Snjeguljice Ja nekako ne vjerujem puno u psihičku blokadu, iako znam da možemo puno utjecati psihom… ali kako onda ostani trudne one koje to nikako ne žele, kako one nemaju blokadu? A i sto je sa onim, kad nešto stvarno želiš, čitav svemir će se urotili da ti se to i ostvari? Hmmmm… u biti, bas bi htjela neko istraživanje koje potvrđuje da je do psihičke blokade često teze zatrudnjivanje?
Tako sam i ja mislila,ali skoro svaki dr mi kaze,opusti se,kad se najmanje nadas desice se…jbg ne mogu da se ne nadam i ne razmisljam o tome..jace je od mene,pa eto i ako mi neko potvrdi da je to uzrok ja i dalje ne bih mogla da ne mislim na to..🤔🤔🤔
Ne znam sto im to znaci opusti se? Da prestanem željeti? Osjećam se ja krivom sto ne ostajem trudna jer to želim, na koliko je to nivoa pogrešno? :/ i kažem si opustiti ću se, neću ništa pratiti i neću se nadati...ali jače je od mene... početi ću pljugati pa se možda opustim 🤣🤣🤣
Snjeguljice Ja nekako ne vjerujem puno u psihičku blokadu, iako znam da možemo puno utjecati psihom… ali kako onda ostani trudne one koje to nikako ne žele, kako one nemaju blokadu? A i sto je sa onim, kad nešto stvarno želiš, čitav svemir će se urotili da ti se to i ostvari? Hmmmm… u biti, bas bi htjela neko istraživanje koje potvrđuje da je do psihičke blokade često teze zatrudnjivanje?
Izvinite ako mogu biti slobodna da se ubacim, kako pratim jednu od vas pa s vremena na vrijeme udjem da vidim šta ima novo. Pokusat ču da uprostim. Psihicka blokada je upravo ono kada nešto jako želite, a nikako da vam se ostvari , ustvari kada se grcevito držite te zelje. Blokada je upravo tu! Grčevito drzanje za zelju. Taj zakon privlačenja ne funkcionira tako... kada nesto dovoljno jako želiš, vjerujes da će se ostvariti i totalno ne opterećeno ideš kroz zivot dalje, a u medjuvremenu se zelja ostvari (to se zove otpuštanje zelje (ili što bi rekli kad sam se opustila desilo se.
Takodjer pomaze i metoda vizualizacije, zazmišljanje da je zelja Ispunjena i "vibiranje" u tom rasposlozenju isto tako ne opterećeno. U fazonu ja sam odradila svoje (zamislila, pozelila) sada prepustam svemiru, Bogu (kako ko zove) da odradi svoje. Ne obazirući se na želju vise prepuštas da Bog , visa sila , svemir odradi svoje I to bi bilo to.
Inače sam po struci psiholog , a ovo što sam vam uprostila su metode takozvane moderne psihologije koje sam susrećući se kroz praksu mnogih potvrdila da funcioniraju.
Vuky tacnooo...znaci dolazimo do zakljucka da vlada donira pljugu za nas koje ne mozemo da se opustimo 😂😂😂😂😂😂😂😂
Izvinite ako mogu biti slobodna da se ubacim, kako pratim jednu od vas pa s vremena na vrijeme udjem da vidim šta ima novo. Pokusat ču da uprostim. Psihicka blokada je upravo ono kada nešto jako želite, a nikako da vam se ostvari , ustvari kada se grcevito držite te zelje. Blokada je upravo tu! Grčevito drzanje za zelju. Taj zakon privlačenja ne funkcionira tako… kada nesto dovoljno jako želiš, vjerujes da će se ostvariti i totalno ne opterećeno ideš kroz zivot dalje, a u medjuvremenu se zelja ostvari (to se zove otpuštanje zelje (ili što bi rekli kad sam se opustila desilo se.
Takodjer pomaze i metoda vizualizacije, zazmišljanje da je zelja Ispunjena i "vibiranje" u tom rasposlozenju isto tako ne opterećeno. U fazonu ja sam odradila svoje (zamislila, pozelila) sada prepustam svemiru, Bogu (kako ko zove) da odradi svoje. Ne obazirući se na želju vise prepuštas da Bog , visa sila , svemir odradi svoje I to bi bilo to.
Inače sam po struci psiholog , a ovo što sam vam uprostila su metode takozvane moderne psihologije koje sam susrećući se kroz praksu mnogih potvrdila da funcioniraju.
