Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 13:12

MamaWannaBe

Jel mi moze netko pomoci..ne znam sta da mislim i kako da racunam.
    S obzirom da su mi ciklusi zbrckani i neredoviti, rekla mi je gin. da si kupim trakice za pracenje ovulacije i da ih krenem koristiti oko 6-7 dana ciklusa.

18/19.7. sam dobila smedji iscjedak.. koji je onak lagano smrduckao na zeljezo.
    20.7. i danas isto imam taj smeckasti iscjedak koji smrdi na zeljezo i krv…ali i kad se obrisem nakon pi-pi na papiru bude tragova krvi. Nosim dnevni ulozak jer za veci nema potrebe…na njemu bude samo malo iscjetka, ali ne i krvi. tek kada bas papirom predjem preko "rupice" pokaze se malo roza krvi pomijesane sa sluzi.

Ne znam da li da jucerasnji dan broji kao prvi dan ciklusa.. ili ne… gin.mi je na GO iduci tj. i sad ne znam sta da radim.

Inace, prvi trag krvi, jucer, je bio na 42.dan proslog ciklusa.

E tako i meni,i prije i posle menge..e sad po pravilu bi trebalo da ti je prvi dan,,meni je dr rekao da je to zato sto se cistim,i savjetovao da pocnem sa trakicama cim prestane krvarenje,pa iako nastavi smedji iscjedak da ja radim trakice,iz razloga sto sam sa drugom cerkom ostala trudna odmah iza menge..e sad ako su ti i inace dugi ciklusi po pravilu tebi bi O trebala biti po sredini stim da je sredina onda dalje od 14 dana..meni tako receno,ali svi smo prica za sebe..ja ne prepustam nista slucaju,odmah sam posle menge pocela koristiti trakice,i ewo veceras cu opet samo da mi stignu,dok kod ne pokaze O..srecnooo

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 13:14

MamaWannaBe i vjerovatno ce ti danas krenuti pravo curenje..to je priprema.. ako si sigurna da nisi vec trudna..

• MamaWannaBe
    21. Srpanj 2019. 14:52

Meni nisu jasne te trakice...Kupila sam preko amazona 60 komada trakica.
    Njih piskim ujutro i kada druga crtica postane tamnija od kontrolne za 36h dolazi ovulacija? Jesam dobro skuzila?

• MamaWannaBe
    21. Srpanj 2019. 14:53

sneguljica1

MamaWannaBe i vjerovatno ce ti danas krenuti pravo curenje..to je priprema.. ako si sigurna da nisi vec trudna..

a trudna nisam sigurno...bila sam vec na uzv

Raštika
    21. Srpanj 2019. 15:45

vuky

Rastikanisam bas tu, ali vidim da si imala los Papa nalaz i da moraš kolposkopiju i biopsiju, pa da ti kažem da mi je par frendica to odradilo i malo nakon toga su ostale trudne! Nadam se da i tebi bude tako! One su isto bustale imunitet sa Beta D glukanom ako se dobro sjećam, megadoze, a sigurno je super i
    Matična …

E to volim čuti! Dosta njih mi je takvo nešto ispričalo, al ja se sad pitam... jel to otežava zatrudnjivanje?  Jer koliko ja uspijevam iščitat nema to veze sa zatrudnjivanjem. Ali ovo je uvijek dobro čuti/pročitati.
    Uzela sam danas beta glukan, više od mjesec dana pijem kapsule boražine, folnu od Kala i to 800mcg, Kalov jod iz kelp algi, kelirani Cink, Omegu iz ribljeg ulja, matična ujutro... sad sam dodala beta glukan, naručili su mi u ljekarni acidosalus vaginalete stižu sutra poslije podne. One su prirodne, kapam eterično ulje čajevca na gaćice. A imam i eterično ulje eukaliptusa polibrakteja, on je savršen za hpv. A napravit ću si sama vaginalete samo da obavim barem kolposkopiju prvo pa da vidim na čemu sam. Smiksam ih  s eteričnim uljem polibrakteje, kantarionom, tamanu uljem, ravensara, čajevac... bit će to super. I doručkovala sam dva listića čuvarkuće.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    21. Srpanj 2019. 15:45

Cure koje imate par dana smeđarenja, prije ili poslije menge...ja mislim da to nije baš dobro. Nadam se da griješim ali ono...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    21. Srpanj 2019. 15:47

Bebalove

Rastika preporucujem ti da probas ćurokotovo ulje ali pravo da nadjes,em sto podize imunitet em lijeci sve moguce osim smrti.Ja sam ga pila ukupno 6 mj.i prestala i evo 6ti mjesec kako ga ne pijem a ja hvala Bogu zdrava ko drijen .Toliko sam izgleda podigla imunitet da kahnula nisam,a inace sam prije bila osjetljiva da ako malo dokucim studenog ili gaziranog pica mene grlo zaboli,upala, kihanje,bronhitis.A sada nista.Malo proguglaj na netu ulje od crnog kima(curokota) pa ce ti biti sve jasno.Sretno.

Istina za ulje! Njega sam davno prije pila i meni se čak njegov okus i svidio. Imam sad složenu kombinaciju svega i svačega za piti. Mislim da ću ulje ubacit u opticaj na prijelazu godišnjih doba, sad na jesen. Hvala ti.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 15:53

MamaWannaBe

Meni nisu jasne te trakice…Kupila sam preko amazona 60 komada trakica.
    Njih piskim ujutro i kada druga crtica postane tamnija od kontrolne za 36h dolazi ovulacija? Jesam dobro skuzila?

Na moje pise od 12 do 24 sata ce biti ovulacija..ali mozda nisu sve iste trakice

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 15:55

Raštika

Bebalove

Rastika preporucujem ti da probas ćurokotovo ulje ali pravo da nadjes,em sto podize imunitet em lijeci sve moguce osim smrti.Ja sam ga pila ukupno 6 mj.i prestala i evo 6ti mjesec kako ga ne pijem a ja hvala Bogu zdrava ko drijen .Toliko sam izgleda podigla imunitet da kahnula nisam,a inace sam prije bila osjetljiva da ako malo dokucim studenog ili gaziranog pica mene grlo zaboli,upala, kihanje,bronhitis.A sada nista.Malo proguglaj na netu ulje od crnog kima(curokota) pa ce ti biti sve jasno.Sretno.

Istina za ulje! Njega sam davno prije pila i meni se čak njegov okus i svidio. Imam sad složenu kombinaciju svega i svačega za piti. Mislim da ću ulje ubacit u opticaj na prijelazu godišnjih doba, sad na jesen. Hvala ti.

A sta mislis da znaci to smedje..meni dr rekao,zapravo dva dr rekli da je to prociscavanje,krv koja je duze stajala..al mogu razumjet dan dva..ali meni ewo npr..9tog stigla menga,do juce mi bilo to smedje kad mokrim pa na kraju na papir ili kad kijam,pa curne,ali po malo..danas jos uvijek nije ni jednom

• MamaWannaBe
    21. Srpanj 2019. 16:19

sneguljica1

Raštika

Bebalove

A sta mislis da znaci to smedje..meni dr rekao,zapravo dva dr rekli da je to prociscavanje,krv koja je duze stajala..al mogu razumjet dan dva..ali meni ewo npr..9tog stigla menga,do juce mi bilo to smedje kad mokrim pa na kraju na papir ili kad kijam,pa curne,ali po malo..danas jos uvijek nije ni jednom

meni je gin. u proslu srijedu na ultrazvuku vidjela da imam dosta tog neceg sto jos nije puknulo da izazove mengu..a trebalo je... i sad je vjerojatno to krenulo i ta stara krv ide van.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.