Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    21. Srpanj 2019. 19:23

Snjeguljice Ja nekako ne vjerujem puno u psihičku blokadu, iako znam da možemo puno utjecati psihom... ali kako onda ostani trudne one koje to nikako ne žele, kako one nemaju blokadu? A i sto je sa onim, kad nešto stvarno želiš, čitav svemir će se urotili da ti se to i ostvari? Hmmmm... u biti, bas bi htjela neko istraživanje koje potvrđuje da je do psihičke blokade često teze zatrudnjivanje? 

Raštika
    21. Srpanj 2019. 19:37

vuky

Snjeguljice Ja nekako ne vjerujem puno u psihičku blokadu, iako znam da možemo puno utjecati psihom… ali kako onda ostani trudne one koje to nikako ne žele, kako one nemaju blokadu? A i sto je sa onim, kad nešto stvarno želiš, čitav svemir će se urotili da ti se to i ostvari? Hmmmm… u biti, bas bi htjela neko istraživanje koje potvrđuje da je do psihičke blokade često teze zatrudnjivanje?

To i mene zanima. I sama sam na sličan način razmišljala o ovome. Moje mišljenje (koje ne mora biti ispravno) je možda da nas prevelika želja stresira, stvara nervozu dok odbrojavamo, virkamo u gaćice... a onda još na to sve svaki mjesec prolaziti razočarenje kada menga dođe. Jer to su sve mali stresovi tipa prometa, crveno na semaforu dok ti se žuri, budala koja te pretekne... stres koji brzo prođe kroz tijelo, ne ostavlja trenutno  neku posljedicu ali se gomila u tijelu... A svi znamo sad već da stres koči ama baš sve.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 19:38

vuky

Snjeguljice Ja nekako ne vjerujem puno u psihičku blokadu, iako znam da možemo puno utjecati psihom… ali kako onda ostani trudne one koje to nikako ne žele, kako one nemaju blokadu? A i sto je sa onim, kad nešto stvarno želiš, čitav svemir će se urotili da ti se to i ostvari? Hmmmm… u biti, bas bi htjela neko istraživanje koje potvrđuje da je do psihičke blokade često teze zatrudnjivanje?

Tako sam i ja mislila,ali skoro svaki dr mi kaze,opusti se,kad se najmanje nadas desice se...jbg ne mogu da se ne nadam i ne razmisljam o tome..jace je od mene,pa eto i ako mi neko potvrdi da je to uzrok ja i dalje ne bih mogla da ne mislim na to..🤔🤔🤔

• MamaWannaBe
    21. Srpanj 2019. 19:40

Recite mi da nisam prosvikala... i da vidite isto sto i ja 

Stavljam ves u susilocu i kapljice naprave ovaj oblik..
    https://pasteboard.co/Ip2aAcz.jpg

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 19:40

Raštika

vuky

To i mene zanima. I sama sam na sličan način razmišljala o ovome. Moje mišljenje (koje ne mora biti ispravno) je možda da nas prevelika želja stresira, stvara nervozu dok odbrojavamo, virkamo u gaćice… a onda još na to sve svaki mjesec prolaziti razočarenje kada menga dođe. Jer to su sve mali stresovi tipa prometa, crveno na semaforu dok ti se žuri, budala koja te pretekne… stres koji brzo prođe kroz tijelo, ne ostavlja trenutno neku posljedicu ali se gomila u tijelu… A svi znamo sad već da stres koči ama baš sve.

Veoma fino objasnjenje,sa kojim cu se sloziti,,i necu dozvoliti da to ostavim nerijeseno..eto probacu i sa psihoterapijama pa cemo vidjeti rezultate..

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 19:42

MamaWannaBe

Recite mi da nisam prosvikala… i da vidite isto sto i ja

Stavljam ves u susilocu i kapljice naprave ovaj oblik..
    https://pasteboard.co/Ip2aAcz.jpg

Hahahahahahahahhaha...svemir upozorava 😉😉😉😉😂😂😂😂odnosno masina 😁😁😁😁

Kaća
    21. Srpanj 2019. 21:19

Cure ja sam dns morala s posla u pola smjene otić. Tlak mi skočio sa mojih standardnij 90/50 na 129/82 i otkucaji srca 110 tako me smantalo da nisam mogla raditi. Sada pritisk u glavi kao da neko puše balon unutra i rasteže mi lubanju 😟

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

HopeforU
    21. Srpanj 2019. 22:14

Drage mame,buduce mame :)
    Radimo na bebi vec 8 mjeseci s tim da je muz terenac pa cesto ne bude kuci kad mi je ovulacija ;( 
    Ovaj put smo imali odnos dva dana nakon ovulacije,trebam dobiti za 4 dana,znam da je mala mogucnost da sam trudna ali vrag u glavi radi svoje,nemam nikakve simprome bilo cega osim sto me grudi bole kao i svaki put pred menstruaciju.
    Razlog sto pisem je taj sto mi je ginekolog ekao da mi je maternica srcolikog oblika,jajnici su ok.Imam 28 godina.Zanima me vase misljenje,da li bih trebala trazit strucnu pomoc ?

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 22:27

Kaća

Cure ja sam dns morala s posla u pola smjene otić. Tlak mi skočio sa mojih standardnij 90/50 na 129/82 i otkucaji srca 110 tako me smantalo da nisam mogla raditi. Sada pritisk u glavi kao da neko puše balon unutra i rasteže mi lubanju 😟

Kaća kako si sad??

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 22:29

liah

Drage mame,buduce mame :)
    Radimo na bebi vec 8 mjeseci s tim da je muz terenac pa cesto ne bude kuci kad mi je ovulacija ;(
    Ovaj put smo imali odnos dva dana nakon ovulacije,trebam dobiti za 4 dana,znam da je mala mogucnost da sam trudna ali vrag u glavi radi svoje,nemam nikakve simprome bilo cega osim sto me grudi bole kao i svaki put pred menstruaciju.
    Razlog sto pisem je taj sto mi je ginekolog ekao da mi je maternica srcolikog oblika,jajnici su ok.Imam 28 godina.Zanima me vase misljenje,da li bih trebala trazit strucnu pomoc ?

Ako pod strucnu pomoc mislis na ginekologa,svakako da da,naci doktora koji ce ti obrazloziti citavu situaciju,i posavjetovati kako i sta dalje..u svakom slucaju zelim ti isto sto i svakoj od nas ovdje 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.