom rekle smo da Rite dolaze u istom terminu 😃

Rita,nista od mene, vrazica stigla na 28.dan! Kakvo je stanje kod tebe?

a jbm bas ti je morala doc 🙄 kod mene 29 dc menge jos nema, cicke i dalje bole, ujutro ponavljam test 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    12. Kolovoz 2019. 15:12

tufnica1602

Uh svasta vi napricaste ovde, neko je dobio vjesticu, neko ocekuje, neko nalaze radi..pratim sve ko CSI i zelim svima puno srece.
    Uglavnom htjela sam pitati jer ne znam kako funkcionira to sa LH trakicama, ako neko zna da mi pojasni kakve linije trebaju biti, moraju li biti iste boje i jel to znaci da je ovulacija vec nastupila ili da ce tek nastupiti, kaze moj muz de pitaj one svoje zene sa interneta 😂

znaci testna linija ti mora biti iste boje ili tamnija od kontrolne linije. Ako su ti redovni ciklusi, a ovulacija oko 14 dc onda pocinjes s piskenje od 11 dc mozes ujutro oko 11 h ili predvecer oko 18 h samo pazi da prije toga ne piskis i ne pijes tekucine bar 2 sata. Ukoliko ti trakica pokaze istu ili tamniju liniju od kontrolne to znaci da si ulovila "pik" i ovulacija slijedi unutar 12-48 h znaci dan, dva nakon pika. Sve ostale crtice koje su svjetlije to znaci da je negativno i neka te ne bune. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.