Mamawannabe bome bi i ja pisnula sutra jedan test pa opet preksutra… poznavajuci sebe testirala bih dok ne dodje menga. 😂😂😂 zeznuto kad ne znas kad trebas dobit. Moja dolazi na vrijeme pa opet svaki mjesec prije pisnem test. Luda glava nece se opametit nikad. 🤦🏻♀️
Anemari iz tvojih usta u supermenove usi. 🤞🏼😆😆
Ne spominjite depru ja zadnja dva dana ko da mi je netko pobio pola familije. Bas me nekako sastavilo. Dida mi lose, mama mi nesto povraca cesto a nece doktoru jer joj je zakazan pregled kod onkologa za kraj mjeseca a ja nisam kuci da ju otjeram u auto tako da sam nigdje ovih dana. I sad me sva ta moja nemogucnost da ista poduzmem tako ubija…i s tim zatrudnjivanjem se vise napati. Mislim, nemam vam sta govorit sve znate. Tako da sam na kraju posvadjala se momkom pa dobrano jer sam ispalila kad sam rekla da se trebamk sexat nece djete nastat bezgresno. I onda sam popizdila jer sve ja moram poduzimat i tak se to sve nadovezalo jedno na drugo i eto ti lagane depre. Al dobro, mora bit malo ‘tesko’ da bi opet bilo dobro. 😉
Reni, ima li kod tebe ista?
Rastika drzim fige da sve prode dobro s mamom mozda je samo neka viroza, probaj se (znam da je tesko) smiriti jer sve krece od nasih glava, ako treba sta, topla rijec ili podrska tu smo za tebe, pozitivne misli i bit ce 50 posto uspjeha. Pricam ti ja koja sam u banani isto tako. Miri se sa momkom, al znam i ja sam tako jedan mjesec ispizdila i rekla mu iste rijeci kao i ti svom. Nakupi se covjeku svasta i bude ti puna kapa svega. Probaj opusteno i bit ce to sve dobro. Mora jednom vise...
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
I ja da prijavim da je menga stigla u petak. Bila je toliko obilna i propraćena velikim ugrušcima da sam ostala u šoku. Obično mi je drugi dan i druga noć ono malo obilniji, ali ja sam u subotu ujutro ustala punog najvećeg noćnog uloška i bukvalno osjetila odljev da mi je niz noge curilo. Tako je bilo citavu subotu, propraćeno velikim ugrušcima. Jučer se smanjilo konačno. Vrijeme je za posjetu ginekologu. Možda imam neku upalu. Čitav ovaj ciklus je bio nekako čudan a i menga mi je kasnila 5 dana. Kada sam vidjela te ugruške, čak sam bila pomislila i na biokemijsku ali onda sam se sjetila da sam radila test četvrti dan kašnjenja, valjda bi bila bar neka slaba crta. Eto ne znam....
@Hope89
Meni je prosla menga bila takva.. ogromni izljevi... lezim i tocno osjetim kako mi curi, kao da pisam. Uzas! Drugi i treci dan sam morala najveci nocni Always mijenjati svakih sat vremena.. A na posao sam isla sa velikim tamponom + taj najveci nocni 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
MamaWannaBe, isto mi je tako bilo. Imala sam neku proslavu subotu popodne i stavljala sam tampon i taj najveći uložak. Tampon sam morala mijenjati svaki sat vremena, jer sam osjetila da je pun. Bar me nije mnogo boljelo, eto to mi je utjeha. Malo sam čitala o tim velikim ugrušcima, neki doktor je objasnio da kada su menstruacije tako obilne, tijelo ne stize proizvoditi dovoljno koagulansa i da zbog toga ugrušci ostaju tako veliki.
Rastika zao mi je da ti je mami mucno. Jel uzima sta od lijekova? Mojoj seki su rekli da 6 mj nakon zadnje terapije moze imati nuspojave od zracenja, pa da nije zbog vrucina mozda od toga. Znam da si zabrinuta i od toga nervozna. Nadam se da je s mamom sveok i da je samo prolazno zbog ovog ludog vremena. I za dedu mi zao, al znas on vjerojatno ne bi volio da se ti tako nerviras zbog njega. Meni je moja baka rekla pusti milo ja sam stara i ako ikog u obitelji mora boliti neka mene, ja sam svoje dozivila, a vi tek morate doziviti. Tako mislim da i tvoj deda raznislja jer njima je najcesce najvaznije da su mladi dobro. Nadaj se samo da ce deda pozivjet jos dugo u radosti i to je to sto mozes najcesce. A za svadju sa dragim, slusaj napeti ste, pod 101 pritiskom. Mozda da pokusate jedan mjesec pauzirat da ne brojis dane i ne radite do jer "morate". Mozda da se koji vikend opustite posvetite necemu nevezanom za zatrudnjivanje. Nije ti ni deckima lako kad sko mi stalno s time opsjednute. Mene je muz u jednom momentu pitao jel ja tebi sluzim samo kao riznica sperme ili ima jos ljubavi prema meni? To me bas pogodilo bilo, al sam shvatila da je i njemu tesko samo sto on na drugi nacin to dozivi i iskaze.
Stigla i moja menga , prva nakon gubitka bebe.
Ova menga znači početak nove borbe!
Naravno, nećemo jos pokusavati ali nemogu da se ne nadam da ćemo imati ponovo + .
Muz već pije Fertil Up ,zbilja mislim da su te tabletice jako dobre jer smo uspjeli prirodno uz očajni nalaz spermiograma.
Imam već cijeli plan, samo da obavimo sve testove prije i idemo u akciju.
To je neko ludilo u zraku, ja se pokacila s muzem i otisla u provod frendici na 3 dana bez pozdrava, 3 dana je mislio gdje sam. Poludila sam! Kod mene 21dc, cekamo...
Joj cure citam vas stalno, a slabo komentiram. Bas mi je zao da vam je takva situacija ovih dana, nadam se da se uskoro selimo s ove teme😁
Ja sam mislila da je ovo mjesec kada necu dobiti m, imali smo odnose stvarno cesto i to ne jer smo morali nego se tako desilo, znaci bez napetosti i zivciranja i 6 dana prije m me vec bole jajnici, nije jos nista procurilo al vidim da bude. Vec se polako brinem🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji