Pozdrav curke,
Čestitam svim novim plusićima ❤❤
Rita super da se vec tako rano vidi druga crtica, sigurna sam da ce svakim danom biti sve tamnija i da ce ovaj puta biti sve u redu. Tebi je ovo treća trudnoća sada? (Nekako kao da sam zapamtila da si ti kao i ja imala 2 spontana), jel ti spominjao gin nekakvu terapiju kad dode do nove trudnoce?
Snjeguljice, zao mi je da se kod tebe sve iskompliciralo, malo odmori pa u nove pobjede.
Raštika drzim fige da nalazi budu što bolji.
Ja sam sutra ujutro na pregledu kod privatnika, od jutros krenula po malo ovulacijska sluz, moram priznati da imam bas velika ocekivanja od tog gin, svi ga jako hvale, nadam se samo da necu ostati razočarana. Javim se sutra poslije pregleda
Jutro cure, evo ja jutros radila test nisam izdrzala, popiškila sam kineza i vidi se slabo vidljiva crta slabo slabo,valjda je nisam umislila, e sad po aplikaciji i po lh trakici trebam dobit sutra, a po uzv kad sam isla gledat jel bila ovulacija trebam dobit tek u petak 16.08 sto mi je vise logicnije ak je crtica ful svijetla, uglavnom nisam se jos nicemu poveselila samo se zbunila, tako da cu opet piskit kineza u utorak, drzite fige da bude jaca crtica 🤞
Joj Rita odlične vijesti, nadam se da će tamniti svakim danon sve više tvoja mala mrvica 😍
A za Sneguljicu netko je pitao, koliko se sjećam beta je bila preko 70, a jučer kad je na hitnu išla je bila 62, tako da je očito nažalost počela padati, i uz to kaže da je prokrvarila...
Jutro cure, evo ja jutros radila test nisam izdrzala, popiškila sam kineza i vidi se slabo vidljiva crta slabo slabo,valjda je nisam umislila, e sad po aplikaciji i po lh trakici trebam dobit sutra, a po uzv kad sam isla gledat jel bila ovulacija trebam dobit tek u petak 16.08 sto mi je vise logicnije ak je crtica ful svijetla, uglavnom nisam se jos nicemu poveselila samo se zbunila, tako da cu opet piskit kineza u utorak, drzite fige da bude jaca crtica 🤞
Rita zelim ti puno srece da se vidi + ☺️ mene evo poceo bolit dolje trbuh i ledja kao pred mengu nadam se da je necu dobiti, trebala bi je dobiti 19.7. Ali i ja se nadam da cu vidjeti +, svima zelim puno pluseva i bebica i da sve bude dobro ❤️
hvala 😊 i ja tebi zelim srecu i nadam se da se skupa veselimo ovaj mjesec 😃😃
I ja se nadam da cemo se veseliti ❤️☺️ ostalim curama zelim puno pluseva i puno srece drage cure, majke, zene uzivajte moramo si malo skrenuti misli s toga i smiriti se i onda cemo vidjeti sto ce biti ali bit ce to sve dobro
KK_29.03 ja sam pitala, zao mi je sto je tako 😞 bas se iskompliciralo...
snjeguljice drži se i brzi oporavak ti želim!
Pozdrav curke,
Čestitam svim novim plusićima ❤❤
Rita super da se vec tako rano vidi druga crtica, sigurna sam da ce svakim danom biti sve tamnija i da ce ovaj puta biti sve u redu. Tebi je ovo treća trudnoća sada? (Nekako kao da sam zapamtila da si ti kao i ja imala 2 spontana), jel ti spominjao gin nekakvu terapiju kad dode do nove trudnoce?
Snjeguljice, zao mi je da se kod tebe sve iskompliciralo, malo odmori pa u nove pobjede.
Raštika drzim fige da nalazi budu što bolji.
da imala sam dva spontana, nadam se da je ovo treca sreca i da nisam umislila crticu 😅 moram pit aspirin jer imam tu blagu mutaciju trombofilije, umjesto folne kiseline pijem aktivni folat i sprej vitamin D, u utorak cu ponovit test pa cemo vidjet jel ima sta!
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Joj Rita odlične vijesti, nadam se da će tamniti svakim danon sve više tvoja mala mrvica 😍
A za Sneguljicu netko je pitao, koliko se sjećam beta je bila preko 70, a jučer kad je na hitnu išla je bila 62, tako da je očito nažalost počela padati, i uz to kaže da je prokrvarila…
hvala ti, nadam se da ce bit sve ok, nekako sam jos flegma, jer sam se vec dva puta razocarala tako da sam jos suzdrzana, u utorak cu bit pametnija 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uuu Rita!i ja sam danas popiskila jer samna moru pa cekam da vidim hocu li procurit ili ne, long story short, minus ko kuca! Ne bediram se previse,kad bude bude! Danas mi je mislim 27.dan,pogubila sam se na moru, tu vrijeme stoji :) jesi mjerila temp, kako se osjecas?
Čestitam Rita jos jednom, i nema ovo stvarno bude vaša treca sreća, i mi se nadamo svojoj uskoro.😊
Javljaj nam novosti, drzim fige da sve bude u redu😉
Sortiraj odgovore
Najstariji