Petra kao prvo,super sto imas strpljenja da cekaš,svaka čast na tome,nemoj piti sta od ljekova,u slucaju da ipak se ispostavi da si trudna,ima i ona mast aciklovir za herpes,a kao drugo,nemoj se svadjat sa vjerenikom,opusteno,volite se i ljubite,bez svadje..ja sam sa moji dragim 10god,cak i malo vise,jos se ni jednom posvadjali nismo,u svakom njegovom postupku gledaj samo najbolje namjere,isto tako i on prema tebi..i bicete najjaci i nikakva vam kriza ni problem ne mogu narusiti mir..😘😘😘😘
Ja bih svaki mj vadila betu par dana prije M i bila mirna, da mi je blizu. Ovako moram sjest u auto i ić u Čapljinu, nemam bliže nigdi, a ja od prometne još ne vozim tako da mi je tlaka pilat muža i opterećivat ga usred posla da me vozi, a mogu sačekat još dan- dva pa ću sve znat.
Bravoo,naravno,jest cimanje,meni je blizu,u Podgorici na svaki ćošak ima..a sta je to prometna sto pominješ?
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2074476
U 3 mj imala sudar, pa još nisam baš za vožnju.( Ja sam u članku ova od 28 sa mercedesom pokojnim 😂)
O Bozeee...sta napravi taj biser od vozaca..hvala dragom Bogu sto ste svi prosli bez vecih povreda..uuh..Ajde da nam se lijepo posreci svakoj ovaj mjesec..😁😁😁 a recite mi ima li koja blizu Bjelovara.?? 😁😁😄😄😄
O Bozeee…sta napravi taj biser od vozaca..hvala dragom Bogu sto ste svi prosli bez vecih povreda..uuh..Ajde da nam se lijepo posreci svakoj ovaj mjesec..😁😁😁 a recite mi ima li koja blizu Bjelovara.?? 😁😁😄😄😄
Meni puka 7 kralježak, ali 2 mj ležala i hvala Bogu zaraslo je fino. Ali oporavak još traje naravno, još sve boli fino 😂 ostali svi se nagnječili samo
O Bozeee…sta napravi taj biser od vozaca..hvala dragom Bogu sto ste svi prosli bez vecih povreda..uuh..Ajde da nam se lijepo posreci svakoj ovaj mjesec..😁😁😁 a recite mi ima li koja blizu Bjelovara.?? 😁😁😄😄😄
Meni puka 7 kralježak, ali 2 mj ležala i hvala Bogu zaraslo je fino. Ali oporavak još traje naravno, još sve boli fino 😂 ostali svi se nagnječili samo
Ma kad ste zivi,zeno draga..sve drugo ce da zaraste i prodje..ima svakakvih vozaca..i neucenih,i pijanih,umornih,drogiranih..Sto bi rekao moj tata ZNAM KOJA JE BUDALA U MOJ AUTO,ALI NE ZNAM KOJA MI BUDALA DOLAZI U SUSRET 😉😉
Ma kad ste zivi,zeno draga..sve drugo ce da zaraste i prodje..ima svakakvih vozaca..i neucenih,i pijanih,umornih,drogiranih..Sto bi rekao moj tata ZNAM KOJA JE BUDALA U MOJ AUTO,ALI NE ZNAM KOJA MI BUDALA DOLAZI U SUSRET 😉😉
Hahhahahhahah točno tako, najbolja izreka ikad!
Ja sam isto uredan vozač, odkad sam položila baš uživam u vožnji i iz Metkovića za Split sam uvik s guštom vozila, uvik vezana, nikad kazne, nikad ne prestižem, meni nikad nigdi nije žurba, šta me briga šta je neko spor, svugdi se dođe na vrime, bolje zakasnit nego ne doć uopće, al eto, nikad ne znaš ko je s druge strane
Da..i ja sam dugo za volanom,ali bgm po nekad dosta brzo vozim,pogotovo kad idem sa novim kolima..ni ne osjetim kad dodje kazaljka visoko,ali se trudim da ne ugrozavam nikoga..kad su djeca sa mnom sve po propisu,e kad sam sama nekad mi se omakne..dragi me cesto kritikuje zbog toga..al dzaba..
Da..i ja sam dugo za volanom,ali bgm po nekad dosta brzo vozim,pogotovo kad idem sa novim kolima..ni ne osjetim kad dodje kazaljka visoko,ali se trudim da ne ugrozavam nikoga..kad su djeca sa mnom sve po propisu,e kad sam sama nekad mi se omakne..dragi me cesto kritikuje zbog toga..al dzaba..
Ma ja se mogu opustit na autoputu, ali ovako na cesti normalnoj nikad, pogotovo gdje ima okuka, izlaza iz naselja, a neki prestižu na samoj okuki, i stalno sam u strahu oduvijek jer vidim da ljudi voze ko luđaci, nije čudno da nas ima sve manje i manje
Istina ziva..ja htjedoh da odradim lh trakicu,vidim nema vise..posaljem mm da kupi a nema u apoteke,nego naruci pa tek dovece 😰😰sve me nesto strah da mi nece ni biti O ovaj mjesec..ne znam zasto,sva sam nesto utripovana..psihijatrijski slucaj sam pravii😂😂
Jel mi moze netko pomoci..ne znam sta da mislim i kako da racunam.
S obzirom da su mi ciklusi zbrckani i neredoviti, rekla mi je gin. da si kupim trakice za pracenje ovulacije i da ih krenem koristiti oko 6-7 dana ciklusa.
18/19.7. sam dobila smedji iscjedak.. koji je onak lagano smrduckao na zeljezo.
20.7. i danas isto imam taj smeckasti iscjedak koji smrdi na zeljezo i krv...ali i kad se obrisem nakon pi-pi na papiru bude tragova krvi. Nosim dnevni ulozak jer za veci nema potrebe...na njemu bude samo malo iscjetka, ali ne i krvi. tek kada bas papirom predjem preko "rupice" pokaze se malo roza krvi pomijesane sa sluzi.
Ne znam da li da jucerasnji dan broji kao prvi dan ciklusa.. ili ne... gin.mi je na GO iduci tj. i sad ne znam sta da radim.
Inace, prvi trag krvi, jucer, je bio na 42.dan proslog ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji