Reni i ja vidim crticu 😃😃😃 obavezno ujutro još pišni i javljaj naravno, znala sam da se nesto kod tebe kemija, ma to je to 😊
Cure ne svadjajte se s deckima, ljubit se mazite se, volite se i bez stresa, ne treba nam stres u planiranju trudnoce. Malina vrati se kuci zenska glavo zvat ce ti dragi policiju 😂
Kod mene je 21 dc i jutros temp 36.8 jucer je bila 36.6 nadam se da to nesto znaci 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja sam isto u plodnim danima, muža je danas dočeka rashlađen stan kad je doša s posla, NO EXCUSES!
Vidit ćemo za 2 tjedna ko je bio vrijedan, tako sam mu rekla 😂😂
Sta je ovooooo?? Kasni mi 5 dana,ustvari neznam koliko kad su mi zadnjih miseci ciklusi zbrckani postali..zadnji odnos bio 21.6..prekucer sam radila clearblue i vidila evaporacijsku,i rekla nikad vise,i muz mi ga opet danas kupi,ko kad nezna izabrati od dva moguća testa u ljekarni. Uglavnom hocu reci jel moguće da je trudnoca,ne vjerujem da je evaporacijska,neki dan je bila bezbojna samo obris crtice,ova danas mi je bas plavkasta? Ma jel sanjam?
Ja ju vidim! Drzim ti najvece fige! Posalji dragog po jos jedan test i ponovi ujutro :)
Ja sam isto u plodnim danima, muža je danas dočeka rashlađen stan kad je doša s posla, NO EXCUSES!
Vidit ćemo za 2 tjedna ko je bio vrijedan, tako sam mu rekla 😂😂
pripremila si se i nema sanse da pobjegne od hopsanja 😂 drzim 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Reni i ja vidim crticu 😃😃😃 obavezno ujutro još pišni i javljaj naravno, znala sam da se nesto kod tebe kemija, ma to je to 😊
Cure ne svadjajte se s deckima, ljubit se mazite se, volite se i bez stresa, ne treba nam stres u planiranju trudnoce. Malina vrati se kuci zenska glavo zvat ce ti dragi policiju 😂
Kod mene je 21 dc i jutros temp 36.8 jucer je bila 36.6 nadam se da to nesto znaci 🤷♀️
Ma vratila se ja, ok smo sad!:) popravio mi muzek toplomjer,bila neka bijedna 36,3 pa sam jos malo odspavala i bila 36,6. ... bitno da nije 35,8! Spavam s otvorenim prozorima,mozda sam malo pothladjena :D
Reni, ma to je to!! I ja se bojim pobacaja al sta je tu je, zivot mora ici dalje! Nema straha, jace smo od tpga :))
Idem ja sad kupit digitalni i neki obicni kojeg cu odmah napravit a digit.ostavit za ujutro
Idem ja sad kupit digitalni i neki obicni kojeg cu odmah napravit a digit.ostavit za ujutro
cekamo 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Buduce mame i mame pozdrav. Ja i zarucnik radimo na bebi vec godinu i pol.
Zadnju mens. sam imala 17. 6
O. mi je bila 26. - 03.7.. Spolno smo aktivni. Medjutim 03.7 mi je poceo nekakav svijetlo smedji iscjedak kojeg ima jako malo i trajao je 2 dana i 3 dan mi je pojavilo svijetlo smedje sa jako malo krvi. Četvrti dan se nastavilo samo smedje i evo trajalo je do jucer. Mens. trebam dobiti tek za 10 dana. Ovo mi se jos nije događalo. Imam uvijek smedji iscjedak (tamni) 2 dana prije menstruacije. Zbunjena sam. Postoji li mogucnost da sam trudna? Malo mi je prerano raditi test ima li neka mama da joj je ovako bilo? Cekam mengu da vidim da li ce doci pa onda idem kod ginica, jako sam nestrpljiva..
Duchesse iz mullera je negativan..uzela sam onaj stapic,ne trakicu...uzela sam i digitalni za ujutro..a nemam pojma sta da mislim sad..
Sortiraj odgovore
Najstariji