Malo sam pospana,sjutra cu prouciti ovo sto si napisala..a hvalaaaa ti u svakom slucaju..koristan tekst za sve nas..pogotovo sto dolazi od strucnog lica 😘😘😘 bicu slobodna da napisem,ako imas jos kakvih savjeta mislim da bi nam valjali.😍😍
Gogga i molim te da nas sjutra propratis,postavila bih ti par pitanja ako mozes da odgovoris..😍😍😍
Izvinite ako mogu biti slobodna da se ubacim, kako pratim jednu od vas pa s vremena na vrijeme udjem da vidim šta ima novo. Pokusat ču da uprostim. Psihicka blokada je upravo ono kada nešto jako želite, a nikako da vam se ostvari , ustvari kada se grcevito držite te zelje. Blokada je upravo tu! Grčevito drzanje za zelju. Taj zakon privlačenja ne funkcionira tako… kada nesto dovoljno jako želiš, vjerujes da će se ostvariti i totalno ne opterećeno ideš kroz zivot dalje, a u medjuvremenu se zelja ostvari (to se zove otpuštanje zelje (ili što bi rekli kad sam se opustila desilo se.
Neka si se ubacila, jako si lijepo objasnila to,
I bas tako i je, ja ne znam pustiti da se desi, nego mislim da se ja moram potruditi, naučiti o tome, poduzeti sve korake da se to desi jer se inače neće dogoditi... pokušati ću vježbati tako kako si rekla...
općenito sam takva u svemu, i sada i u ovome... možda bi stvarno trebala psihologu ... Ili barem preporuka za neku literaturu?
Gogga i molim te da nas sjutra propratis,postavila bih ti par pitanja ako mozes da odgovoris..😍😍😍
Mogu naravno pratim vas i sutra. 🤗 sve buduće mame koje se odluce na odlazak psihologu preporucujem da nadjete nekoga psihologa u okolini ko radi metodom "duboki peat" najucinkovitija, i najbrza metoda.
Neka si se ubacila, jako si lijepo objasnila to,
I bas tako i je, ja ne znam pustiti da se desi, nego mislim da se ja moram potruditi, naučiti o tome, poduzeti sve korake da se to desi jer se inače neće dogoditi… pokušati ću vježbati tako kako si rekla…
općenito sam takva u svemu, i sada i u ovome… možda bi stvarno trebala psihologu … Ili barem preporuka za neku literaturu?
Pa i ja tako gledam,da moram ja uticati da bi se desilo,jer se vodim onim da nista samo nece 🤔🤔🤔
Mogu naravno pratim vas i sutra. 🤗 sve buduće mame koje se odluce na odlazak psihologu preporucujem da nadjete nekoga psihologa u okolini ko radi metodom "duboki peat" najucinkovitija, i najbrza metoda.
Hvalaaa....javljamo se sjutra 😄😄😄😄😄
Ja se s tom teorijom nebi složila budući da pkstoji milijun slučajeva gdje znam da su žene ludile, i samo o tome mislile i opet zatrudnile, znači nisu sve pustile i onda se desilo. Tako da je sve to individualno. Moja prijateljica iz srednje jako bliska, kaže meni lani- odlučili smo ne pazit i počet radit dite, ako sad kad su mi plodni ostanem trudna termin mi je tad i tad. Ja joj kažem- draga moja ja se borim već godinu, daj Bože da tebi ne bude tako nego da odma uspije.
Idući mj dobije stvari, zove me, plače, nariče, i tako narednih 8- 9 mj je tukla glavom od zid dok nije ostala trudna, hvala Bogu sve prošlo okej.
Ja nisam za nikakve teorije iz knjiga te da se one mogu primijenit na širokoj masi jer ne može svima bit isto, nismo svi isti, ja sam veliki vjernik, ne ližem oltare, ali vjerujem čvrsto u Boga, vjerujem da nam svima s razlogom se nešto događa.
Stvari za koje sam prije molila, se nisu s razlogom dogodile jer nije bilo suđeno, i vjerojatno nebi završilo dobro, ja vjerujem da je Božja volja bila da lani imam spontani, jer da nisam, bila bi trudna kad sam imala sudar i ko zna kako bi to završilo.
Isto tako, znam za ženu koja je 15 godina išla na raznorazne postupke i nikako. Kad je jedan mj morala na put i nije hodočastila u bolnicu svaki dan, ostane prirodno trudna, iako su joj govorili da ne može nikako desilo se čudo, i cijela sretna dođe kod Poljaka u St, on joj kaže- žao mi je moraš pobacit.
Bila je u šoku, išla u bolnicu kažu sve ok, opet njemu on joj kaže vjeruj mi ja znam. Teška srca to odvagne i pobaci, daju plod na neku analizu, ispada da se plod razvijao bez mozga.
Zaključak- ne vjerujem da se ta žena nakon 15 godina uspila opustit jer je imala novaca i sve i samo je to još htjela, i nije psiha kriva za krivi razvoj ploda i blokada, već Božja volja, i ona- šta je zapisano, zapisano je
Sortiraj odgovore
Najstariji