Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Enigmaticnaa
    09. Kolovoz 2019. 20:16

Huhh jedva cekam ici ponovo raditi betu da vidim kako napreduje, a moram cekati jos 6-7 dana.
    Meni ovo prva trudnoca i samo se nadam da ce biti sve dobro. Ne znam ni sta da ocekujem ni kako sve to funkcionise . 
    Sretno svima i zelim vam da sto prije ugledate + 
    ❤❤🥰

• Ma08
    09. Kolovoz 2019. 21:02

Enigmaticnaa

Huhh jedva cekam ici ponovo raditi betu da vidim kako napreduje, a moram cekati jos 6-7 dana.
    Meni ovo prva trudnoca i samo se nadam da ce biti sve dobro. Ne znam ni sta da ocekujem ni kako sve to funkcionise .
    Sretno svima i zelim vam da sto prije ugledate +
    ❤❤🥰

Nadam se da će se beta dobro uduplati!!! Sretno svim trudilicama

Rita88
    09. Kolovoz 2019. 21:31

Ma08

Lijep pozdrav svima, čestitam na plusićima i šaljem dobre vibre za što više novih plusića. Bila sam na ovoj temi prije nekih godinu i po dana, tada sam i ja ugledala svoj plusić, ali nažalost u 8tjednu završilo je miss. ab. Nakon toga nisam se usudila pokušavati ponovno, ali prije 5 mjeseci sam se ohrabrila i ponovno smo krenuli aktivno raditi na 3.bebici.Ja svoju vješticu ne očekivan 15.08.Vidila sam da nas još ima tu koje je ne očekujemo oko tog datuma. Simptomi:ne znam sada dali je to pms. Ili baš trudnoća, prije 3-4 krenuli su mi blagi grčevi što mi je prerano za pms, a danas jedva dolazim do zraka, iscjetka skoro pa nemam. Eto drago mi je što sam opet s vama. 💖😘

Dobrodošla ponovo na forum 😊 drzim fige da bude plus iduci tjedan i ja je (ne) ocekujem iduci tjedan, brojimo sitno 😃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Ma08
    09. Kolovoz 2019. 22:00

Rita88

Ma08

Lijep pozdrav svima, čestitam na plusićima i šaljem dobre vibre za što više novih plusića. Bila sam na ovoj temi prije nekih godinu i po dana, tada sam i ja ugledala svoj plusić, ali nažalost u 8tjednu završilo je miss. ab. Nakon toga nisam se usudila pokušavati ponovno, ali prije 5 mjeseci sam se ohrabrila i ponovno smo krenuli aktivno raditi na 3.bebici.Ja svoju vješticu ne očekivan 15.08.Vidila sam da nas još ima tu koje je ne očekujemo oko tog datuma. Simptomi:ne znam sada dali je to pms. Ili baš trudnoća, prije 3-4 krenuli su mi blagi grčevi što mi je prerano za pms, a danas jedva dolazim do zraka, iscjetka skoro pa nemam. Eto drago mi je što sam opet s vama. 💖😘

Dobrodošla ponovo na forum 😊 drzim fige da bude plus iduci tjedan i ja je (ne) ocekujem iduci tjedan, brojimo sitno 😃

Šaljem nam svima😘😘😘😘i da nam sljedeći tjedan bude pravi boom s plusićima

vuky
    09. Kolovoz 2019. 22:07

Čestitam cure ❤️ Želim vam školske trudnoce... uživajte... a ostalima želim plusic sto prije... 

Ja sam zasad odustala od trudnoce...i prirodno i ivf... sve će morati sačekati dok se ja saberem u glavi...
     ali svima vama želim da se sto prije ostvari +... i pratim i veselim se svakoj pozitivnoj beti i plusicu 💗

Raštika
    09. Kolovoz 2019. 22:15

Cure cestitam! ❤️❤️ Ajmo plusici! 🤞🏼🤞🏼
    Vuky, sta je reci da si odustala i od ivf?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

vuky
    09. Kolovoz 2019. 22:24

Mislim da previše mislim o svemu tome, svaki neuspjeh me užasno spusti, rastuži i plačem kad dobijem stvari pa par dana, na sve...i sad trenutno mislim da niti ivf nebi uspio jer svi mi govore dok se ne opustim neće beba, a ja se ni tren ne opustim, samo o tome stalno razmišljam... i bila sam zadnji mjesec kod 100 doktora i stalno krv vadila i ko sve je ok, a mislim da sam si užasan stres nabila... još uz sve, ja bi i da sam trudna da budem sa M, jer se ovako viđamo svaki drugi ili treći tjedan... i moram prije možda to sve riješiti drugačije, a ne bebom... kaos mi je u glavi...

Raštika
    09. Kolovoz 2019. 23:19

Ako je tako onda najbolje stat na loptu barem privremeno. Mozda zato i ne ide, nije tajming. Znas kak stalno govore: sve u svoje vrijeme. 😉 
    Drzi se. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• suncica23
    09. Kolovoz 2019. 23:58

Cao drage nova sam ovdje.2 dana nakon odnosa me poceo boljeti donji dio stomaka kao da cu dobiti svaki tren i to traje vec od 01.08...mengu trebam dobiti tek 19.08.A to svaki dan osjecam,ne konstantno ali kada dodje do bolova budu kao da cu dobiti..nista pretjerano jako.Juce sam osjetila da me blago boli lijevi jajnik skroz malo,sada evo desni...nmg uvuci stomak niti kada cucnem da se naslonim nogom jer osjetim malu bol kao da ima nesto unutra,par puta sam i povratila neku hranu ali to je bilo 2 puta samo,osjetim mucninu i nemam neki apetit kao prije,zaboli me glava malo u prolazu...je li imala neka slicnu situaciju,je li moguce da sam trudna 😊😊😊

tufnica1602
    10. Kolovoz 2019. 08:44

Suncica dobrodosla,  naravno da je moguce, ne preostaje ti nista nego sacekti jos malo pa nas obraduj plusicem ako bogda. U mene recimo tvoji svi simptomi koje si opisala redovno su tu svaki mjesec, PMS mi tako izgleda. U svake je razlicito, puno srece ti zelim. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.