Procurila sam 5 dana ranije, znaci ovaj mjesec nista. Poslje menge pocinjem piti agnus castus (konopljika) i femibio babyplanung, po preporuci ginekologa. Pa ćemo vidjeti
Procurila sam 5 dana ranije, znaci ovaj mjesec nista. Poslje menge pocinjem piti agnus castus (konopljika) i femibio babyplanung, po preporuci ginekologa. Pa ćemo vidjeti
Provjeri si za konopljiku mislim da se ona pije samo do O. Ne sjećam se a da ne bubnem bezveze. A ove tablete vidim po sastavu da su to ustvari prenatalni vitamini?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
A bas mi je zao...tako sam se nadala da ce nam ovaj mjesec svima biti taličan...srecno u nove pobjede..
Provjeri si za konopljiku mislim da se ona pije samo do O. Ne sjećam se a da ne bubnem bezveze. A ove tablete vidim po sastavu da su to ustvari prenatalni vitamini?
Konopljika je za regulaciju ciklusa, smanjenje menstrualnih bolova, pomaze kod policistični jajnika, smanjenje simptoma pms-a i pospjesuje trudnocu, ali se ne smije pit u trudnoci. Na prirodnoj je bazi i nema kontracepcijsko djelovanje sto je najvaznije. Kaže da to prepisuje svima koji imaju bilo kakve probleme sa ciklusima a rade na bebi. Tako mi je doktorica objasnila
I pije se cijeli ciklus, bez prestanka jer nije na hormonskoj bazi
Cure vadila sam progesteron na 23dc i iznosi 59.2 (ref. vrijednost lutealne faze su 5,8-75.9) jel to ok il je prenisko da bi se eventualno odrzala trudnoca, ako netko nesto zna o tome bila bih vam zahvalna.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Eh zenice moje..mene pocele grudi boljeti..do danas su bile samo otecene..a po stomaku kao da se odvija neki rock mjuzikl...krči li krči...😣😣😣😣bas se trudim da ostanem pribrana ali sve mi ovo ne "mirise" dobro..necu ja pasti u depresiju ako se desi da ne valja,pregrmjeću ja to..nego mene ovo cekanje i neizvjesnost ubija..ako sw desi da bude biohemijska,molim sve clanice sledeci mjesec da me podsjete kako sam se sad osjecala i da ne radim nikalve testove prije ocekivane..hvala unaprijed..i divne ste mi sve...😍😍😍😍
Posto nisam do sada mjerila bazalnu temp.do sada , zanima me kako funkcionise. Znam kako se mjeri, ali me zanima koliko bih trebala to pratiti da znam od prilike da li je doslo do trudnoce. Proslo je 6 dana od ovulacije, jutros sam mjerila i bila je 37 .
Rita sve iznad 23 se smatra dobro za 1 trimestar trudnoce sto znaci da ovaj tvoj 23 dc ukazuke da je O bila i da imas dosta progesterona u slucaju da je doslo do trudnoce.
Enigmaticna bazalna temp se mjeri u ustima ili vaginalno ujutro prije nego ustanes. Ona naraste nakon O i ostaje povisena 10 dana odnosno ako je O bila 14dc, ona 21dc bude ista ili jos malo visa, a 25dc ne padne u slucaju trudnoce nego ostane povisena i dalje.
Rita sve iznad 23 se smatra dobro za 1 trimestar trudnoce sto znaci da ovaj tvoj 23 dc ukazuke da je O bila i da imas dosta progesterona u slucaju da je doslo do trudnoce.
Enigmaticna bazalna temp se mjeri u ustima ili vaginalno ujutro prije nego ustanes. Ona naraste nakon O i ostaje povisena 10 dana odnosno ako je O bila 14dc, ona 21dc bude ista ili jos malo visa, a 25dc ne padne u slucaju trudnoce nego ostane povisena i dalje.
Zezaaas?? Pa ja sam mjerila ispod pazuh 😱😱😱😱😱 sad izmjerih u ustima,37.1 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji