Cure, ako mi je M sada krenula, da li računam danas ko dan 1? Pitam zbog hormona koje mogu raditi 2-5 dan? Još nije kako treba počelo ....
Vuky ako imaš svježu krv na ulošku broji kao prvi dan. Ja sam čitala da je najbolje vaditi 3. Dan ciklusa...sretno!
Reni mislim da je to super sto si napravila! Posveti se sebi i sto dalje od stresa i ljudi koji ti Stete! 💪🏻
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Bas mi je pogodilo kada doći :) zvati ću sutra da vidim hoću li uopće moći u utorak... jer je vikend, sutra i u pon ne mogu teoretski, a subotu mislim ne rade... :/ idem kopati ako sto u sub radi u St :)
Uh ma kakvi trudnicki,jutros pravi PMS bolovi,i sise i stomak..mozda do sutra procuri
Ne daj se Reni, nada umire zadnja!!
Eto, ja sam sve vise pocela curkat i od svjezeg je doslo na smedje, pa smo ocito fulali ovaj mjesec, ali dok M ne dodje, ja se ne predajem, a mozda ni onda hahaha!
Jel moguce da mi je ovulacije prije nego krene bjelanjak?👀
Cure jel imala koja simptome M a dan nakon ocekivane bas nista? Evo je kasni vec peti dan a test negativan
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Cure jel imala koja simptome M a dan nakon ocekivane bas nista? Evo je kasni vec peti dan a test negativan
Meni je frendica bila trudna u srednjoj i nikad necu zaboraviti kad smo posumnjale na trudnocu... sve je bilo kao da ce dobit M al na dan kad je trebala sve je prestalo bolit i trbuh i cice. To ce mi valjda ostat u sjecanju do kraja zivota.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Meni je frendica bila trudna u srednjoj i nikad necu zaboraviti kad smo posumnjale na trudnocu… sve je bilo kao da ce dobit M al na dan kad je trebala sve je prestalo bolit i trbuh i cice. To ce mi valjda ostat u sjecanju do kraja zivota.
A jel joj test odma pokazao ili? I kakvi su joj simptomi bili nakon toga?
👩🦰29g pcos
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Nakon par dana kasnjenja jest jer nije ga odmah ni radila. Tad smo bile klinke, nadas se nekako da se to tebi ne dogadja.
Nista ju poslije nije boljelo... dok smo mi skuzile, dok se o tome malo porazmisljalo taman je skoro istekao onaj rok za pobacaj. To je tako kad si mulac i ne znas nista.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Znaci moguce je ne osjetit nikakve simptome, a nis sljedeci tjedan ponovno test i drzat fige ☺ hvala ti Raštika 😃
👩🦰29g pcos
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji