Grizli mjerila sam jutros u ustima i bila je 37. Mjerit cu opet u jutro i svako naredno da vidim sta se desava. Znaci ako mi pocne padati u ovih par dana kako se blizi datum za ocekivanu M, onda da se ne nadam trudnoci ? Je li tako dodje ?
Rita sve iznad 23 se smatra dobro za 1 trimestar trudnoce sto znaci da ovaj tvoj 23 dc ukazuke da je O bila i da imas dosta progesterona u slucaju da je doslo do trudnoce.
Enigmaticna bazalna temp se mjeri u ustima ili vaginalno ujutro prije nego ustanes. Ona naraste nakon O i ostaje povisena 10 dana odnosno ako je O bila 14dc, ona 21dc bude ista ili jos malo visa, a 25dc ne padne u slucaju trudnoce nego ostane povisena i dalje.
hvaala Grizli, da mogu sad bi ti preko foruma poslala cokoladu 😊 nadajmo se da je doslo do trudnoce, vidjet cemo iduci tjedan. Jesi ti ok, jel trbuh raste? jel znas sta nosis?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Kako se ovdje stavlja slika da vas pitam za savjet ??? Help
ja nikako ne mogu sliku tu ucitati, nesto se desava na ovom forumu da to ne radi 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Snjeguljice da po prvailu se bazalna mjeri u ustima ili vginalno jer ispod pazuha moze biti odstupanj npr spavas pokrivena sa jako debelom degom i tijelo se pregrije... Al ne brini tebi je temp super!
Enigmaticna uglavnom ako 25dc temp pocne padat ili naglo padne ond anajcesce nema trudnoce, al nazalost dogadja se ako je disbalans hormona da nekim curama ostane povisena i nakon 25dc a da trudnoce nema. Najbolje je ako se mjeri 3-4 ciklusa za rednom pa onda imas neku sablonu po kojoj tebi temp raste i pada i onda mozes znat ako je doslo do T kad se temp u drugom djelu ciklusa ppnasa drukcije.
Rita drzim 🤞 onda da je doslo do trudnoce. Ja super ako nema naglih promjena vremena, beba raste i meni malo trubuh narastao. Ne znamo jos spol, al mogli bi sad na iducem pregledu saznat.
Lucija n nažalost umetanje slika ne radi vec duze vrijeme.
Snjeguljice da po prvailu se bazalna mjeri u ustima ili vginalno jer ispod pazuha moze biti odstupanj npr spavas pokrivena sa jako debelom degom i tijelo se pregrije… Al ne brini tebi je temp super!
Enigmaticna uglavnom ako 25dc temp pocne padat ili naglo padne ond anajcesce nema trudnoce, al nazalost dogadja se ako je disbalans hormona da nekim curama ostane povisena i nakon 25dc a da trudnoce nema. Najbolje je ako se mjeri 3-4 ciklusa za rednom pa onda imas neku sablonu po kojoj tebi temp raste i pada i onda mozes znat ako je doslo do T kad se temp u drugom djelu ciklusa ppnasa drukcije.
Rita drzim 🤞 onda da je doslo do trudnoce. Ja super ako nema naglih promjena vremena, beba raste i meni malo trubuh narastao. Ne znamo jos spol, al mogli bi sad na iducem pregledu saznat.
samo neka raste, jedva cekam da saznas, nemoj nam zaboravit javit 😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Snjeguljice da po prvailu se bazalna mjeri u ustima ili vginalno jer ispod pazuha moze biti odstupanj npr spavas pokrivena sa jako debelom degom i tijelo se pregrije… Al ne brini tebi je temp super!
Hvala Grizli,ewo jutros sam prvo u ustima 36.8 a odmah zatim ispod pazuh i isto tolika je..mislim da to nije lose..
samo neka raste, jedva cekam da saznas, nemoj nam zaboravit javit 😃
E i ja vjeruj mi..ubi me iscekivanje..i ovo boluckanje u stomaku ..ali cekam pa cemo vidjeti..i naravno javljaaaam 😍😍😍
kad ces radit opet test? kad ono trebas dobit?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
kad ces radit opet test? kad ono trebas dobit?
Pa trebam sjutra ili preksjutra..ujutru ako se sta ne iskomplikuje opet radim test..mnogo me brine sto od jutros opet crijeva krče nenormalno..a tako mi je prosli mjesec bilo..kasnila mi nekoliko dana,i pocela crijeva da luduju,posle dva dana dobila..bila biohemijska..ne znam dal moze i ako ce biti sve u redu da krce crijeva ovako..🤔🤔🤔🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji