Reni, bas mi je zao..ali nemoj odustat, dok god ne dodje nemoj gubit nadu! Imas vremena biti tuzna! A ako i dodje do tog, sljedeci mjesec je nova sansa!!
Mayamaya bravo, bravo!!!!!!! Eto, ima i sunca na temi!! 🌞
A neobično mi je kako nemam smeđarenja,uvijek mi nastupi dan,dva,tri prije M. A bit Ce ja jadna sad trazim tracak nade 🙈
Šuti ženo, ne zazivaj smeđarenje. Nikad ne znaš Reni.... držim fige do samog kraja!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Evo i ja radila test,clearblue,ukazala mi se evaporacija crta,ne mogu je uslikati,jedva se okom vidi..bas sam poskocila od sreće mislec da je to to,al nije,crta je bez boje,samo obris. Jebem ti clearblue nikad vise…a u prvoj t mi je on pokaza plus,treci dan kasnjenja blijeda crta..danas je 4 ili 5 dana da kasni,da ima nesto pokazalo bi jasno da ga jebes..da se tjesim da je O bila kasnije nema smisla kad je zadnji odnos bio 21.6. a jos nije stigla,sve sam mislila sad Ce..
Ja clearblue ne koristim više jer mi je masu puta bila ta evaporacijska linija i svaki put se na prvu ponadam.. Gravignost mini mi se pokazao definitivno najboljim izborom, a dobijem dvije za cijenu jednog clearblue testa
Ja prijavljujem ovulaciju u tijeku, iscjetka ko u priči, a mm kaže da je vruće, da ko to radi po ovoj sparini!
E pa upalila sam mu klimu, sad mu je fino i ugodno 😂
jutro curke, kak ste? Kod mene nista, cekanje je u tijeku, vidjet cemo oko 15.7 sta ce bit.
KK nafrlji tu klimu i u akciju 😬
Reni javljaj situaciju, ima jos nade 🤞
Malena jel mjeris situaciju? ja zadnja dva dana nisam mjerila bila sam na svadbi i to još u drugom gradu, jutros sam mjerila 36.6 za sad.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
hahahha malena jel mjeris temperaturu a ne situaciju, glupi mob me ispravlja 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita, u cetvrtak navecer pripremam toplomjer za jutro i padne mi na tepih i ziva se smrda i sad nwmam toplomjer! Kupit cu ga danas pa ujutro bum mjerila :D zacas ce vrijeme za test...
još tjedan dana uh valjda cemo izdrzat 🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
A neobično mi je kako nemam smeđarenja,uvijek mi nastupi dan,dva,tri prije M. A bit Ce ja jadna sad trazim tracak nade 🙈
Jel stigla? Moja je.... 🙄 Sutra saljem mail ginekologu o tom progesteronu!
Sortiraj odgovore
Najstariji