Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    08. Srpanj 2019. 13:28

Raštika, 
    moj savjet, nažalost i trenutno osobnog iskustva, mamu odmah u auto i na gastroskopiju (privat da joj mogu dati anasteziju). Jedini pravi i detaljan pregled želuca je gatroskopija.. a to joj sigurno neće raditi onkolog na pregledu. Ovo ostalo je sve ofrlje i nagađanja (na rengenu se ne vidi i iz nalaza krvi ništa). Moj tata se nije dao na gastroskopiju pa je išao u KB Dubravu kod gastro nekog, pa mu rekao da ima gastritis, pa su mu davali i neke antibiotike, pa rekli da ima žućni kamenac.. i tako svašta nešto... na kraju sam ga doslovno fizički nagurala u auto i nažalost tamo su odmah vidjeli kaj je... al prekasno smo došli. Tati je napravljena kompletna gastroktomija (izvađen cijeli želudac), ali je zahvatilo limfne čvorove i krvne žile... koma, koma. Rak želuca je izlječiv ako se otkrije na vrijeme!!! Sorry na malo diverziji s teme... al morala sam ovo napisati!

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Reni
    08. Srpanj 2019. 15:43

Sta je ovooooo?? Kasni mi 5 dana,ustvari neznam koliko kad su mi zadnjih miseci ciklusi zbrckani postali..zadnji odnos bio 21.6..prekucer sam radila clearblue i vidila evaporacijsku,i rekla nikad vise,i muz mi ga opet danas kupi,ko kad nezna izabrati od dva moguća testa u ljekarni. Uglavnom hocu reci jel moguće da je trudnoca,ne vjerujem da je evaporacijska,neki dan je bila bezbojna samo obris crtice,ova danas mi je bas plavkasta? Ma jel sanjam?

Acqua
    08. Srpanj 2019. 15:50

Ja nazirem tanku tanku tanku drugu crticu! Držim palčeve da je to to! Ako kasni 5 dana, ma mora biti! Držim fige :)

Reni
    08. Srpanj 2019. 15:56

O Boze! Ma daj da bude to! Prekjučer nisam mogla uslikati tu crtu,vidila sam je samo pod posebnim efektom,i bila je evaporacijska..ovu kako vidim tako sam i uslikala..uuuuh 🙈🙈🙈 bojim se biokemijske kad je ovako slaba crta

Acqua
    08. Srpanj 2019. 16:00

Pa ne treba biti. Nikad ne znaš kad ti je bila ovulacija (ne znam pratiš li), možda je kasnije. Kupi još jedan test i radi ujutro s prvim jutarnjim urinom. :D

Reni
    08. Srpanj 2019. 16:06

Acqua

Pa ne treba biti. Nikad ne znaš kad ti je bila ovulacija (ne znam pratiš li), možda je kasnije. Kupi još jedan test i radi ujutro s prvim jutarnjim urinom. :D

A pratila sam je po simptomima koliko sam mogla,ovaj ciklus ne mogu bit sigurna kad sam je tocno osjetila,sluz me zeznula,nije je bilo kao obicno,mislila sam cak da je ciklus anovulacijski...kupit cu sutra jos jedan pa prekosutra ujutro ponoviti,e da sam znala rekla bih mu danas da mi kupi dva. 

Ivcy1306
    08. Srpanj 2019. 16:42

Reni, ja sam cim sam ugledala sliku takoder vidila tanku liniju.  Vjerojatno je jos mala trudnoca pa se ne vidi dobro. Svakako ponovi test.. meni je bio najbolji geratherm. 
    Mi u plodnim danima, akcije ima pa cemo vidit kroz 14/15dana sto ce biti.. 😀

Nova19
    08. Srpanj 2019. 17:08

Reni crtica je tu 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Ajde kupi digitalni test i piskaj ujutro i znat ćeš sigurno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰🥰🥰

ajlin
    08. Srpanj 2019. 17:09

pozdrav , danas sam bila kod ginekologa i radila par nalaza , moze li mi neka od vas malo pojasniti ovaj nalaz ? Doktorica mi rece sve uredu i tjt , pij folnu kiselinu naredna 3 mjeseca i po njoj nema nekih smetnji kako bi doslo do bebe ... Hvala 😊 🤔

Reni
    08. Srpanj 2019. 17:13

Joj kako sam poplasena,ne mogu se opustiti,stalno mi se vraca film na prvi spontani prosle godine,a sto ako opet ne bude dobro,ili bude ne daj Bože vanmaternicna...sise me bole da ne mogu ruke dignut,stomak ko da cu dobit ali nije neprestano nego onako zaboli i prođe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.