Pozdrav!
Imam curicu od skoro 3 godine, pa smo odlučili proširiti obitelj :D
u 12om mjesecu sam zatrudnjela, no nažalost- plod se nije razvijao pa sam u veljači išla na kiretažu...
Zadnja menstruacija - 28.05. 4 dana kašnenja- plus na testu. U utorak sam naručena na pregled, radi prijašnje situacije (ne očekujem da će se nešto extra vdijeti). Za mirnu svijest sam jučer vadila i betu koja iznosi 363,7.
i sad sam u strahu jel mi se čini jako niskom.. ima li netko iskustva sa betama?
hvala!
Znaci moguce je ne osjetit nikakve simptome, a nis sljedeci tjedan ponovno test i drzat fige ☺ hvala ti Raštika 😃
Ono sto sam ja naucila na forumu jest da je sve moguce. 😂😂😂 svi imamo drukcije simptome. A moguce je da ne pokazuje jer je bila kasnija ovulacija... mislim, nikad ne znas. 🤷🏼♂️ Drzim ti fige da se pojavi plusic kroz koji dan. 🤞🏼❤️
Mayamaya, dobrodosla. 🙋🏽 Ja ti se ne kuzim uopce u betu. Ali bude ti vec netko dao pravi savjet. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav!
Imam curicu od skoro 3 godine, pa smo odlučili proširiti obitelj :D
u 12om mjesecu sam zatrudnjela, no nažalost- plod se nije razvijao pa sam u veljači išla na kiretažu…
Zadnja menstruacija - 28.05. 4 dana kašnenja- plus na testu. U utorak sam naručena na pregled, radi prijašnje situacije (ne očekujem da će se nešto extra vdijeti). Za mirnu svijest sam jučer vadila i betu koja iznosi 363,7.
i sad sam u strahu jel mi se čini jako niskom.. ima li netko iskustva sa betama?
hvala!
Ne mora znaciti da je niska,ako si jucer vadila sutra bi trebala ponoviti da vidis jel se pravilno dupla,tada bi bilo ok..a sutra je subota 🤔
Al vjerujem da ce to biti dobro,bez straha.
Ima li tko da radi test? Mene stomak boli,mogla bih svaki cas procurit..
Ja bi isto neku akciju + ili - 😀!! Evo ako moja M sutra ne dodje, ja cu radit test, pa da bude zanimljivije! Znaci kod mene danima (mislim 3) spotting nastavlja i to samo dopodne, kasnije vise nista, od prvi dan malo svjeze krvi do maloprije skoro crne, sutra je dan ocekivane! BT raste od 36.8, pa 36.9, danas 37..ali nisam isla spavati u uredno vrijeme i prevruce je, pa se bojim da je to sve poprilicno nerealno. Mene vam cice bole samo ponekad, jel to normalno? Znaci usred noci, pa nista, pa u nekom trenutku u danu, pa nista i tako..sto bi to znacilo uopce? Jel to taj vrazji manjak progesterona?
Ima li tko da radi test? Mene stomak boli,mogla bih svaki cas procurit..
Ja sam radila test jutros jer mi je M trebala doci u ponedjeljak al je negativan, sise me bole zadnjih tjedan dana na dodir sto inace nikad nije slucaj kad trebam dobit i evo je, maloprije dosla, valjda prvi put u 10 godina da sam dobila ranije nego sto sam ocekivala.. Nista, novi mjesec, nova nada :)
Raštoka, Reni, hvala!
Ponovila danas privatno, 980 je 👏👏 cini se lijep rast, u utorak pregled :)
Svima zelim puno srece sa plusicima ❤❤
Super Mayamaya! Neka se nastavi dalje u dobrom smjeru do kraja.
Ja došla na posao i dočekala me obavijest da krećemo od sutra sa radnim nedjeljama do 1.9. a možda i duže. Jebem ti sezonu...al od razgovora za posao, a to je bilo prije 3 mjeseca, znam da ćemo radit više preko ljeta i spremna sam na to od prvog dana al evo me danas pogodila ta viijest gore nego kad menga dođe. al dobro, svo zlo u tome.
Prijavljujem odlazak menge i ovo je ona zadnja! Za 28 dana ima da vidim plus da mi popravi ljeto ili ćemo se stvarno posvađat ovaj put. Otvaram opet sezonu sexa, joooj ko će po ovim vrućinama... Nu me al kukam danas!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštoka, Reni, hvala!
Ponovila danas privatno, 980 je 👏👏 cini se lijep rast, u utorak pregled :)
Svima zelim puno srece sa plusicima ❤❤
Super,viddis da je dobro. Cuvaj se. 😍
Evo i ja radila test,clearblue,ukazala mi se evaporacija crta,ne mogu je uslikati,jedva se okom vidi..bas sam poskocila od sreće mislec da je to to,al nije,crta je bez boje,samo obris. Jebem ti clearblue nikad vise...a u prvoj t mi je on pokaza plus,treci dan kasnjenja blijeda crta..danas je 4 ili 5 dana da kasni,da ima nesto pokazalo bi jasno da ga jebes..da se tjesim da je O bila kasnije nema smisla kad je zadnji odnos bio 21.6. a jos nije stigla,sve sam mislila sad Ce..
Sortiraj odgovore
Najstariji