Tufnica i snjeguljica cestitke od srca, jako sam sretna radi vas, sad samo smireno i polako do prvog pregleda 😊
Rastika i Hope zao mi je radi vase situacije ali glavu gore i to ce se sve rijesiti, rijesit cete se bestije ubrzo sigurna sam 💪
Malena kako si, iscekujes samnom vjerujem :)
Grizli daj mi reci jesi na heparinu ili samo na andolu/aspirin? Ja u srijedu idem kod ginica koji je specijalist za trombofiliju u trudnoci i nadam se da ce mi pomoc, imam pai heterozigot a mthfr 1298 homozigot i hematolog smatra da ne moram imat nikakvu terapiju, a znam dosta cura s tom dijagnozom i moraju biti bar na tabletama ako ne vec na heparinu, pa da budem spremna kad ostanem trudna.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala Rastika divna si, hvala Rita ❤️❤️ nadamo se ovaj put uspjesnoj trudnoci ako bogda.
Tufnica i snjeguljica cestitke od srca, jako sam sretna radi vas, sad samo smireno i polako do prvog pregleda 😊
Rastika i Hope zao mi je radi vase situacije ali glavu gore i to ce se sve rijesiti, rijesit cete se bestije ubrzo sigurna sam 💪
Malena kako si, iscekujes samnom vjerujem :)
Grizlidaj mi reci jesi na heparinu ili samo na andolu/aspirin? Ja u srijedu idem kod ginica koji je specijalist za trombofiliju u trudnoci i nadam se da ce mi pomoc, imam pai heterozigot a mthfr 1298 homozigot i hematolog smatra da ne moram imat nikakvu terapiju, a znam dosta cura s tom dijagnozom i moraju biti bar na tabletama ako ne vec na heparinu, pa da budem spremna kad ostanem trudna.
Hej Rita, cekam da, temp idu od 36,8 pa do 36,5 i ne svidja mi se to nista :/ simptomi nula. Kako si ti?
Tufnica cestitam na trudnoci!
Rita meni su prvo dali samo andol pro 100, a u 9 tt specijalistica fetalne medicine me prebacila na fragmin 2500 injekcije jer je to sigurnije za bebu i pravilan razvoj bebe od samog andol/aspirina. S time da ih ja nemam pravo dobit na teret hzzo nego ih kupujem. 1 injekcija je 14.50kn, pa mi za mjesec treba cca 450kn, al ja sam pristala to placat pa je fetalna rekla da bi ona mi to savjetovala. Ja sam samo pai1 heterozigot, al sam imala 4 spontana i onda 4 neuspjela postupka, 5 uspio tek kad su me na terapije stavili andol + kortikosteroid. Hematolozi su dosta opusteni pp tom pitanju zato je bilje pitat fetalnog ili ginekolog koji se bavim tako trombofilijama isl. Oni su skloniji dodjeljivanju terapija.
Trudnica čestitke od srca 👏🏼👏🏼👏🏼
Ponovi test za 2 dana da vidiš da ti tamni crtica, a za ginica je prerano ali možeš ju nazvati i već dogovoriti prvi pregled 💕
Hvala svima, naravno planirala sam ponoviti test svakako jer je jako blijeda crta.
Tufnica cestitam na trudnoci!
Rita meni su prvo dali samo andol pro 100, a u 9 tt specijalistica fetalne medicine me prebacila na fragmin 2500 injekcije jer je to sigurnije za bebu i pravilan razvoj bebe od samog andol/aspirina. S time da ih ja nemam pravo dobit na teret hzzo nego ih kupujem. 1 injekcija je 14.50kn, pa mi za mjesec treba cca 450kn, al ja sam pristala to placat pa je fetalna rekla da bi ona mi to savjetovala. Ja sam samo pai1 heterozigot, al sam imala 4 spontana i onda 4 neuspjela postupka, 5 uspio tek kad su me na terapije stavili andol + kortikosteroid. Hematolozi su dosta opusteni pp tom pitanju zato je bilje pitat fetalnog ili ginekolog koji se bavim tako trombofilijama isl. Oni su skloniji dodjeljivanju terapija.
hvala ti na odgovoru! vidjet cemo u srijedu sta ce mi rec dr. bas me zanima. Moja frendica ima isti nalaz ko ja, imala je tri spontana dok nisu otkrili trombofiliju, tek kad je dobila fragmin trudnocu je iznijela do kraja.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curkee, zanima me dali je koja imala nešto slično ili zna više od mene 🤣
Dali se moze desit implantacija na dan očekivane m? Pošto svugdje piše 6-12 dana od ovulacije a meni se dakle 14. dan pojavio smeđi iscjedak i evo već dva dana ga imam na gacicama(ujutro i navečer dode) a kad se obrisem imam malo ne bi ni rekla krvi jer je baš svijetlo roskasta boja. Jel moguće da je to implantacija? Nisam napravila test još sve si mislim pre rano 😜
Nije prerano. Možeš test napraviti. Ja sam 3 dana imala (od dana očekivane M) smedji iscjedak a bila sam trudna.
Hvala puno na brzom odgovoru! Baš sam uzbuđena i nervozna,čim sam vidjela iscjedak prvo sam se ponadala, pa prepala da ću možda danas dobit, tako da sad strahujem da se ujutro ne probudim u lokvici… Ako sutra gospođica ne dođe definitivno je vrijeme za test! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji