I jos nesto, bas me puno boli u donjem dijelu stomaka..lijevi jajnik kao da ce eksplodirat ono ko da ga neko sijece nozem
Da vas i ja kratko pozdravim….snjeguljice cestitke na plusiću i samo mirno do kraja.
Raštika s tobom sam u iščekivanju nalaza, nadam se da ce biti dobar nalaz.
Moja m dosla u subotu, bas kako sam i ocekivala( o sam bila ulovila trakicom taman 15 dana ranije) tako da smo definitivno pogodili plodne dane, ali opet se nije ulovilo…..nekako sam imala osjecaj da ce doci pa me nije jako pogodilo, naručila sam se iduci ponedjeljak na pregled privatno kod gina za kojeg kažu da je puno zena pomogao da dođu do bebice pa cemo vidjeti……
Svima zelim da se sto prije preselimo da teme o trudnoci i bebama😉😉
Hvalaaa 😉😉😍😍
I jos nesto, bas me puno boli u donjem dijelu stomaka..lijevi jajnik kao da ce eksplodirat ono ko da ga neko sijece nozem
Heeej..ne brini..i ja sam rano uradila test..i isto tako osjecam bolove..bas sam jutros pisala,kao da me nesto fiska u desnom jajniku..i sekret mi se pojavio..
Heeej..ne brini..i ja sam rano uradila test..i isto tako osjecam bolove..bas sam jutros pisala,kao da me nesto fiska u desnom jajniku..i sekret mi se pojavio..
Jooj zene moje, ne znam jos jel sanjam, piskila sam na test i pokazao je dvije crtice, jedna tamna druga jaaaako jako svijetla al se vidi.. za 4 dana trebam dobiti ruke mi se tresu dok vam pisem od uzbudjenja…pokusavam sliku poslat al nece probat cu poslije jos jednom. Jako se plasim prije 2 i nesto god spontani i od tad molim boga da ugledam pozitivan test, sad mi se i place i smije u isto vrijeme i jel glupo odma trcat doktorici? Reci ce mi da cekam jos bar dva tjedna..
I neka jeee sa srecoooom...💖💖💖💖
Hvala puno nadam se da je to to napokon Boze...samo me taj jaki bol u jajnicima od jutros plasi jos nije prestalo 🤔 sad kad sam sjela i smirila se rekla sam sebi lagano za 4 dana ponoviti test.
A taj sekret kod tebe kazu zenice da je normalan 💖 i tebi zelim da sve bude u savrsenom redu.
A taj sekret kod tebe kazu zenice da je normalan 💖 i tebi zelim da sve bude u savrsenom redu.
Hvala ti..nadajmo se da hoce..i mene bas jako zicne..a jesu li ti grudi odreagovale..meni samo otecene,ne bole..
U mene su grudi toliko bolne da ih ne smijem dotaknuti, i grudnjak me toliko smeta da ga najradije nebi ni nosila a moram, i skocila mi jedna vena na desnoj po sredini..i otekle su takodjer, znaci haos.
U mene su grudi toliko bolne da ih ne smijem dotaknuti, i grudnjak me toliko smeta da ga najradije nebi ni nosila a moram, i skocila mi jedna vena na desnoj po sredini..i otekle su takodjer, znaci haos.
Eto vidis..mene sve neko krcanje crijeva ..tako mi stvara nervozu..
Cure cestitam na plusicima! ❤️❤️
Sad samo bez nervoze, u glavi si prebacite na postavke da ste trudne i da je sve dobro. Nema drugog nacina. Imate dvije opcije: mislit pozitivno ili negativno. I upamtite da sad mislite za dvije glave, svoju i bebacevu i zato samo pozitivno! Bit ce sve dobro. 😉🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji